Velg en side
Personer

Maui bobil

FORSIDE » Maui

Bobiler fra Maui 

4-stjerners bobiler i Australia og på New Zealand med alt tenkelig utstyr. For dere som vil ha en flott bobil med mye komfort.

Med en Maui-bobil får du alltid:

– Maks. 2 år gamle biler
– Gode biler med stille motorer
– Automatgir & servo
– GPS inkl. i prisen
– Gratis kilometer inkl. i prisen
– Grunnforsikring inkludert i prisen
– Kjøkkenutstyr og service inkludert
– Sengetøy og håndklær er inkludert

Maui-modeller og priser

Leier du en bobil fra Maui, kan du få en bil som passer nøyaktig til dine behov.
Finn den Maui-modellen som fungerer best for deg her.
Vær oppmerksom på at prisene som vises er fra-priser.

Utleiestasjoner i hele Australia og på New Zealand

Maui er blant de utleiere av bobiler som har flest stasjoner i Australia og på New Zealand. Dette er en fordel for deg, fordi det gir deg stor frihet når du planlegger turen.

Som regel er Maui-stasjonene åpne alle ukedager i høysesongen unntatt 25. og 26. desember. I høysesongen har visse stasjoner stengt på søndager. Noen stasjoner har imidlertid stengt flere dager på grunn av bl.a. regntiden. Vær oppmerksom på at når du henter bobil på helligdag eller nasjonaldag, er leien underlagt en offentlig høytidsavgift.

Det er mulig å hente bobilen på en stasjon og levere den på en annen for et enveis-gebyr.

Her kan du hente og levere bobiler fra Maui:

MAUI udlejningsstationer i Australien og New Zealand

Her finner du Mauis utleiestasjoner i Australia: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth og Sydney.

Her finner du Mauis utleiestasjoner på New Zealand: Auckland, Christchurch og Queenstown.

Derfor bør du velge en bobil fra Maui

KOMFORT – Maui er for deg som vil ha en flott bobil med høy komfort.

4 STJERNER – Maui står for gode, komfortable 4-stjerners bobiler, som er høyst 2 år gamle.

MASSE UTSTYR – Alle bobilene fra Maui er som små leiligheter med TV/DVD-spiller, og alle bilene har automatgir. Maui bobiler er tilgjengelige i størrelsene to, tre, fire og  seks personer. Alle bilene har toalett/bad og kjøkken med gassbluss, (mikro)ovn og rennende vann – kaldt og varmt.

SYKKELLEIE – På New Zealand er det mulig å ha sykler på flere av modellene.

FREEDOM CAMPING – Alle bobiler fra Maui er sertifisert «selvforsynt», noe som gir adgang til såkalt frihetscamping på New Zealand.

Tilbud på bobiler fra Maui 

Søker du en god pris på din Maui bobil? Så se her:

Lei en bobil fra Maui

Drømmer du om å oppleve Australia eller New Zealand i en bobil fra Maui?
Klikk her for å gå til de beste prisene i markedet og bestill din neste tur i bobil online.

Gode ​​tips når du leier en bobil fra Maui

Maui er en del av selskapet THL, som er den største aktøren i markedet når det gjelder utleie av bobiler – eller campervans – som Maui kaller bobilene sine. Dette betyr at du har mange utleiestasjoner å velge mellom, og det betyr at det er en stor bilpark tilgjengelig. Det gir fleksibilitet på turen. Legg også til at grunnforsikring, gratis kilometer, kjøkkenutstyr samt dyner og laken alltid er inkludert, så det er enkelt å få oversikt over prisen.

Flotte nye bobiler

Hos Maui får du de flotteste bobilene vi har tilgjengelig. Så på en skala fra 1 til 4, får MAauis biler 4 stjerner. Delvis fordi de har mye utstyr i form av toalett/bad, underholdning/GPS samt gode kjøkkenfasiliteter. Men de får det absolutt også fordi alle bilene er av nyere dato. Dermed er det ingen Maui-biler på veiene som er mer enn 2 år gamle. Det er også mulig å kjøpe «elite» som garanterer deg en bil som er maks. 1 år gammel.

Grunnforsikring er alltid inkludert i Maui

Det er verdt å merke seg at bil- og ansvarsforsikring alltid er inkludert i prisen når du leier en Maui-bobil. Dette betyr at du er på den sikre siden hvis noe går galt. Du bør imidlertid merke deg at du har en relativt høy egenandel – opp til 7 500 AUD eller NZD – på Mauis forsikringer. Sjekk derfor reiseforsikringen din, som i mange tilfeller dekker egenandelen på leiebiler. Det er også mulig å kjøpe en tilleggsforsikring slik at egenandelen bortfaller.

Veihjelp 24 timer i døgnet

Som leietaker hos Maui har du tilgang til veihjelp 24 timer i døgnet. Dette betyr at hjelpen alltid er i nærheten hvis du trenger den. Veihjelpen er til for deg, og du kan også bruke tjenesten hvis du har spørsmål om betjening av bobilen, som også er utstyrt med et nettbrett, hvor du finner mye praktisk informasjon om bobilen din.

Slik får du den beste prisen på Maui

Etterspørsel og tilgjengelighet er viktig når prisen for leie av en MAUI-bobil bestemmes. Dette betyr at prisen går opp i perioder med stor etterspørsel. På den annen side er prisen veldig lav når bare noen få har mulighet for å reise. Utleier justerer prisene kontinuerlig.

På New Zealand er det lavsesong og derfor billig å leie fra juni til august. Vi anbefaler å plassere turen til New Zealand i mellomsesongen, enten om våren (september til november) eller om høsten (mars til mai). Her er det gode sjanser for fint vær OG gode leiepriser.

Årstidene i Australia er vanskeligere å beskrive. I sør er det sommer fra desember til februar. Og vi anbefaler igjen å reise i mellomsesongene, det vil si våren og høsten.

Vær oppmerksom på at utleiestasjonene nord i Australia er stengt fra desember til mars på grunn av regntid.

Bestill i god tid og spar

Det er en fordel å bestille i god tid, siden prisen stiger etter hvert som bilene blir booket. Det er også noen early bird-rabatter hvis du bestiller tidlig. Disse rabattene er inkludert i prisen når du bestiller en Maui-bobil på autocampers.no.

Last ned Maui-appen – og få en bedre reise

Maui har utviklet en app for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å organisere turen i bobil. Fra appen kan du laste ned en guide for å betjene bobilen din, og se en god instruksjonsvideo – som du bør se før du setter deg bak rattet.

Mauis app viser også veien til campingplasser, som vises på kartet. Det er også informasjon om fasilitetene på plassene, åpningstider og mye mer. Det er også veibeskrivelse til tømmestasjoner, bensinstasjoner, supermarkeder og restauranter.

Bestill din Maui bobil på autocampers.no

Autocampers.no drives av tre bobilentusiaster, og vi strever hver dag for å holde både dine og våre kostnader i sjakk. Det er din garanti for attraktive leiepriser, så vel som god og riktig informasjon om betingelsene dine som leietaker.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.