Velg en side

Bobil
Florida

Søk og bestill bobil her!

Finn din bobil
FORSIDE » Bobil USA » Bobil Florida

Leie av bobil i Florida

Les alt om leie av bobiler i Florida her. Florida er et perfekt reisemål for deg som vil leie en bobil. Staten har store attraksjoner som Key West, Miami, Everglades og Orlando. Legg til et deilig klima og overkommelige avstander, og du har en helt perfekt og veldig barnevennlig ferie i bobil.

Florida i bobil

Det er opplagt å utforske Florida i bobil, for det finnes utleiestasjoner både i Miami, Orlando og Tampa. Det finnes for øvrig massevis av campingplasser – både ved strendene og ved de store attraksjonene – og så er Florida bare et fantastisk sted å ha ferie.

Bestill nå: Tilbud på bobiler i Florida

Autocampers.no er spesialister når det gjelder utleie av bobiler i Florida. Her viser vi noen av de beste pakkene vi kan tilby akkurat nå.

Inneholdet på siden her er sammensatt av Dorte Kuula, stifter av autocampers.no og Florida-ekspert.

Bobil-stasjoner i Florida og resten av USA

Her kan du hente og avlevere bobilen din, når du leier hos Cruise America. Vær oppmerksom på at det går fint an å hente bobilen på en stasjon og avlevere den på en annen.

Strand, shopping, storby, natur og forlystelser venter på deg i Florida

Florida er en fasinerende stat, for den har uendelig mye å by på. Og nettopp derfor er Florida også et av amerikanernes favoritt-reisemål. Og det er på mange måter en fordel for deg: I Florida er det nemlig lagt stor vekt på at gjester skal ha muligheten til å nyte klimaet og strendene, så det er offentlig adgang veldig mange steder. Dessuten er det flere mindre naturreservater – og campingplasser finnes i massevis. Så det er enkelt å ha ferie i bobil i Florida.

Fort Myers Beach er en av de mest innbydende strendene i hele Florida. Den skal bare oppleves – hvis du spør oss fra autocampers.no.

En av autocampers.no’s favoritter er «Junkanoo«, som ligger rett ved stranden. Maten er god, med massevis av sjømat, burgere og pizza, og stemningen er munter og trivelig.

Mange fantastiske og deilige strender!

Noe av det som gjør Florida aller mest populært, er strendene – og dem er det kilometer på kilometer av. Langs Atlanterhavskysten er det sandstrand så godt som hele veien fra nord til sør, og her kan du få frisk sjøluft og nyte dønningene fra havet utenfor. På østkysten er det annerledes. Både fordi lufttemperaturen som regel er høyere og fordi temperaturen i vannet her i Mexicogolfen, også er høyere.

Du kan oppleve Florida i bobil hele året rundt

Man kan holde bobil-ferie i Florida hele året rundt. Solen skinner nesten hver dag, og i den sørlige delen av staten er temperaturen sjelden nede under 20 grader. Så du kan trygt regne med mange dager på stranden i ferien.
Varmen skyldes at Florida ligger ved varmt vann. Samtidig ligger Florida langt mot sør, og Key West er faktisk det sørligste punktet. Det markeres av en bøye som kalles “Southernmost Point”, og er et yndet fotomotiv i den hyggelige byen.

 

Fort Myers Beach på Golfkysten er en av de aller beste strendene i hele Florida. Sanden er silkebløt og stranden er veldig bred – og derfor aldri overfylt.

Art deco og dekadanse på South Beach

Florida kan by på mye mer enn deilige dager på stranden. På South Beach i Miami, kan du studere art deco-bygninger og samtidig få en smak på de rike og privilegertes livsstil. Eller du kan ganske enkelt bare kaste deg ut i det spennende og morsomme restaurant- og utelivet som det er så mye av langs South Beach. Og skulle du komme til å savne andre aktiviteter, så frister Atlanterhavets bølger bare 100 meter fra Ocean Drive, og litt lenger unna er det museer, muligheter for shopping og mye mer.

Langs Ocean Drive i Miami Beach skjer det noe hele døgnet, så det er et perfekt sted å slå seg ned og bare iaktta livet og menneskene i gatene – og nyte solen og stemningen.

