Velg en side
Personer

Canada

bobil

Søk og bestill bobil i Canada her!

FORSIDE » Bobil Canada

Reiser med bobil i Canada

Når man reiser i Canada med bobil får man store naturopplevelser. Tenk bare på stedsnavnene som Banff, Lake Louise, Rocky Mountains og Whistler. Få land i verden har så variert og uspolert natur som Canada – og det er også naturopplevelsene som er i fokus, hvis du kjører gjennom landet i bobil.

Canada er perfekt til kjør-selv-ferie i bobil

Det er opplagt å utforske Canada i bobil. Ved hjelp av autocamper.no er det enkelt å skaffe en bobil, det finnes mange og gode campingplasser, og avstanden mellom de store opplevelsene er overkommelig.

Bobil til enhver pris

Hos autocampers.no kan velge en bobil fra Cruise Canada, som har bra, solide bobiler i 4 størrelser. Vi formidler også bobiler av særlig høy kvalitet fra Fraserway. Disse bobilen er maksimalt 2 år gamle og her kan du også få firehjulstrekk.

Få inspirasjon til turer gjennom Canada i bobil

Med bakgrunn opplegget til vår samarbeidspartner Cruise Canada, har vi utarbeidet flere forslag til turer med bobil i Nord-Amerika. Forslagene angir avstander, forteller om aktiviteter underveis og viser vei til noen av de beste campingplassene.

Innholdet på nettstedet er sammensatt av Dorte Kuula, stifter av autocampers.no og Canada-kjenner.

Bestill nå: Tilbud på Canada bobil

Autocampers.no er spesialister når det gjelder å lage gode tilbud på leie av Canada bobil. Her viser vi noen av de beste tilbudene på leie av bobiler som vi tilbyr akkurat nå.

Utleiestasjoner i Canada

Vi tilbyr avhenting av bobiler i Vancouver, Calgary, Toronto, Montreal og Halifax. Vær oppmerksom på at det er mulig å bestille såkalt enveisleie, hvor du henter bobilen/motorhomet på en stasjon og avleverer den på en annen. Det er et gebyr forbundet med å bestille enveisleie.

Canada-reiser i bobil

Det vestlige Canada er kort og godt som skapt for kjør-selv-ferie. Og Canada er naturopplevelsenes mekka. Så det vanskeligste er å velge.
De fleste som reiser til Vest-Canada, velger å oppleve de storslåtte Rocky Mountains i nasjonalparkene Banff og Jasper, som ligger noen timers kjøring fra Calgary. Vel framme ved nasjonalparkene, er det enkelt å komme til de helt store naturopplevelsene. Veien fører faktisk rett til dem, og man behøver ikke ta på seg vandrestøvler og dra ut i flere dager for å oppleve mange av de kjente sjøene.
Icefields Parkway er kronjuvelen når det gjelder fantastiske kjør-selv-strekninger i Canada. Her har du virkelig det flotteste av det flotte samlet på en overkommelig veistrekning. Icefields Parkway er 230 km lang og ble bygget ferdig i 1940. Den har navnet sitt fra severdigheter som Columbia Icefield, som er synlig fra veien. Les mer om turen.

Skjønne Icefield Parkway

Peyto Lake er man bare nødt til å se, når man kjører på Icefield Parkway. Vær oppmerksom på veiskiltet, som plutselig dukker opp høyt oppe i et fjellpass. Parkeringsplassen ligger litt vekk fra hovedveien, og man må gå fem lange minutter før dalen med Peyto Lake åpenbarer seg langt der nede. Her venter det et syn uten sammenligning, for Peyto Lake er en av de mest glitrende sjøene i hele Canada. Den turkise fargen kommer for øvrig fra sedimenter fra isbreene, som regn og snø vasker ut i sjøene. Disse reflekterer himmelen og skaper nyanser, som man knapt tror finnes.

Lake Louise er en av Canadas mest berømte isbresjøer. Her er det mange muligheter for aktiviteter. Du kan for eksempel leie en kano og utforske sjøen eller ta en vandretur langs en av de mange stiene.

Grizzlybjørnen er den største av bjørnene i Canada – og det er sjelden at man uforvarende støter på en av dem. Derimot er de mindre svartbjørnene mer utbredt og de er også ofte mindre sky.

Det østlige Canada

I det østlige Canada venter helt andre opplevelser. Landskapet er mykere og mer idyllisk, og byene har et tydelig fransk preg.

Nova Scotia

den nordligste delen av Nova Scotia kan du kjøre på Cabot Trail på Cape Breton Island. Turen går for å være en av verdens vakreste kjøreturer. I den motsatte enden av Nova Scotia, kan du oppleve verdens største tidevannsforskjell i Fundy-bukten, hvor forskjellen på flod og fjære kan være opptil 16 meter. Fra juli til september er det hvaler i bukten, og i Nova Scotia kan du spise hummer, muslinger og østers i lange baner.

Turene langs de forrevne klippekystene med bukter og viker gir naturlige stopp underveis, hvor små fiskerleier ligger i le for Atlanterhavet, og avrundede fjell dekket av store skoger, frodige daler og flate myrområder preger landskapet. Her er det virkelig idyllisk.

Cabot Trail sies å være en av de vakreste veistrekninger i verden – og ruten egner seg perfekt til en tur i mobilhome, hvor du kan stoppe for en kopp kaffe nøyaktig når det passer deg!

I Nova Scotia ligger de små fiskeleiene spredt langs kysten. De er morsomme og idylliske å besøke på en tur gjennom Nova Scotia i bobil.

Niagarafallene

Niagarafallenes naturkrefter er imponerende når du står og ser de massive vannmassene som tordner ned i dypet. Hvert minutt forsvinner 1.680.000 liter vann over kanten, så det er betydelige naturkrefter som er i spill. Det smale farvannet som Niagarafallene er en del av, forbinder de to sjøene Lake Erie og Lake Ontario.

Sjøene danner forøvrig grensen mellom USA i sør og Canada i nord.

Når du leier bobil i Canada gjennom Autocampers.no er det mulig å krysse grensen til USA.

Noen velger å se Niagarafallene ovenfra – og det kan man – hvis man tar en helikoptertur ved vannfallene.

Det arrangeres mange forskjellige turer og utflukter ved Niagarafallene. Blant annet kan du komme helt tett innpå vannmassene med en tur i båt.

Leie av bobil i Canada hos autocampers.no

Autocampers.no samarbeider tett med Cruise Canada, som har mange bobil-stasjoner i Canada. Alle bobilene fra Cruise Canada har kjøkken, toalett og bad, og de er lette å kjøre. De finnes i alle størrelser og er utstyrt med automatgir og servostyring m.m.

Gode tilbud på bobiler i Canada

Cruise Canada har en stor flåte av bobiler i landet og har en relativt kort sesong. Det påvirker prisen på leie av bobilene. Når etterspørselen er stor, stiger prisen. Når etterspørselen blir lavere, faller prisen også. Dermed er det sagt, at det rent økonomisk kan være en stor fordel, hvis du kan reise utenom skolens sommerferie.
Uansett hva du velger, er Canada et storslått reiseland. Så lei en bobil i Canada og få en opplevelse for livet.

Bobil i Canada

Drømmer du om å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste tur i bobil online.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.