Velg en side

Bobil
Seattle

Søk og bestil bobil her!

FORSIDE » Bobil Seattle

Leie av bobil i Seattle

Finn bobiler til leie i Seattle, Washington, her. Se tilbudene og finn de beste prisene på leie av campervan/motorhome/mobilhome og bobil. Leier du en bobil i Seattle hos Autocampers.no er du garantert markedets beste priser. Les mer.

Seattle er perfekt til kjør-selv-ferie i bobil

Det er opplagt å utforske det nordvestlige USA med utgangspunkt i Seattle, som er hovedstaden i staten Washington, som har grense mot Canada. I denne delen av USA venter det store naturopplevelser med snøkledde fjell og dype skoger. Det er enkelt å skaffe en camper, campingplassene er mange og gode, og avstandene mellom severdighetene er overkommelige.

Seattle utleie-stasjon

Utleiestasjonen for bobiler i Seattle, ligger i forstaden Everett, og er bare en av mange stasjoner i den vestlige delen av USA. Den har bobiler i alle størrelser.
Det er mulig, mot et gebyr, å hente bobilen i Seattle og avlevere den på en av de andre stasjonene for bobiler i USA. Blant disse er San Francisco langs kysten mot sør og Las Vegas mot sørøst, populære valg.

Inneholdet på siden er sammensatt av Dorte Kuula, stifter av Autocampers.no og USA-ekspert.

Bestill nå: Tilbud på bobiler i Seattle

Autocampers.no er spesialister når det gjelder å lage gode tilbud på leie av bobiler fra Seattle, USA. Her viser vi noen av de beste tilbudene på leie av bobiler fra nettopp Seattle.

Turer til Canada fra Seattle

Det er også mulig å hente en bobil/motorhome i Seattle og ta turen herfra og inn i Canada. Det krever ingen spesiell tillatelse å ta bobilen med over grensen, og forsikringen gjelder også. Vær imidlertid oppmerksom på at bobilen skal avleveres i samme land som den ble hentet. Les mer om Canada i bobil her.

Seattles severdigheter

Seattle er en av USAs vakreste byer. Den ligger flott ut mot Puget-sundet. Byens landemerke er det iøynefallende 184 m høye tårnet, Space Needle. Det ble bygget til Verdensutstillingen i 1962. Fra toppen er det en fantastisk utsikt over Puget Sound og hele Seattle. Ved samme anledning bygde man også Seattle’s Monorail, som frakter folk fra sentrum av byen og ut til Space Needle. I området rundt tårnet finnes det flere gode museer, for eksempel Seattle Science Fiction Museum og musikkmuseet Museum of Pop Culture, hvor man blant annet hyller bysbarnet Jimi Hendrix.

Seattles landemerke, The Space Needle, er et must på en reise fra Seattle i bobil.

Det er gode muligheter for å se spekkhoggere og andre store havpattedyr i havet ved Seattle.per.

Seattles store stolthet: Boeing

Boeing er Seattles industrielle stolthet. Og nord for Seattle kan fly-entusiaster få oppleve Boeing-fabrikkene. Kjør til 8415 Paine Field Blvd, Mukilteo og få en guidet rundvisning i de enorme fabrikkhallene, hvor Boeings store passasjerfly monteres – blant annet modellene 747, 767, 777 og 787 Dreamliner.

Opplevelser utenfor Seattle

Utenfor Seattle venter en storslått natur. Du kan kjøre langs den vakre Cascade Loops, besøke Olympic National Park eller sette kursen mot flotte Yellowstone lenger øst.

The Cascade Loop er bare en av mange “scenic drives” i staten Washington. Her er vi ved Lake Ann.

En tur langs Highway 1 fra Los Angeles til San Francisco er en uforglemmelig opplevelse.

Besøk Glacier National Park

Er du på ferie i bobil og kjører gjennom den amerikanske delstaten Montana, bør du avsette tid til Glacier National Park. Den grenser mot de canadiske provinsene Alberta og British Colombia.

Nasjonalparken er et overflødighetshorn av vill natur med dramatiske fjelltopper, fossende elver, kjempestore skoger, vakre sjøer og ikke minst – fasinerende isbreer. Det er gode muligheter for vandreturer, så få støvlene på og dra på eventyr i naturen. Det er et rikt dyreliv i Glacier NP, noe som til dels kommer av det varierte klimaet og så ligger parken så avsides at den ikke er overfylt av turister. Du kan se både svartbjørn, grizzlybjørn, ulv, gaupe, kjempestor amerikansk elg, bighorn får (tykkhornsau) og mer enn 270 fuglearter.

Yellowstone National Park

Yellowstone er ikke bare verdens første nasjonalpark, den er også kongen blant de amerikanske nasjonalparkene.

Allerede i 1872 fikk amerikanerne øynene opp for dette enorme, unike naturområdet, som i den sentrale delen av det nordvestlige USA, strekker seg inn i Wyoming, Montana og Idaho. Her kan du se sprutende geysirer, kokende gjørme, unike kalksteinsformasjoner, brusende fosser, forsteinede trær, bisonokser, ulver og bjørner.

På en tur i bobil fra Seattle kan du komme så langt som til Yellowstone, hvor du får overveldende naturopplevelser.

Kjør for eksempel til Norris Geyser Basin, som er en samling av boblende geysirer. I den nordlige delen av parken finnes det vakre kalkavleiringer og kildene Mammoth Hot Springs, og kjører dere over til Yellowstones østlige del, kan dere se nasjonalparkens største fossefall, Grand Canyon of the Yellowstone.
Lenger mot sør ligger Mud Volcano, en rekke boblende gjørmehull med kokende gjørme. Og så vrimler det av bisonokser og hjorter overalt i Yellowstone. Er dere heldige, får dere kanskje også øye på en bjørn.

I Yellowstone National Park kan man se vulkansk aktivitet.

På en tur gjennom Yellowstone i bobil, er det stor sjanse for å se bison.

Vær og klima i Seattle

Seattles klima er subtropisk kystklima med milde, tørre somre og milde, våte vintre.

Om våren (mars, april og mai) er været i Seattle kjølig, men behagelig.

Sommeren (juni, juli og august) er mild, med små nedbørsmengder og dagtemperaturer på rundt 20 grader.

Fra slutten av september blir det raskt kaldere.

Høsten er i oktober og november. Om vinteren (desember, januar og februar) er det ofte overskyet og regn.

Seattles vær året rundt:

Lei bobil i Seattle hos Autocampers.no

Autocampers.no samarbeider tett med Cruise America, som har en stor bobil-stasjon i Everett ved Seattle. Stasjonen er åpen hele året.
Alle bobilene fra Cruise America har kjøkken, toalett og bad. De er lette å kjøre og alle er utstyrt med blant annet automatgir og servostyring. Aldersgrensen er 21 år, og du behøver bare et vanlig norsk førerkort for å sette deg bak rattet.

Bobiler i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Derfor skal du velge Autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Sterke priser

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.riser.