Velg en side
Personer

Bobil
vest USA

Søk og bestil bobil her!

FORSIDE » Bobil USA » Bobil vest USA

Lei bobil i vest USA

Bobil i vest USA ? Søker du leie av bobil i det vestlige USA er du kommet til rett sted. Se tilbud og finn de beste prisene på leie av campervan/motorhome/mobilhome og bobil. Leier du en bobil i det vestlige USA hos Autocampers.no, er du garantert markedets beste priser.

USA er perfekt til kjør-selv-ferie i bobil

Det er opplagt å utforske det vestlige USA i bobil. Vi har utleiestasjoner i Las Vegas, Los Angeles, San Francisco og mange andre steder. Dessuten er det gode campingplasser her – og avstanden mellom severdighetene er overkommelige.

Teksten om bobil vest USA er  sammensatt av Dorte Kuula, stifter av Autocampers.no og USA-ekspert.

Les mer om bobil i USA her.

Bobil vest USA – Her er stasjonene

Du kan hente og avlevere bobiler mange steder i det vestlige USA. Du får ofte den laveste leieprisen i San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Men sjekk også prisene i Phoenix, hvis du reiser i skolens sommerferie, siden det ofte er i denne perioden, at prisene er lavest der. Vær oppmerksom på at du kan hente bobilen/motorhomet i en by og avlevere på en annen stasjon for bobiler i USA – mot et gebyr.

Bestill nå: Tilbud på bobil i vest USA

Autocampers.no er spesialister når vi snakker om å lage gode tilbud på leie av bobiler. Her viser vi noen av de beste tilbudene på leie av bobil/motorhome i det vestlige USA.

Det vestlige USA er et skattkammer av severdigheter

Når det gjelder naturopplevelser i USA, er kunsten å velge. For USA er et skattkammer av fantastisk natur. I Yosemite, som ligger noen timers kjøring fra San Francisco, finner du fjellandskap med brusende vannfall. Her finnes det et stort nettverk av stier og det er muligheter for camping i hjertet av parken. Lenger mot nord lokker Yellowstone Nasjonalpark, hvor du kan se etter bjørner og bisonokser – eller utforske de vulkanske aktivitetene i området – og dem er det mange av!

Fantastiske Grand Canyon

Kaktus i blomt i Arizona.

Camping i Blading Utah.

Øde strand på Highway 1.

Fantastiske naturopplevelser venter i det vestlige USA

Alle som har besøkt den vestlige delen av USA, vet at en rundreise her byr på noe av verdens absolutt flotteste natur. Nasjonalparkene ligger faktisk på rekke og rad – og i mellom dem er det mange statsparker, nasjonale skoger og andre vernede naturområder.

Noen av de største severdighetene er Yosemite, Grand Canyon, Yellowstone og Bryce. Vi anbefaler imidlertid på det kraftigste, at du konsentrerer reisen om et mindre område. Ellers ender du lett med å bruke alt for mye tid på bilkjøring og for lite tid på opplevelsene.

En god reise kan for eksempel starte i Las Vegas og konsentrere seg om Grand Canyon, Zion og Bryce. Er det mer tid, er en tur til Antelope Canyon å anbefale. En annen tur kan gå fra San Francisco langs Highway 1 til Los Angeles. Det er nemlig mulig å hente bobilen på en utleiestasjon og avlevere den på en annen – mod et mindre gebyr. Bruk Autocampers.no’s booking motor for å utforske mulighetene.

 

Yosemite National Park.

Bobil i Utahs smukke ørken.

Kart over California i det vestlige USA med campingplasser og severdigheter

Hos Autocampers.no har vi som mål å gjøre det så enkelt som mulig for deg å tilrettelegge din drømmereise i bobil i USA selv. Derfor har vi utviklet et kart med campingplasser og severdigheter i det vestlige USA, så du får overblikk og kan se hvor turen i bobil skal gå.

Alle campingplassene på kartet er anbefalt av enten Cruise America, Autocampers.no eller Roadtrippers. Det gir deg en sikkerhet for at campingplassene har en ok standard. Campingsplassene er for øvrig valgt på grunn av beliggenheten, så du bor så godt som mulig i forhold til ruten du har valgt og de stedene du vil besøke.

 

Du kan feriere i bobil i det vestlige USA hele året

Det vestlige USA kan oppleves hele året i bobil. Drar du sørover langs Stillehavskysten, finner du milde temperaturer og sol – også om vinteren. I de store nasjonalparkene rundt Las Vegas er himmelen som regel blå – sommer som vinter. Her er det imidlertid innlandsklima, så nettene kan være kalde om vinteren. Derimot er dagene som regel varme, så man kan fint nyte både lunsj og piknik-kaffe under åpen himmel.

Lei bobil i det vestlige USA hos Autocampers.no

Autocampers.no samarbeider tett med Cruise America, som har mange bobil-stasjoner i den vestlige delen av USA. De som er mest benyttet er San Francisco, Los Angeles, Las Vegas og Denver.

Alle Cruise Americas bobiler har kjøkken, toalett og bad. De er lette å kjøre og er utstyrt med blant annet automatgir og servostyring.

Gode tilbud på bobiler i det vestlige USA

Utleiestasjonene i det vestlige USA er store. Det betyr, at det ofte er mange bobiler som skal leies ut. Det påvirker prisen positivt, og nettopp i det vestlige USA kan du ofte finne utleie av mobilhome/motorhome/bobil til en billig penge. Legg også til at flyreiser for eksempel til San Francisco og Los Angeles ofte kan fås til god pris. Så lei bobil i det vestlige USA og få en opplevelse for livet.

Bobiler i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Derfor skal du velge Autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Sterke priser

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.