Velg en side

Billig bobil

Hvordan får jeg leid en billig bobil? Få svaret her!

Autocampers.no viser vei til de beste leieprisene. Få svaret på de spørsmålene du har om leiepriser her.

  • • Hvordan får jeg rabatt på min leiepris?
  • • Når er det mest lønnsomt å bestille?
  • • Hvor finner jeg de beste tilbudene?
  • • Hvilke årstider er billigst?
FORSIDE » Spar når du bestiller

Bestill smart og spar penger

Det kan være mange penger å spare hvis du planlegger bestillingen din godt. Her hos Autocampers.no har vi som mål å gjøre det enkelt og billig for deg å leie en bobil. Derfor har vi samlet tipsene våre til hvordan du utnytter mulighetene og dermed får de beste forutsetningene for å finne en billig bil.

Bruk søkefunksjonen til høyre for å finne prisene på leie av den bobilen du ønsker. Alle rabatter er medregnet i de prisene som vises. Nedenfor får du tips om hvordan du kan søke. Se blant annet hvordan du oppnår rabatt i sommerferien, hvordan du får en billig enveis-leie og hvordan du sparer penger hvis du vil ut å kjøre langt.

Finn din bobil

32Cruise America/Canada: Spar opp til 15% ved tidlig bestilling

Du får rabatt på leieprisen, når du bestiller tidlig. Rabatten gis automatisk ved bestilling.

Sommer 2022

Det følgende gjelder ved leiestart om sommeren, det vil si mellom 1. april 2022 – og 31. oktober 2022:
-15% på leieprisen ved bestilling senest 31. desember 2021
-10% på leieprisen ved bestilling senest 31. januar 2022
-5% på leieprisen ved bestilling senest 28. februar 2022

Vinter 2022/23

Det følgende gjelder ved leiestart om vinteren, det vil si mellom 1. november 2022 og 31. mars 2023:
-15% på leieprisen

Den sørlige delen av USA, f.eks. solskinnsstaten Florida og området ved Los Angeles og San Diego egner seg perfekt til en ferie i bobil om vinteren.

Lave leiepriser hos Cruise America i oktober

Erfaringen her hos autocampers.no, er at leieprisene kan være veldig gunstige i oktober. Prisen avhenger av etterspørselen, så går den ned, senkes prisene. Dermed er det også sagt, at vi innimellom kan se store prisfall på visse leiepriser på sensommeren. Autocampers.no holder hele tiden øye med prisnivået – og vi skilter med de gode prisene når de er her. Hold øye med gode tilbud her.

Få best mulig pris i sommerferien

De fleste bobil-utleiere fastsetter leieprisen ut ifra tilbud og etterspørsel. Og når etterspørselen er høy, og det bare er få biler igjen å leie ut, så hever de prisen. Det er markedskreftene som får lov til å virke.

Du kan dra nytte av denne kunnskapen, for det betyr at det lønner seg å bestille i god tid, hvis dere skal reise i en travel periode. Travle perioder er i forbindelse med skolenes sommerferie pluss august og i påsken. Resten av året har det mindre betydning om du bestiller tidlig.

Hos autocampers.no kan du bestille en bobil mer enn et år i forveien. Vi anbefaler at du bestiller minst 10 måneder i forveien for sommerferien. Hvis du gjør det, får du også fullt utbytte av de gode rabattene vi har beskrevet ovenfor.

VÅRE REISEMÅL

Vær trygg når du bestiller

Fri avbestilling på mange bobiler

Hos Autocampers.no slipper du å betale depositum ved bestilling av mange bobiler. Det betyr, at du også har fri avfbestilling.
Depositum skal først betales, når det er 2-3 måneder til avhenting av bobilen den. og dermed kan være trygg når du bestiller.

Viktig information: Visse leier er unntatt fra reglen om fri avbstilling.

Trygghet på veien: Gratis veihjelp hele døgnet

Når du reiser i bobil med autocampers.no, har du adgang til gratis veihjelp hele døgnet. Veihjelpen hjelper deg hvis du har spørsmål til betjening av bobilen, hvis du får motorstopp eller kommer ut for et uhell. 

Veihjelpen forgår på engelsk.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og avgifter er inkludert

Vi har medregnet alle skatter og avgifter som mva. og miljøavgifter i prisen. Noen amerikanske stater oppkrever imidlertid visse mindre avgifter lokalt.

Autocampers.no opplyser deg, så langt det er mulig, om disse avgiftene før bestilling, så du unngår ubehagelige overraskelser underveis.

Sikkerhet i høysetet: Alle nødvendige forsikringer er inkludert fra start

Alle forsikringer er inkludert i leieprisen, så du slipper å bekymre deg om hva forsikringene dekker.

Vær oppmerksom på at egenandelen varierer etter hvilket land du kjører i.

Egenandelen er normalt på 1.500 dollar i USA og Canada. I Australia og New Zealand er egenandelen i visse tilfeller 7.500 australske eller new zealandske dollar. Det er mulig å redusere egenandelen til kr. 0,- mot et tillegg.

Mange reiseforsikringer dekker egenandel på leide kjøretøyer. Se forsikringsbetingelsene eller kontakt forsikringsselskapet ditt for nærmere informasjon.

Hvis du leier en bobil og har egenandel, vil du bli oppkrevet et depositum ved avhenting. Depositumet refunderes ved avlevering av bobilen.

Autocampers.no gjør ferien i bobil enkel og billig

Hos autocampers.no setter vi en ære i å tilby gode priser på leie av bobiler - uansett om du skal på kjør-selv-ferie i USA, Canada, Australia eller New Zealand.

Vi viser de beste tilbudene på nettstedet vårt, og vi deler alle prisene med deg, så du kan optimere kjøpet ditt. Og så kunne vi ikke drømme om å stille krav om at du skal kjøpe fly eller hotell hos oss. Vi ønsker nemlig at du skal ha frihet til selv å bestemme hvor du vil kjøpe flyreisen.

Verdi for pengene: Prisen inkluderer mye

Når du leier bobil hos autocampers.no, vil du se at mange ytelser og tjenester er inkludert i prisen fra starten av.

I USA og Canada er det for eksempel gratis å føye til ekstra sjåfører. Faktisk kan alle de reisende på 21 år eller over, som er i besittelse av et gyldig førerkort, bli registrert som fører av bobilen.

For å bli registrert som fører må man møte opp ved avhentning av bobilen, medbragt gyldig førerkort.

I Australia og New Zealand er kjøkkenutstyr, dyner, håndklær og sengetøy inkludert i grunnprisen helt fra starten av. Så det behøver du ikke tenke på. Og leier du en firehjulstrekker, følger det i visse tilfeller også telt og soveposer med.

Lette å kjøre: Krever bare et vanlig førerkort

Uansett bobilens størrelse, er et vanlig førerkort nok. Vær imidlertid oppmerksom på at du må ha et internasjonalt førerkort ved leie av bobiler i Australia og New Zealand.

Et internasjonalt førerkort gjelder i ett eller tre år og koster mellom 200 og 300 kroner (2019).

Du kan skaffe det ved henvendelse til NAF (Norges Automobil Forbund), KNA (Kongelig Norsk Automobilklub) eller MA (Motorførernes Avholdsforbund), og du trenger:

  • Passfoto etter gjeldende regler
  • Førerkort, eventuelt attestert kopi av gyldig norsk førerkort (begge sider)
  • Opplysninger om folkeregistrert bostedsadresse i Norge og fødested

Bobiler i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.