Velg en side
Personer

Bobil USA

Søk og bestill bobil her!

FORSIDE » Bobil USA

Med bobil gjennom USA

Bobil i USA? Med bobil i USA får du store opplevelser. Tenk bare på steder som California, Yellowstone, Grand Canyon, New York, New England og Florida. Mange vil oppleve USA med bobil og det skyldes at USA har det hele: Stor natur, enestående storbyer, godt klima og mange severdigheter.

Perfekt til kjør-selv-ferie i bobil

Det er opplagt å utforske USA i bobil. Det er enkelt å skaffe en bobil, campingplassene er mange og gode, og avstanden mellom severdighetene er overkommelig, hvis du planlegger reisen godt.

Bestill nå: Klassiske turer i bobil i USA

Autocampers.no er spesialister når det gjelder å lage gode tilbud på leie av bobiler. Her på nettsiden viser vi noen av de beste tilbudene på leie av bobil/motorhome i USA. Du kan også selv søke etter leie av den riktige bobilen for deg her.

Her kan du hente og avlevere bobilen i USA

Autocampers.no samarbeider med Cruise America, som er den bobilutleieren i USA som har flest stasjoner hvor du kan hente og avlevere en bobil. Det er – mot et tillegg – mulig å hente bobil/motorhome på en stasjon og avlevere den på en annen, så det er mange muligheter.

Innholdet på siden er sammensatt av Dorte Kuula, stifter av Autocampers.no og USA-ekspert.

Gode tilbud på bobil i USA

Autocampers.no søker hele tiden efter nye tilbud og nye opplevelser med bobil i USA. Her ser du de beste tilbud netopp nå.

Se alle tilbudene på bobiler i USA her

Storslått natur venter på deg som vil oppleve USA med bobil

Når det gjelder naturopplevelser i bobil i USA, er kunsten å velge. For landet er et skattkammer av fantastisk natur. I Yosemite, som ligger noen timers kjøring fra San Francisco, finner du fjellandskap med brusende vannfall. Her finnes det et stort nettverk av stier og gode campingmuligheter midt i hjertet av parken. Lenger nordover lokker Yellowstone Nasjonalpark, hvor du kan se etter bjørner og bisonokser – eller utforske de vulkanske aktivitetene i området – og dem er det mange av!

I USAs eldste nasjonalpark, Yellowstone, kan du komme helt innpå på de store bisonoksene, som gjerne benytter asfalten når det skal gå fort.

I alle USAs nasjonalparker er det mange vandrestier, så det er gode muligheter for å komme ut i naturen. Her er vi i Zion National Park.

Landskapene ved Grand Canyon er storslåtte, så gi deg god tid. Lyset ved solnedgang og soloppgang gir det tørre landskapet intense farger, så det er en god idé å overnatte i området i minst en natt. Man kan campe nær kløften, og det er også veldig gode muligheter for å gå på turer i området.

Nasjonalparker på rekke og rad

450 km øst for Las Vegas venter ørkenen og de eroderte ørkenlandskapene rundt Grand Canyon. Herfra er for øvrig avstandene til de like vakre nasjonalparkene Bryce Canyon og Zion National Park overkommelige. Det er også i dette området du kan besøke indianerne, for eksempel ved å dra på en vandretur med indiansk guide til Antelope Canyon eller Mesa Verde.

Strandferie og sol i Florida

Men USA er mer enn storbyer og natur – du finner også noen av verdens flotteste strender. Ønsker du deg strand og sol, anbefaler vi her hos Autocampers.no, Florida. Her finnes det tusenvis av kilometer strand – av alle slag. Vil du ha bløt sand og et rolig (barnevennlig) hav, så still gps’en inn på golfkysten (vestkysten). Vil du heller ha vind i håret og store bølger, er det kysten ut mot Atlanterhavet, du skal kjøre etter. Du kan også gjøre begge deler, for avstandene i Florida er korte. Og nå når du er i gang med å utforske Florida, kan du like godt legge veien om Orlando, forlystelsesparkenes høyborg, og Everglades, hvor alligatorene lurer i vannflaten.

Du kan reise med bobil i USA hele året

Våre reiser i USA i bobil kan gjennomføres hele året. USA er jo et enormt stort land. Det har den fordelen at du kan finne fint vær året rundt. I Florida skinner solen så godt som hver dag, og i den sørlige delen kommer temperaturen sjelden under 20 grader. I de store nasjonalparkene ved Las Vegas er himmelen som regel også blå – sommer som vinter. Her er det innlandsklima, så nettene er kalde om vinteren. Derimot er dagene som regel ganske varme, så man kan fint nyte både lunsj og piknik-kaffe under åpen himmel.

I en bobil fra Cruise America har du alt det utstyret du skal bruke. Alle modellene har toalett, kjøkken og bad. Er dere 2 personer, er den lille C19-modellen god (se bildet). Er dere mange, foreslår vi en stor bobil, for eksempel C30.

Naturrikdommen i USA er uten sidestykke, og når du kjører rundt i bobilen, finner du de vakreste landskap som ikke en gang har et navn. Her er vi i Arizonas ørken.

Bobil USA – Modeller og priser

Leier du en autocamper fra Cruise America, kan du få en bobil som passer presis til behovene dine.
Finn den Cruise America modellen som passer best til deg her.

USA-kart med campingplasser og severdigheter

Hos autocampers.no vil vi gjøre det så enkelt som mulig for deg å planlegge din reise i bobil i USA selv. Derfor har vi gitt oss i kast med å lage et kart over USA med campingplasser og severdigheter. Du kan bruke kartet til å få inspirasjon eller til selve planleggingen av turen. Klikk på markørene og få mer informasjon om stedene.

Lei bobil i USA hos autocampers.no

Autocampers.no’s misjon er å tilby gode bobiler til gode priser. Vi samarbeider tett med Cruise America, som har mange bobil-stasjoner overalt i USA. Noen av de mest benyttede er San Francisco, Los Angeles, Las Vegas og firmaets tre stasjoner i Florida.

Alle Cruise Americas bobiler har kjøkken, toalett og bad. De er lette å kjøre og er utstyrt med blant annet automatgir og servostyring.

Gode tilbud på leie av bobiler i USA

Cruise Americas utleiestasjoner er store. Det betyr at det ofte er mange bobiler som skal leies ut. Det påvirker prisen positivt, og dermed er det mulig å finne mobilhome/motorhome/bobil billig til leie nettopp i USA. Legg også til at man normalt kan få flyreisen til USA til en god pris. Så lei bobil i USA og få en opplevelse for livet.

Bobil i USA

Drømmer du om å komme ut å oppleve USA i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste tur i bobil online.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.