Velg en side
Personer

Mighty

bobiler

Billige bobiler i Australia og på New Zealand

FORSIDE » Mighty

Mighty bobiler

Mighty er en flott mulighet for de unge og eventyrlystne som ønsker en billig tur i bobil til Australia eller New Zealand. Du trenger ikke være mer enn 18 år for å leie bestemte modeller fra Mighty. For de som leter etter en billig ferie med barn, er Mighty-bobilen også et godt valg, ettersom vognene er godt designet for en familieferie. Fordi alle bilene fra Mighty er +5 år gamle, er de et langt billigere alternativ til både MAUI og Britz.

Med en bobil fra Mighty får du alltid:

– En bil som er maks 8 år gammel
– En billig bobil
– GPS inkludert i leieprisen
– Gratis kilometer 
– Grunnforsikring 
– Kjøkkenutstyr og service 
– Sengetøy og håndklær er 
– Gratis veihjelp

Utvalgte modeller fra Mighty og priser

Leier du en bobil fra Mighty, kan du få en bil som passer akkurat dine behov. Merk: Prisene som vises er fra-priser.

BEDRE BOBIL?

Vil du ha en bobil av nyere dato? Så kan du se nærmere på modellene fra BRITZ

LUKSUS-BOBIL?

Vil du ha en ny og flott bil med alt tenkelig utstyr?
Så se nærmere på bobilene fra MAUI

 

Utvalgte tilbud fra Mighty

Autocampers.no hjelper deg med å finne de bedste tilbudene på leie av bobil.
Her ser du et utvalg av gode priser.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Gode ​​tips når du leier en bobil fra Cruise Canada

Cruise Canada er sammen med Cruise America den største aktøren på markedet, når det gjelder utleie av bobiler – eller motorhomes – som Cruise Canada kaller bobilene sine.

Selskapet er «one of a kind». Det ble grunnlagt helt tilbake i 1972 og eies nå av sine ansatte.

Gode, solide bobiler

Hos Cruise Canada får du en 3-stjerners bobil med toalett, kjøkken og dusj.

Bobilen er helt straight. Mer spesifikt betyr det, at virksomheten fokuserer på sikkerhet og robusthet. Det kan ses på bobilene deres, som er laget slik at de ikke går i stykker og de tåler slitasje.

Cruise Canada legger også stor vekt på at å gi deg en god ferie. Av samme grunn er det mange fine detaljer i bobilen, for eksempel myggnett, lystette gardiner og ventilasjon på det lille badet. Alt dette hjelper deg med å gjøre det mer komfortabelt å reise i bobil gjennom Canada.

Forsikring er alltid inkludert hos Cruise Canada

Det er verdt å merke seg, at bilforsikring og ansvarsforsikring alltid er inkludert i leieprisen, når du leier en Cruise Canada bobil. Dette betyr, at du er på den sikre siden, hvis noe går galt. Med Cruise Canadas forsikring har du en liten egenandel på maksimalt 1500 canadiske dollar. Det er mulig å kjøpe ekstraforsikring, så egenandelen bortfaller helt.

Veihjelp 24 timer i døgnet

Som leietaker hos Cruise Canada har du tilgang til veihjelp 24 timer i døgnet. Dette betyr, at hjelpen alltid er i nærheten, hvis du trenger den. Veihjelpen eksisterer for deg, så du kan også bruke tjenesten hvis du har spørsmål om betjening av bobilen.

Slik får du den beste prisen

Etterspørsel og tilgjengelighet er nøkkelord, når det gjelder prisen for å leie en bobil fra  Cruise Canada. Dette betyr at prisen går opp i perioder med stor etterspørsel. På den andre side er prisen veldig lav, når bare noen få har muligheten til å reise. Utleier justerer prisene kontinuerlig.

Om våren og høsten kan man ofte finne utrolig gode leietilbud i hele Canada.

Bestill i god tid og spar

Det er en fordel å bestille i god tid. Så får du early bird-rabatt og du er sikker på å finne en ledig bobil. Lær å bestille til den beste prisen her.

Miles/kilometer må kjøpes

Vær oppmerksom på at de fleste av tilbudsprisene vi viser på leiebil i Canada ikke inkluderer miles/kilometer. Disse må kjøpes særskilt.

Du kan kjøpe miles på to måter:

  • Pakker på 100 eller 500 kilometer
  • Pakke med ubegrensede miles

Prisen på kilometer-pakker varierer med den canadiske dollarkursen og lokale skatter. Det lønner seg som hovedregel bare å velge den ubegrensede milepakken, hvis du planlegger å kjøre lenger enn ca. 4.250 kilometer på 21 eller færre dager.

Leier du i en lengre periode, er svaret mindre klart.

Vær også oppmerksom på at den ubegrensede mile-pakken også kan fås til reduserte priser i visse perioder. Derfor er den beste løsningen å undersøke prisen på de to forskjellige alternativene. Prøv selv her.

Bestill bobil fra Cruise Canada hos autocampers.no

Autocampers.no drives av tre bobilentusiaster, og vi sliter hver dag for å holde både dine og våre kostnader i sjakk. Det er din garanti for attraktive leiepriser, så vel som god og riktig informasjon om vilkårene dine som leietaker.

Utleiestasjoner i hele Australia og på New Zealand

Mighty har mange utleiestasjoner. Faktisk er Mighty, sammen med MAUI og Britz, blant de bobil-utleierne som har flest stasjoner i Australia og på New Zealand. Dette er en fordel for deg, siden det gir en stor frihet når du planlegger turen.

