Velg en side

Det sørvestlige USA i bobil

– Få en gratis e-guide

GRATIS guide: Når du bestiller bobil i USA hos autocampers.no, får du Highways-USAs danske reiseguide for ferie i bobiler i det sørvestlige USA med på kjøpet – helt gratis.

Guiden, som er på 42-sider, er skrevet av journalist og amerika-ekspert Henrik Lange, og guider deg gjennom ruten, severdighetene og campingplassene.

Guiden er på dansk og har en verdi av DKK 225. Du vil motta guiden (som en pdf-fil) sammen med et leiebevis, kort tid etter at du har bestilt en bobil i USA hos oss.

Guiden retter seg primært mot barnefamilier som har ca. tre uker til å glede seg over de imponerende nasjonalparkene i motorhome/bobil i det sørvestlige USA. Ruten er lagt opp slik at fokuset er på naturopplevelser i nasjonalparkene, mens de største byene i California fyller mindre.

Storby og natur i skjønn forening

Ruten starter og slutter i San Francisco. Videre får du også muligheten til å oppleve Las Vegas, og du får også en smak av Los Angeles. San Diego er ikke inkludert.

Når det gjelder naturopplevelser, er ruten en ren nytelse. Du får servert hele pakken med de mest fantastiske nasjonalparkene i det vestlige USA: Først fjellparker som Yosemite, Kings Canyon og Sequoia, før dere beveger dere gjennom noen av de mest naturskjønne «western-landskaper» i det sørvestlige USA, som Zion, Bryce Canyon, Antelope Canyon og Monument Valley. Deretter går turen ned til Grand Canyon i Arizona.

Henrik Lange er journalist og USA-ekspert. Tekstene hans er brukerorienterte, lette å lese og har en høy kvalitet. Henrik Lange eier webstedet Highways-USA, som inneholder mye nyttig informasjon om å reise i USA.

Finn din bobil