Velg en side
Personer

Bobil
Vancouver

Søk og bestill bobil her!

FORSIDE » Bobil Canada » Bobil Vancouver

Med bobil fra Vancouver

Bobil i Vancouver? Leter du en god bobil fra Vancouver, har du kommet til rette sted. Vi har et stort utvalg av campere til bra priser.

Du henter bobilen i Vancouver, som er et fantastisk sted å utforske nettopp i en bobil. Herfra kan du legge turen mot øst, til Rocky Mountains og de store nasjonalparkene Jasper og Banff, som frister til flotte vandreturer mellom turkise isbresjøer, snødekte fjelltopper og dype skoger. Her er det gode muligheter for å se både ørn, elg og bjørn.

Du kan også ta fergen til Vancouver Island, som er et slags mini-Canada med vakker natur og et rikt dyreliv – ikke minst under havoverflaten, hvor du kan se mange av de store havpattedyrene, som spekkhogger, hval og havoter. Liker du å fiske, er Vancouver Island også helt riktig.

Ideer til campingplasser i Vancouver: Burnaby Cariboo RV Park

Innholdet på siden er sammensatt av Dorte Kuula, stifter av Autocampers.no og Canada-ekspert.

Les mer om bobil i Canada her.

Tilbud på leie av bobiler i Vancouver

Autocampers.no er spesialister når det gjelder å finne gode leietilbud på bobiler. Her viser vi noen av de beste tilbudene i Vancouver akkurat nå.

Vancouver sentrum

Sentrum er ikke større enn du kan gå til det meste. Men hvis du ønsker å spare litt energi til de store naturopplevelsene som venter på deg, kan du ta bussene eller mono-skinnen rundt i byen. Besøk for eksempel Canada Place, historiske Gastown rundt Water Street, eller den sentrale Stanley Park, hvor det står totempåler mellom trærne. Her kan du også leie en sykkel og sykle langs vannet rundt parken. Eller gå innom nordvestkystindianerne på Antropologimuseet, hvor du kan se totempåler, masker og lære mer om indiansk kunst og kultur.

Vancouver ligger vakkert mellom fjord og fjell.

Stanley Park er en stor rekreativ oase midt i Vancouver. 

Grouse Mountain

Fra toppen av Grouse Mountain har du en fantastisk utsikt over byen. Man tar en gondolbane opp, og adgang til Theatre in the Sky er inkludert i billetten. Her kan du se film om Vancouver og den opprinnelige befolkningen. I tillegg kan du lære om skogsarbeidernes liv og historie og møte den brune bjørnen, som holdes på sikker avstand bak et gjerde.

Vancouver Island

I havet vest for Vancouver, ligger vakre Vancouver Island, som kan vise fram historiske byer, indiansk kultur, masse vill natur og et rikt dyreliv. Øya ligger bare en kort båttur fra byen. Her kan man for eksempel dra på hvalsafari eller bjørnetur, og utforske den vakre naturen i Pacific Rim National Park til fots. På Vancouver Island er det lett å komme seg fra et sted til et annet, og nettopp derfor er øya et attraktivt alternativ til en større rundreise på fastlandet.

Les mer om bobil i Canada her.

Ved Capilano-hengebroen kan du gå mellom tretoppene og føle skogens ro.

Vancouver Island ligger nær Vancouver og det er forbindelse både med ferge og sjøfly.

Lei en bobil i Vancouver hos Autocampers.no

Autocampers.no brenner for å tilby gode bobiler til gode priser. Vi samarbeider tett med Cruise Canada, som har en stor utleie-stasjon for bobiler rett ved Vancouver. Cruise Canada tilhører samme eiere som Cruise America, og er et stort firma som eies av medarbeiderne – faktisk det største av sitt slag i hele USA.
Alle bobilene hos Cruise Canada har kjøkken, toalett og bad. Bilene er lette å kjøre og de er utstyrt med blant annet automatgir og servostyring.

Gode tilbud på bobiler i Vancouver

Å leie en bobil i Vancouver er enkelt – og veldig ofte også billig. I Canada er det gjerne sesongen som avgjør prisen. Leier du midt på sommeren, er det høysesong, og det betyr høye priser. Leier du derimot før eller etter skolenes sommerferie, kan prisen være overraskende lav. Utleiestasjonen i Vancouver er dessuten stor, og et betyr at det ofte er mange bobiler som skal leies ut. Det påvirker prisen positivt, og det medvirker til at du kan finne mobilhome/motorhome/bobil billig til leie nettopp i Vancouver. Legg også til, at flyreiser til Vancouver normalt ligger på et fornuftig prisnivå.

Bobil i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.