South Beach finner du de fargerike “Baywatch”-vakttårnene, som Miami Beach er så berømt for – og sjarmerende er de.

Alligatorer og fugler i Everglades

Den sørlige delen av Florida er for det meste et enormt sumpområde – og tidligere var det stort sett bare alligatorer som bodde her. Og alligatorene er også i dag de mest prominente innbyggerne i dette enorme våtområdet. De er overalt, så det er opplagt å ta en tur i en propelldrevet sumpbåt for å se dem. Disse båtturene er både morsomme og lærerike.

Everglades er et paradis for fugleinteresserte. Det finnes over 300 forskjellige fuglearter her, som yngler og bruker sumpområdene som spiskammers, så det er virkelig mange grunner for ornitologer å komme hit. Husk kikkert eller telelinse til kameraet.

Ta bobilen med til Everglades

Det er best å oppleve Everglades National Park fra den 61 kilometer lange veien som går tvers gjennom nasjonalparken. Veien starter ved besøks-senteret ved hovedinngangen til parken, 15 kilometer vest for Florida City. Langs veien gjennom Everglades er det anlagt mange stier, som viser fram den mangfoldige naturen; sump, slette, mangroveskog, tett regnskog, furuskog og mye mer. Stiene er bare mellom 500 og 800 meter lange, så alle kan være med – også rullestolbrukere.

En tur på sumpene i en propelldrevet sumpbåt er en stor opplevelse. Det er mange som tilbyr turer i utkanten av Everglades.

Alligatoren er Everglades mest dominerende innbygger. Heldigvis er de temmelig sky, så hvis man beveger seg forsiktig rundt, er det ikke noe å frykte.

Med bobil til Orlando

Når du leier en bobil, eller om du vil – motorhome – i Florida, er et besøk i Orlando opplagt, særlig hvis du har barn med.

Orlando er forlystelsesparkenes høyborg, og her er det mange campingplasser. Du kan til og med campe på Disney’s Fort Wilderness Resort, som er intet mindre enn en Disney-campingplass. Dermed har du alt innenfor rekkevidde, når familien skal besøke den eventyrlige parken med alle forlystelsene.

Orlando har utallige forlystelsesparker, blant annet SeaWorld, med fokus på havdyr, og Universal, som har filmens verden som sitt omdreiningspunkt. Begge disse parkene har også ville ”rides” i form av berg-og-dal-baner m.m.

Outlet-shopping i Florida

Glem heller ikke at det i Orlando ligger mange outlets, blant annet to såkalte Premium Outlets, hvor de store merkevare-butikkene holder til. Er dollarkursen med deg her, kan du gjøre et kupp.

Aquatica hører til SeaWorld og er et utendørs vannland i særklasse. Her er det berg-og-dal-baner, elver og til og med en strand – så parken har noe for vannelskere i alle aldre.

En tur i en berg-og-dal-bane er et must, når turen går til Florida i bobil. Her er vi i Seaworld – og får det som amerikanerne kaller en “smoooooth ride”.

Leie av bobil i Florida hos autocampers.no

Autocampers.no samarbeider tett med Cruise America, som har flere store utleie-stasjoner for bobiler i Florida. Cruise America er et stort firma som eies av medarbeiderne – faktisk det største av sitt slag i hele USA.

Alle bobiler fra Cruise America har kjøkken, toalett og bad. De er lette å kjøre og de er utstyrt med blant annet automatgir og servostyring.

Gode tilbud på bobiler i Florida

Ønsker du å leie en bobil i Florida til en god pris, er du på riktig sted. Utleiestasjonene i Florida er store og det betyr at det ofte er mange mobilhomes og bobiler som skal leies ut. Det påvirker prisen positivt, og medfører at man ofte kan finne mobilhome/motorhome/bobiler billig til leie i nettopp Florida. Du kan også legge til, at man som regel kan få flyreiser hit for en god pris.

Det finnes utleiestasjoner i Tampa, Orlando og Miami, som alle har internasjonale lufthavner. Det er autocampers.no’s erfaring, at prisen på flybilletter ofte er lavest hvis du velger å fly til/fra Orlando.

Bobiler i Florida, USA

Drømmer du om å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste tur i bobil online.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.