Velg en side
Personer

Britz firehjuls-trekkere

Opplev den australske outback i en flott firehjulstrekker.

Maks. 1 år gammel!

FORSIDE » Britz 4WD

4WD bobil fra Britz

Britz er Australias førende merke, når det gjelder utleie av bobiler med firehjulstrekk eller 4WD, som er australiernes egen betegnelse. Hos Britz kan du velge mellom 3 typer af 4×4’ere, nemlig de veldig komfortable og helt nye modellene Scout og Outback og den klassiske Safari Landcruiser.

Få overblikk over mulighetene for å leie en bobil med firehjulstrekk her.

Med en Britz 4WD bobil får du alltid:

– En firehjulstrekker som er maks. 1 år gammel
– Et kjøretøy som gir deg adgang til Australias mest fasinerende og ville natur
-Utstyr (telt, liggeunderlag, soveposer m.m.), som er tilpasset australske forhold.
-300 km/dag inkludert i prisen
– Grunnforsikring inkludert i prisen
– Kjøkkenutstyr og service inkludert
– Sengetøy og håndklær inkludert
– Gratis veihjelp

Utvalgte Britz 4×4-modeller og priser

Leier du en bobil med firehjulstrekk fra Britz, får du en bil som passer nøyaktig til dine behov.
OBS – Leter du etter en vanlig bobil (2WD), så SE HER
Vær oppmerksom på at de viste prisene er fra-priser.

Utleiestasjoner med firehjulstrekkere i hele Australia

Du kan hente og avlevere en bobil med firehjulstrekk på de fleste Britz-stasjonene i Australia. Det er imidlertid ingen firehjulstrekkere på stasjonen i Sydney. Vær også oppmerksom på at den flotte modellen Scout 4WD bare er tilgjengelig fra Darwin.

Britzs stasjoner har som hovedregel åpent 7 dager i uken i høysesongen, bortsett fra 25. og 26. desember. I lavsesongen har visse stasjoner stengt på søndager. Enkelte stasjoner holder imidlertid stengt flere dager pga. bl.a. regntiden. Vær oppmerksom på at hvis du henter en bobil på en helligdag eller en nasjonal fridag, legges det til et helligdagsgebyr.

Det er mulig å hente bobilen på en stasjon og levere den igjen på en annen mot et gebyr for enveisleie.

Her kan du med visse begrensninger, hente og levere 4WD-bobiler fra Britz: 

Autocamper stationer til Australien

Derfor skal du velge en bobil med firehjulstrekk

 

FLEKSIBILITET – I en firehjulstrekker kan du utforske outbacken og komme mye lenger ut enn hva en konvensjonell bobil tillater.

EVENTYR – Du har mulighet for å campe i Australias ville og barske natur, så du får en opplevelse utover det vanlige.

KJØR PÅ «DIRT ROADS» – Grusveier og andre ikke-asfalterte veier kalles «dirt roads» i Australia, og dem skal du ha en firehjulstrekker for å oppleve.

GJENNOM OUTBACKEN – Vil du dra gjennom den mest øde outback, f.eks. fra Darwin til Broome, er en påkrevet med en firehjulstrekker.

VALUE FOR MONEY – Du får mye flott bobil for pengene, når du leier en firehjulstrekker – for Britz’ bilpark er under et år gammel.

ØDEMARK OG FREE CAMPING – Med en firehjulstrekker får du enkelt ødemarka for deg selv og du kan lett finne de stedene der du – helt lovlig – kan campe i det fri.

Finn den firehjulstrekkeren som passer best til deg

Er du i tvil om hvilken 4WD-bobil du skal velge, så bruk denne engelske guiden som utgangspunkt:

Gode tips når du leier en 4WD-bobil fra Britz

Britz er en del av firmaet THL, som er den største aktør på markedet, når det gjelder utleie av bobiler – eller campervans – som THL kaller sine bobiler. Det betyr, at du har mange utleiestasjoner å velge mellom, og det betyr at det er en stor bilpark til rådighet. Det gir fleksibilitet på turen. Legg til at grunnforsikring, 300 km/dag, kjøkkenutstyr, soveposer og laken alltid er inkludert i prisen, når du leier en firehjulstrekker.

Veldig gode 4WD-bobiler til gode priser

Alle Britz’ firehjulstrekkere er nyere enn 1 år, så du får virkelig mye for pengene.

Hos Britz er grunnforsikringen alltid inkludert

Bil- og ansvarsforsikring er alltid inkludert i prisen hos Britz. Dermed er du på den sikre siden, hvis noe skulle gå galt. Du bør imidlertid merke deg at din egenandel er høy – opp til 8.000 AUD. Sjekk derfor reiseforsikringen din, som i mange tilfeller dekker egenandel på leiebiler. Vi tilbyr også en tilleggsforsikring som innebærer at egenandelen reduseres til 500 AUD for firehjulstrekkere. Du har muligheten til å kjøpe denne tilleggsforsikringen når du bestiller en bobil her på siden.

Hjelpen er alltid nær med Britz

Som leietaker hos Britz har du adgang til veihjelp 24 timer i døgnet. Veihjelpen er til for deg, og du kan også bruke tjenesten hvis du har spørsmål til betjening av bobilen, som for øvrig er utstyrt med et nettbrett, hvor du finner massevis av praktisk informasjon om bobilen. Det inngår dessuten en gratis GPS i prisen. GPS’en blir tracket, og det betyr at Britz alltid kan finne deg.

Finn den beste prisen på din bobil fra Britz 

Tilbud og etterspørsel er avgjørende når prisen på en Britz 4×4-bobil bestemmes. Logikken er slik at prisen på bilen er høy i perioder med stor etterspørsel. Husk på at i den forbindelse er årstidene «snudd på hodet» i Australia. Det betyr at skolenes sommerferie ligger fra julen og inn i januar, så i den perioden er det absolutt høysesong. Derimot er prisen helt i bunnen, når bare få har muligheten for å reise. Prisene justeres løpende.

Det er vår erfaring at prisene på leie av bobiler med firehjulstrekk er lavest i mai måned.

Vær oppmerksom på at de leiestasjonene nord i Australia er stengt fra desember til mars pga. regntiden.

Bestill i god tid og få en billigere leiepris

Det er en fordel å bestille i god tid, for ettersom som bilene blir booket, heves prisen. Det er også en del såkalte early bird-rabatter å hente, hvis man bestiller tidlig. Disse rabattene er innregnet i prisen når du bestiller en bobil fra Britz med firehjulstrekk hos autocampers.no.

Last ned Britz app’en – og få en bedre tur

Britz har utviklet en app for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å organisere turen i en bobil. I app’en kan man finne en veiledning om betjeningen av bobilen, og en god instruksjonsvideo, som du bør se før du setter deg bak rattet.

App’en viser også campingplasser på et kart og det er også informasjon om plassenes fasiliteter, åpningstider og mye mer. I tillegg er det en veiviser til tømmestasjoner, bensinstasjoner, supermarkeder og restauranter.

Bestill din Britz bobil hos autocampers.no

Autocampers.no drives av tre bobil-entusiaster, og vi strever hver dag for å holde både dine og våre omkostninger nede. Det er din garanti for attraktive priser og god og korrekt informasjon om dine vilkår som leietaker.

Lei en 4WD-bobil fra Britz

Drømmer du om å komme ut å oppleve Australia eller New Zealand i en bobil fra Britz?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste tur i bobil online.

Derfor skal du leie bobil hos autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Kjøp online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.