Som regel er Mightys stasjoner åpne alle ukedager i høysesongen unntatt 25. og 26. desember. I høysesongen har visse stasjoner stengt på søndager. Noen stasjoner har imidlertid flere dager de har stengt, på grunn av bl.a. regntiden. Vær oppmerksom på at hvis du henter en bobil på helligdag eller nasjonaldag, er leien underlagt en offentlig høytidsavgift.

Det er mulig å hente bobilen på en stasjon og levere den på en annen – for en enveis-avgift.

Her kan du hente og levere bobiler fra Mighty:

MAUI udlejningsstationer i Australien og New Zealand

Her finner du Mightys utleiestasjoner i Australia: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth og Sydney.

Her finner du Mightys utleiestasjoner på New Zealand: Auckland, Christchurch og Queenstown.

Derfor skal du velge en bobil fra Mighty 

BUDSJETTVENNLIG – Leieprisen på en Mighty-bil er ekstremt gunstig, så du kan holde leiekostnadene på et minimum.

MANGE MODELLER – Mightys bilpark er stor, noe som betyr at du kan finne en modell som passer for deg.

Masse utstyr – så selv om leien er lav, går du ikke ned på utstyr og sikkerhet. Gratis km, veihjelp, sengetøy, GPS og mye mer er inkludert i leieprisen fra starten.

FRIHETSKAMPING – Mange av Mightys vogner er sertifiserte «selvforsynt», noe som gir tilgang til såkalt frihetscamping (freedom camping) på New Zealand. Se spesifikasjonene til hver modell for mer informasjon.

Bobil i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Gode ​​tips når du leier en bobil fra Mighty

Mighty er en del av selskapet THL, som er den største aktøren i markedet når det gjelder utleie av bobiler – eller motorhomes – som THL kaller bobilene sine. Dette betyr at du har mange utleiestasjoner å velge mellom, og det betyr at det er en stor bilpark tilgjengelig. Det gir fleksibilitet for deg. Legg til at grunnforsikring, gratis kilometer, kjøkkenutstyr og dyner og laken er alltid inkludert i grunnleien, så det er enkelt å få oversikt over leiekostnaden.

Markedets beste bobil til lave priser

Hvis du leier er en bobil fra Mighty, får du virkelig mye for de små pengene du må betale. Vi kaller våre biler fra Mighty for 2-stjerners, men det betyr ikke at de står tilbake på utstyr. Tvert imothar mange av modellene like mye og fint utstyr som de fra Britz og MAUI. Det er bare alderen som er forskjellen på bilene, så de aller fleste bilene hos Mighty, har tidligere vært å finne hos enten Britz eller MAUI. Dermed er det også sagt at en bobil fra Mighty ofte godt brukt.

Maksimal kjøretøyalder på Mighty er 8 år.

Hos Mighty er grunnforsikring alltid inkludert

Bilforsikring og ansvarsforsikring er alltid inkludert i leien. Så du er på den sikre siden hvis noe går galt. Vær imidlertid oppmerksom på at egenandelen erforholdsvis høy – opp til AUD 7.500 eller NZD. Sjekk reiseforsikringen din, som i mange tilfeller dekker egenandel på leiebiler. Vi tilbyr også tilleggsforsikring, noe som betyr at egenandelen kan bortfalle helt for vanlige bobiler.

Hjelpen er alltid nær med Mighty

Som leietaker hos Mighty har du tilgang til veihjelp 24 i døgnet. Veihjelpen er der for deg, så du kan også bruke tjenesten hvis du har spørsmål om betjening av bobilen, som også er utstyrt med et nettbrett, hvor du finner mye praktisk informasjon om bilen.

Finn den beste prisen for din Mighty-bobil

Tilbud og etterspørsel er avgjørende for prisen for å leie en bobil fra Mighty. Logikken er at prisen på bilen er høy i perioder med stor etterspørsel. Husk i denne sammenhengen at årstidene «er omvendt» i Australia og på New Zealand. Det betyr at skolenes sommerferie er fra jul og inn i januar, hvor det av samme grunn er høysesong. Motsatt er prisen veldig attraktiv når bare noen få har muligheten til å reise. Prisene justeres kontinuerlig.

Billig bobilparkering på New Zealand

På New Zealand er det lavsesong og derfor billig å leie fra juni til august. Vi anbefaler å plassere turen til New Zealand i mellomsesongene, altså enten om våren (september til november) eller om høsten (mars til mai). Her er det gode sjanser for fint vær OG gode leiepriser.

Billig bobil i Australia

Årstidene i Australia er vanskeligere å beskrive. I sør er det sommer fra desember til februar. Og som sagt, anbefaler vi å reise i mellomsesongene, det vil si om våren og høsten.

Vær oppmerksom på at de nordlige utleiestasjonene er stengt fra desember til mars på grunn av regntiden.

Bestill i god tid og få en billigere bil

Det er en fordel å bestille i god tid, for ettersom bilene blir booket, stiger prisen. Det er også noen «early bird»-rabatter hvis du bestiller tidlig. Rabatten er inkludert i prisen når du bestiller en bobil fra Mighty på autocampers.no.

Last ned Mighty-appen – og få en bedre tur

Mighty har utviklet en app for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å organisere turen i bobil. Appen kan gi en guide for å betjene bilen din, i tillegg til en god instruksjonsvideo som du bør se før du setter deg bak rattet.

Appen viser også kart med campingplasser, og det er også informasjon om fasiliteter, åpningstider og mye mer. Det er også veibeskrivelser til tømmestasjoner, bensinstasjoner, supermarkeder og restauranter.

Bestill din bobil fra Mighty på autocampers.no

Autocampers.no drives av tre bobilentusiaster, og vi sliter hver dag for å holde både dine og våre kostnader i sjakk. Det er din garanti for attraktive leiepriser, så vel som god og riktig informasjon om betingelsene dine som leietaker.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.