Velg en side

Bobil & motorhome tilbud

til

 

FORSIDE » Bobil & motorhome tilbud

Bobiler på tilbud

Leter du etter et godt tilbud på leie av bobil? Eller leter du bare etter en billig bobil? I begge tilfeller har du kommet til rett sted, for hver uke kan du finne leiebiler som kan leies til en god pris. Vi viser dem frem her på siden. Vær oppmerksom på at vi bare viser eksempler her.

Det er selvfølgelig mulig å forkorte og forlenge leien, akkurat som du kan velge en annen bobilmodell å kjøre i.
Ta en titt på siden og finn en billig bobil og bestill online i dag.

Nem bestilling hos Autocampers.no

På Autocampers.no gjør vi det enkelt for deg å finne de beste tilbudene på leiebil i USA og Canada. Vi viser de gode bobiltilbudene fritt frem, slik at du kan få en billig bobil uten å gå på akkord med verken komfort eller sikkerhet.

Listen over viser bobilutleie i USA og Canada som for tiden er spesielt gunstige. Å klikke på pakken gir mer informasjon om innholdet. Et ytterligere klikk sender deg til ordresiden, hvor du har mulighet til å legge til eller fjerne dager og justere antall kilometer osv. Du kan også utforske vår bobil-søkemotor selv her.

«Det var forbausende enkelt å bli vant med å kjøre bobilen.»

Susan Krohn, Zion NP, okt. 2017.

Slik finner du den beste leiebilen for deg

Autocampers.no er opptatt av å finne de beste leiebilprisene for bobil slik at du kan oppleve USA og Canada til en gunstig pris. Bobilutleien vi fremhever her er alle basert på Cruise America eller Cruise Canada bobiler og er opprettet på tre måter:

1. BARE BILLIG – Vi har samlet alle leieprisene i en stor database, og vi bruker dette til å velge bobilutleie der prisen er helt nede. Du vil dermed kunne finne de absolutt billigste leie muligheter her. Disse tilbudene er spesielt relevante for deg som kan reise når det passer deg.

2. BILLIG I HØYSESONGEN – Mange må reise på ferie når skolene er stengt. Det være seg i sommerferien, påskeferien, høstferien, vinterferien eller juleferien. Det påvirker prisen på reiser – og også på leie av bobiler. Men noen ganger kan du fremdeles gjøre et godt kjøp i disse høytidene – og med vår database i hånden kan vi se og fortelle deg om alternativene dine for å gjøre en best mulig leiebil for bobil – selv om etterspørselen er stor.

3. LEIER MED RABATT – Ofte er det spesialtilbud på utstyr og kjørelengdepakker når du leier bobil. Men det kan være vanskelig å finne ut hvordan og når man skal få tilbudene. Ved å lage pakker som de du ser på denne siden, er de gode tilbudene lettere å få øye på. Disse tilbudene er relevante for de som ikke vil betale med enn mye nødvendig. Les også vår Book Smart Guide.

Legg til at vi på autocampers.no også går den ekstra milen for å holde kostnadene nede – og dermed prisene i bunn.

Bobiler i USA og Canada

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Vær trygg når du bestiller

Fri avbestilling på mange bobiler

Hos Autocampers.no slipper du å betale depositum ved bestilling av mange bobiler. Det betyr, at du også har fri avfbestilling.
Depositum skal først betales, når det er 2-3 måneder til avhenting av bobilen den. og dermed kan være trygg når du bestiller.

Viktig information: Visse leier er unntatt fra reglen om fri avbstilling.

Trygghet på veien: Gratis veihjelp hele døgnet

Når du reiser i bobil med autocampers.no, har du adgang til gratis veihjelp hele døgnet. Veihjelpen hjelper deg hvis du har spørsmål til betjening av bobilen, hvis du får motorstopp eller kommer ut for et uhell. 

Veihjelpen forgår på engelsk.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og avgifter er inkludert

Vi har medregnet alle skatter og avgifter som mva. og miljøavgifter i prisen. Noen amerikanske stater oppkrever imidlertid visse mindre avgifter lokalt.

Autocampers.no opplyser deg, så langt det er mulig, om disse avgiftene før bestilling, så du unngår ubehagelige overraskelser underveis.

Sikkerhet i høysetet: Alle nødvendige forsikringer er inkludert fra start

Alle forsikringer er inkludert i leieprisen, så du slipper å bekymre deg om hva forsikringene dekker.

Vær oppmerksom på at egenandelen varierer etter hvilket land du kjører i.

Egenandelen er normalt på 1.500 dollar i USA og Canada. I Australia og New Zealand er egenandelen i visse tilfeller 7.500 australske eller new zealandske dollar. Det er mulig å redusere egenandelen til kr. 0,- mot et tillegg.

Mange reiseforsikringer dekker egenandel på leide kjøretøyer. Se forsikringsbetingelsene eller kontakt forsikringsselskapet ditt for nærmere informasjon.

Hvis du leier en bobil og har egenandel, vil du bli oppkrevet et depositum ved avhenting. Depositumet refunderes ved avlevering av bobilen.

Autocampers.no gjør ferien i bobil enkel og billig

Hos autocampers.no setter vi en ære i å tilby gode priser på leie av bobiler - uansett om du skal på kjør-selv-ferie i USA, Canada, Australia eller New Zealand.

Vi viser de beste tilbudene på nettstedet vårt, og vi deler alle prisene med deg, så du kan optimere kjøpet ditt. Og så kunne vi ikke drømme om å stille krav om at du skal kjøpe fly eller hotell hos oss. Vi ønsker nemlig at du skal ha frihet til selv å bestemme hvor du vil kjøpe flyreisen.

Verdi for pengene: Prisen inkluderer mye

Når du leier bobil hos autocampers.no, vil du se at mange ytelser og tjenester er inkludert i prisen fra starten av.

I USA og Canada er det for eksempel gratis å føye til ekstra sjåfører. Faktisk kan alle de reisende på 21 år eller over, som er i besittelse av et gyldig førerkort, bli registrert som fører av bobilen.

For å bli registrert som fører må man møte opp ved avhentning av bobilen, medbragt gyldig førerkort.

I Australia og New Zealand er kjøkkenutstyr, dyner, håndklær og sengetøy inkludert i grunnprisen helt fra starten av. Så det behøver du ikke tenke på. Og leier du en firehjulstrekker, følger det i visse tilfeller også telt og soveposer med.

Lette å kjøre: Krever bare et vanlig førerkort

Uansett bobilens størrelse, er et vanlig førerkort nok. Vær imidlertid oppmerksom på at du må ha et internasjonalt førerkort ved leie av bobiler i Australia og New Zealand.

Et internasjonalt førerkort gjelder i ett eller tre år og koster mellom 200 og 300 kroner (2019).

Du kan skaffe det ved henvendelse til NAF (Norges Automobil Forbund), KNA (Kongelig Norsk Automobilklub) eller MA (Motorførernes Avholdsforbund), og du trenger:

  • Passfoto etter gjeldende regler
  • Førerkort, eventuelt attestert kopi av gyldig norsk førerkort (begge sider)
  • Opplysninger om folkeregistrert bostedsadresse i Norge og fødested

Derfor skal du vælge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Sterke priser

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.