Velg en side
Personer

Bobil
Las Vegas

Søk og bestill bobil her!

FORSIDE » Bobil USA » Bobil vest USA » Bobil Las Vegas

Lei bobil i Las Vegas

Lei en bobil i Las Vegas og få en enestående start på kjør-selv-ferien i USA. Ørkenbyen Vegas er med sine neonskilt, kasinoene og all mulig kitsch, en opplevelse i seg selv, og rett utenfor venter den ene fantastiske nasjonalparken etter den andre.

Las Vegas er perfekt til kjør-selv-ferie i bobil

Det er opplagt å utforske ørkenstatene Utah og Arizona i en bobil. Og velger du å starte turen i Las Vegas, får du ikke et bedre utgangspunkt. Turen kan gå nordover til den vakre Valley of Fire, nasjonalparkene Zion og Bryce og videre mot Page, Antelope Canyon og kløften over alle kløfter, Grand Canyon. Herfra er det bare 5-7 timers kjøring tur/retur til Las Vegas via Hooverdammen.

 

Tilbud på leie av bobiler i Las Vegas

Autocampers.no er spesialister når det gjelder å lage gode tilbud på leie av bobiler med utgangspunkt i Las Vegas. Her viser vi noen av de beste tilbudene akkurat nå.

Innholdet på siden er satt sammen av Dorte Kuula, stifter av autocampers.no og USA-ekspert.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Utleiestasjonen for bobiler i Las Vegas

Las Vegas bobil-stasjon er bare en av mange i den vestlige delen av USA. Den har bobiler i alle størrelser og er kjent for sine gode priser. Mot et gebyr, er det er mulig å hente bilen i Las Vegas og avlevere den på en av de andre stasjonene for bobiler i USA. Mange velger å kjøre mellom Las Vegas og San Francisco eller Los Angeles.

Kart over Las Vegas med severdigheter og campingplasser

Bruk kartet nedenfor til å planlegge turen i bobil fra Las Vegas. Klikk på ikonene og se bilder, få inspirasjon og finn lenker til de gode campingplassene og mye mer. Vær oppmerksom på at det finnes mange flere campingplasser og enda flere steder som er verdt et besøk, enn de som vises på kartet. Dermed er det også sagt, at vårt kart skal brukes til inspirasjon. Autocampers.no påtar seg ikke ansvaret for at lenker m.m. er korrekte.

Vær og klima i Las Vegas

Las Vegas ligger i det vestlige USA, i et område med tørt, solrikt vær året rundt. Las Vegas kan av den grunn gjerne besøkes hele året. Vær oppmerksom på at temperaturer over 30 grader er normalt fra mai til september.

 

Måned Maks. temperatur Min. temperatur Solskinnstimer Nedbørsdager
Januar 14 2 8 4
Februar 18 5 9 4
Mars 21 7 10 5
April 25 11 12 3
Mai 31 16 13 3
Juni 38 21 13 2
Juli 41 25 13 3
August 39 24 12 4
September 35 19 11 3
Oktober 28 13 10 3
November 20 7 8 3
Desember 14 2 8 4

Storslått natur venter utenfor Las Vegas

Las Vegas er utvilsomt et av de beste stedene å starte en ferie i bobil i USA. For her er du i nærheten av noen av de største naturopplevelsene som finnes. Uansett om din road trip går mot nord, sør, øst eller vest, er det noe å oppleve.

Kløften over alle kløfter: Grand Canyon

450 km øst for Las Vegas ligger Grand Canyon. Kløftens dimensjoner forteller alt: 446 kilometer lang, opptil 1,6 kilometer dyp og 15 km bred på det smaleste stedet.

Det sier seg selv at det er en helt spesiell opplevelse å stå på kanten og kikke uendelig langt ned til Colorado-elven, som snor seg gjennom kløften opptil 1.600 meter under deg. Grand Canyon hører helt klart til i toppskiktet, når det gjelder naturopplevelser i USA, og kløften kan da også måle seg med andre store attraksjoner som for eksempel Yellowstone, Yosemite og Zion National Park. Grand Canyon er spesielt vakker ved solnedgang og soloppgang, når det røde landskapet gløder i gylne nyanser. Autocampers.no anbefaler derfor at du planlegger minst en overnatting ved Grand Canyon, så du får med deg både en kveld og en morgen.

Vi kan anbefale to campingplasser, nemlig Mather Campground og Trailer Village RV Park.

Få tips til camping i nasjonalparker.

Bryce Canyon – en oversett perle

Fortsetter du mot nord fra Grand Canyon, kommer du til Page, hvor veien deler seg. Velger du veien vestover, er det en god grunn til å stoppe i vakre Bryce Canyon, som med tusenvis av sandsteinsspir er et fantastisk syn. Men Bryce er mer enn bare muligheten for å ta gode bilder. Området er nemlig tilgjengelig til fots, og det finnes mange stier. Og det er en utrolig opplevelse å gå mellom de 10-15 meter høye, oransje spir som reiser seg fra dalbunnen.

Oransje kjempefjell og fristende elver i Zion

Zion, i den sørligste delen av Utah, er en fantastisk vakker canyon med veldig imponerende klippepartier som tårner seg høyere og høyere opp rundt deg, jo lenger du beveger deg inn i området. På tross av dette, har vi skandinaver en tendens til å overse denne perlen av en nasjonalpark. Og det er synd. For Zion byr på flotte turer – både i bil og til fots. Når du er i Zion National Park, foregår det langs den 10 kilometer lange Zion Canyon Scenic Drive (6 miles). Her kan du gå på oppdagelse på naturstiene flere forskjellige steder.

Høydepunktet er Temple of Sinawava, som ligger lengst inne i parken. Her blir Zion Canyon så smal at det ikke «er plass» til veien lenger, og en kilometer lenger oppover langs elven stopper naturstien også. Zion er en av de ti mest populære nasjonalparkene i USA, og for å unngå for mye trafikk, er det nå forbudt å kjøre i egen bil eller bobil/RV/motorhome på Zion Canyon Scenic Drive. I stedet går det shuttle busser fra starten av april til slutten av oktober, som frakter parkens gjester rundt mellom de forskjellige severdighetene.

Lei bobil i Las Vegas hos autocampers.no

Autocampers.no’s målsetning er å formidle gode bobiler til en god pris. Vi samarbeider tett med Cruise America, som har en stor utleiestasjon for bobiler i Las Vegas. Cruise America er et stort firma som eies av medarbeiderne – faktisk det største av sitt slag i hele USA. Alle bobilene fra Cruise America har kjøkken, toalett og bad. De er lette å kjøre, alle er blant annet utstyrt med automatgir og servostyring, og det finnes vogner i alle størrelser.

Gode tilbud på leie av bobiler i Las Vegas

Utleiestasjonen i Las Vegas er stor, og et betyr at det ofte er mange bobiler som skal leies ut. Det påvirker prisen positivt, så det er mulig å kunne leie mobilhome/motorhome/bobil billig, nettopp i Las Vegas. Så lei en bobil i Las Vegas og få store opplevelser til en god pris.

Bobiler i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.