Velg en side

Bobil-lenker

God informasjon om bobiler i USA

Finn din bobil
FORSIDE » Autocamper USA – Nyttige links

Lenker til campingplasser, vakre veier og nasjonalparker i USA

Dette nettstedet er en snarvei til ressurser som hjelper deg å finne de aller beste stedene å kjøre og overnatte på turen gjennom USA i bobil.

Informasjon om campingplasser i nasjonalparker og delstatsparker i USA:
www.recreation.gov
www.stateparks.com

Informasjon om gratis camping, også kalt «free camping»:

www.rv-camping.org/boondocking/
www.blm.gov/ca/st/en/prog/recreation/camping.html

Omfattende liste over campingplasser med mulighet for å foreta geografiske søk:
www.campingroadtrip.com

Du finner den populære Kampgrounds of America’s (KOA) liste over campingplasser online på:
www.koa.com – Herfra er det mulig å reservere en campingplass til bobilen din. Husk at du får 10% rabatt når du leier en bobil fra Cruise America.

Alternative naturskjønne ruter for rolige turer og «cruisin»:
www.byways.org

Se anbefalinger av din favoritt-campingplass på
www.rvparkreviews.com

Sjekk National Association of RV Parks & Campgrounds hjemmeside på
www.arvc.org

Turistinformasjon i de forskjellige statene

Informasjon om campingplasser og annen nyttig informasjon om enkeltstater i USA:

Arizona: www.visitarizona.com

California: www.visitcalifornia.com

Colorado: www.colorado.com

Florida: www.visitflorida.com

Georgia: www.exploregeorgia.org

Minnesota: www.exploreminnesota.com

Nevada: www.travelnevada.com

New Mexico: www.newmexico.org

Oregon: www.oregon.com

Texas: www.traveltexas.com

Utah: www.visitutah.com

Washington State: www.experiencewa.com

Få mer inspirasjon til en tur gjennom USA i bobil på vår side om bobil i USA.

Gode ​​tips når du leier en bobil fra Cruise America

Cruise America er den største aktøren på markedet, når det gjelder utleie av bobiler – eller motorhomes – som Cruise America kaller bobilene sine.

Selskapet er «one of a kind». Det ble grunnlagt helt tilbake i 1972 og eies nå av sine ansatte. Cruise America er det bobil-utleiefirma, som har den største bilparken i USA. Cruise Americas flåte teller så mange som 4.500 biler. Legg også til at Cruise America har mange utleiestasjoner hvor du kan hente og returnere bobilen din.

Gode, solide bobiler

Hos Cruise America får du en 3-stjerners bobil med toalett, kjøkken og dusj. Bobilen er helt straight. Mer spesifikt betyr det, at Cruise America verdsetter sikkerhet og robusthet. Det kan ses på bilene deres, som er laget slik at de ikke går i stykker og de tåler slitasje.

Cruise America legger også stor vekt på at å gi deg en god ferie. Av samme grunn er det mange fine detaljer i bobilen, for eksempel myggnett, lystette gardiner og ventilasjon på det lille badet. Alt dette hjelper deg med å gjøre det mer komfortabelt å reise i bobil gjennom USA.

Forsikring er alltid inkludert hos Cruise America

Det er verdt å merke seg, at bilforsikring og ansvarsforsikring alltid er inkludert i prisen, når du leier en bobil fra Cruise America. Dette betyr at du er på den sikre siden, hvis noe går galt. På Cruise America’s forsikring har du en liten egenandel på maksimalt 1500 dollar. Det er mulig å kjøpe ekstraforsikring, så egenandelen bortfaller helt.

Veihjelp 24 timer i døgnet

Som leietaker hos Cruise America har du tilgang til veihjelp 24 timer i døgnet. Dette betyr at hjelpen alltid er i nærheten, hvis du trenger den. Veihjelpen eksisterer for deg, og du kan også bruke tjenesten, hvis du har spørsmål om betjening av bobilen.

Slik får du den beste prisen

Etterspørsel og tilgjengelighet er nøkkelord, når det gjelder prisen for å leie en Cruise America-bobil. Dette betyr at prisen går opp i perioder med stor etterspørsel. På den andre side, er prisen veldig lav, når bare noen få har muligheten til å reise. Utleier justerer prisene kontinuerlig.

Om høsten kan man ofte finne utrolig gode leietilbud i det vestlige USA. Det samme er tilfellet i Florida, hvor du ofte kan leie en bobil i vinterhalvåret for en veldig billig penge. Begge steder er været generelt solfylt med temperaturer mellom 15 og 25 grader.

Bestill i god tid og spar penger

Det er en fordel å bestille i god tid. Så får du early bird-rabatt og du er sikker på å finne en ledig bobil. Se hvordan du bestiller til den beste prisen her.

Miles/kilometer må kjøpes

Vær oppmerksom på at de fleste av tilbudsprisene vi viser på leiebiler i USA ikke inkluderer miles/kilometer. Disse må kjøpes særskilt.

Du kan kjøpe miles på to måter:

  • Pakker på 100 amerikanske miles (160 km) eller 500 miles (805 km)
  • Pakke med ubegrensede miles

Prisen på mile-pakker varierer med den amerikanske dollarkursen og lokale skatter. Imidlertid lønner det seg som hovedregel bare å velge den ubegrensede milepakken hvis du planlegger å kjøre lenger enn ca. 4.250 kilometer på 21 eller færre dager. Leier du i en lengre periode, er svaret mindre klart.

Vær også oppmerksom på at den ubegrensede mile-pakken også kan fås til reduserte priser i visse perioder. Derfor er den beste løsningen å undersøke prisen på de to forskjellige alternativene. Prøv selv her.

Bestill din bobil fra Cruise America hos autocampers.no

Autocampers.no drives av tre bobilentusiaster, og vi sliter hver dag for å holde både dine og våre kostnader i sjakk. Det er din garanti for attraktive leiepriser, så vel som god og riktig informasjon om vilkårene dine som leietaker.