Velg en side

Canada

Bobil-tilbud

Finn de beste tilbudene her!

FORSIDE » Bobil tilbud Canada

Bobil-tilbud i Canada

Drømmer du om å oppleve Canada i en bobil? Da er sjansen her nå. Se våre attraktive tilbud på leiebiler her.

Finn flere priser selv

Du har også muligheten til å finne den bilen eller den avtalen som passer deg best. Hvis du er ute etter en god pris på leiebil i Canada, så foreslår vi at du leier om våren eller høsten. For da er prisene lave og været er godt nok til at du kan ha en flott ferie.

Med bobil mellom Calgary og Vancouver

Turen mellom Calgary og Vancouver er ekstremt populær i bobil, og mange velger å hente bilen i den ene byen og levere den igjen i den andre – noe som er en veldig god idé, for på den måten får du mange forskjellige opplevelser på kort tid, og du unngår å kjøre de samme stekningene flere ganger.

Finn din bobil

 

Tenk inn årstidene

Vi anbefaler å starte turen i Vancouver og avslutte i Calgary hvis du reiser om våren. Calgary er på fjellet, og temperaturene vil være gunstigere hvis du kommer hit sent på våren.

Hvis du vil reise om høsten, kan du starte i Calgary og avslutte i Vancouver – igjen fordi det gir de beste temperaturforholdene.

Aktuelle tilbud på leie av bobil i Canada

Autocampers.no holder øye med prisutviklingen for bobiler i Canada. Når vi finner en god bil til en god pris, viser vi den her på siden. Du kan også finne priser selv på datoene som passer deg her.

Hvis du vil ha mer kunnskap om bobil i Canada, kan du bruke lenken nedenfor.

Her kan du hente og levere bobilen i Canada

Du kan velge et av tilbudene ovenfor, men du har også muligheten til å finne akkurat den bilen og leieperioden du ønsker. Leier du bobil på autocampers.no, kan du hente og levere den flere steder i Canada, inkludert de veldig populære stasjonene i Vancouver og Calgary.

Bobilutleie i Canada på autocampers.no

Autocampers.no samarbeider tett med blant annet Cruise Canada. Cruise Canada tilbyr bobiler i alle prisklasser og størrelser, og har utleiestasjoner på de stedene som er markert på kartet.

Flere muligheter med autocampers.no

For å gi deg de best mulige alternativene, samarbeider vi også med Fraserway, som leier ut 5-stjerners bobiler i Canada med mye finesse og stil.

Kontakt oss hvis du vil ha mer informasjon om mulighetene med Fraserway og/eller få en god leiepris.

Lei bobil i Canada

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste ferie i bobil online.

Vær trygg når du bestiller

Fri avbestilling på mange bobiler

Hos Autocampers.no slipper du å betale depositum ved bestilling av mange bobiler. Det betyr, at du også har fri avfbestilling.
Depositum skal først betales, når det er 2-3 måneder til avhenting av bobilen den. og dermed kan være trygg når du bestiller.

Viktig information: Visse leier er unntatt fra reglen om fri avbstilling.

Trygghet på veien: Gratis veihjelp hele døgnet

Når du reiser i bobil med autocampers.no, har du adgang til gratis veihjelp hele døgnet. Veihjelpen hjelper deg hvis du har spørsmål til betjening av bobilen, hvis du får motorstopp eller kommer ut for et uhell. 

Veihjelpen forgår på engelsk.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og avgifter er inkludert

Vi har medregnet alle skatter og avgifter som mva. og miljøavgifter i prisen. Noen amerikanske stater oppkrever imidlertid visse mindre avgifter lokalt.

Autocampers.no opplyser deg, så langt det er mulig, om disse avgiftene før bestilling, så du unngår ubehagelige overraskelser underveis.

Sikkerhet i høysetet: Alle nødvendige forsikringer er inkludert fra start

Alle forsikringer er inkludert i leieprisen, så du slipper å bekymre deg om hva forsikringene dekker.

Vær oppmerksom på at egenandelen varierer etter hvilket land du kjører i.

Egenandelen er normalt på 1.500 dollar i USA og Canada. I Australia og New Zealand er egenandelen i visse tilfeller 7.500 australske eller new zealandske dollar. Det er mulig å redusere egenandelen til kr. 0,- mot et tillegg.

Mange reiseforsikringer dekker egenandel på leide kjøretøyer. Se forsikringsbetingelsene eller kontakt forsikringsselskapet ditt for nærmere informasjon.

Hvis du leier en bobil og har egenandel, vil du bli oppkrevet et depositum ved avhenting. Depositumet refunderes ved avlevering av bobilen.

Autocampers.no gjør ferien i bobil enkel og billig

Hos autocampers.no setter vi en ære i å tilby gode priser på leie av bobiler - uansett om du skal på kjør-selv-ferie i USA, Canada, Australia eller New Zealand.

Vi viser de beste tilbudene på nettstedet vårt, og vi deler alle prisene med deg, så du kan optimere kjøpet ditt. Og så kunne vi ikke drømme om å stille krav om at du skal kjøpe fly eller hotell hos oss. Vi ønsker nemlig at du skal ha frihet til selv å bestemme hvor du vil kjøpe flyreisen.

Verdi for pengene: Prisen inkluderer mye

Når du leier bobil hos autocampers.no, vil du se at mange ytelser og tjenester er inkludert i prisen fra starten av.

I USA og Canada er det for eksempel gratis å føye til ekstra sjåfører. Faktisk kan alle de reisende på 21 år eller over, som er i besittelse av et gyldig førerkort, bli registrert som fører av bobilen.

For å bli registrert som fører må man møte opp ved avhentning av bobilen, medbragt gyldig førerkort.

I Australia og New Zealand er kjøkkenutstyr, dyner, håndklær og sengetøy inkludert i grunnprisen helt fra starten av. Så det behøver du ikke tenke på. Og leier du en firehjulstrekker, følger det i visse tilfeller også telt og soveposer med.

Lette å kjøre: Krever bare et vanlig førerkort

Uansett bobilens størrelse, er et vanlig førerkort nok. Vær imidlertid oppmerksom på at du må ha et internasjonalt førerkort ved leie av bobiler i Australia og New Zealand.

Et internasjonalt førerkort gjelder i ett eller tre år og koster mellom 200 og 300 kroner (2019).

Du kan skaffe det ved henvendelse til NAF (Norges Automobil Forbund), KNA (Kongelig Norsk Automobilklub) eller MA (Motorførernes Avholdsforbund), og du trenger:

  • Passfoto etter gjeldende regler
  • Førerkort, eventuelt attestert kopi av gyldig norsk førerkort (begge sider)
  • Opplysninger om folkeregistrert bostedsadresse i Norge og fødested

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtale, som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser