Velg en side

Cruise America

Søk og bestill bobil her!

Finn din bobil
FORSIDE » Cruise America

Cruise America – Et godt valg!

 Cruise America er Nord-Amerikas største utleier av bobiler – og har flest stasjoner hvor du kan hente og avlevere bobilen.

FORDELER HOS CRUISE AMERICA:

  • Krever bare vanlig førerkort
  • Minimumsalder (fører): 21 år
  • Markedets beste leiepriser
  • Kjøretøyenes klasse: Standard (***)
  • Kjøretøyenes alder: Maks. 5 år (T17: Maks. 4 år)

Modeller og priser

Leier du en bobil hos Cruise America, så kan du få du et kjæretøy, som passer presis til dine behov.
Finn den modellen fra Cruise America, som passer best til deg her.

Tilbud fra Cruise America

Autocampers.no hjelper deg med å finne de beste tilbudene på leie av bobil.
Her ser du et utvalg av aktuelle biler til en veldig bra pris.

Utleiestasjoner i hele USA

Cruise America er den bobil-utleieren, som har flest stasjoner i USA. Dette er en fordel for deg, siden det gir deg en stor frihet når du planlegger turen. Vær obs på at det er mulig å hente bobilen på et sted og levere den tilbake på en annen stasjon. Få mer inspirasjon til en reise med bobil i USA.
Her kan du hente og levere bilen:

Gode ​​tips når du leier en bobil fra Cruise America

Cruise America er den største aktøren på markedet, når det gjelder utleie av bobiler – eller motorhomes – som Cruise America kaller bobilene sine.

Selskapet er «one of a kind». Det ble grunnlagt helt tilbake i 1972 og eies nå av sine ansatte. Cruise America er det utleiefirmaet, som har den største bilparken i USA. Cruise Americas flåte teller så mange som 4.500 biler. I tillegg har Cruise America mange utleiestasjoner hvor du kan hente og returnere bobilen.

Gode, solide bobiler

Hos Cruise America får du en 3-stjerners bobil med toalett, kjøkken og dusj. Bilen er helt straight. Mer spesifikt betyr det, at Cruise America verdsetter sikkerhet og robusthet. Det kan ses på bobilene deres, som er laget slik at de ikke går i stykker og de tåler slitasje.

Cruise America legger også stor vekt på at å gi deg en god ferie. Av samme grunn er det mange fine detaljer i bobilen, for eksempel myggnett, lystette gardiner og ventilasjon på det lille badet. Alt dette hjelper deg med å gjøre det mer komfortabelt å reise i bobil gjennom USA.

Forsikring er altid inkludert hos Cruise America

Det er verdt å merke seg, at bilforsikring og ansvarsforsikring alltid er inkludert i leieprisen, når du leier en bobil fra Cruise America. Dette betyr, at du er på den sikre siden, hvis noe går galt. På Cruise America’s forsikring har du en liten egenandel på maksimalt 1500 dollar. Det er mulig å kjøpe ekstraforsikring, så egenandelen bortfaller helt.

Veihjelp 24 timer i døgnet

Som leietaker hos Cruise America har du tilgang til veihjelp 24 timer i døgnet. Dette betyr, at hjelpen alltid er i nærheten, hvis du trenger den. Veihjelpen eksisterer for deg, så du kan også bruke tjenesten, hvis du har spørsmål om betjening av bilen.

Slik får du den beste prisen

Etterspørsel og tilgjengelighet er nøkkelord, når det gjelder prisen for å leie en bobil. Dette betyr at prisen går opp i perioder med stor etterspørsel – og prisen er veldig lav, når bare noen få har muligheten til å reise. Utleier justerer prisene kontinuerlig.

Om høsten kan man ofte finne utrolig gode leietilbud i det vestlige USA. Det samme er tilfellet i Florida, hvor du ofte kan leie en bobil i vinterhalvåret for en billig penge. Begge steder er været generelt solfylt med temperaturer mellom 15 og 25 grader.

Bestill i god tid og spar penger

Det er en fordel å bestille i god tid. Da får du nemlig en early bird-rabatt og du er sikker på å finne en ledig bobil. Se hvordan du får den beste prisen her.

Miles/kilometer må kjøpes

Vær oppmerksom på at de fleste av tilbudsprisene vi viser på leiebiler i USA ikke inkluderer miles/kilometer. Disse må kjøpes særskilt.

Du kan kjøpe miles på to måter:

  • Pakker på 100 amerikanske miles (160 km) eller 500 miles (805 km)
  • Pakke med ubegrensede mil

Prisen på mile-pakker varierer med den amerikanske dollarkursen og lokale skatter. Imidlertid lønner det seg som hovedregel bare å velge den ubegrensede milepakken hvis du planlegger å kjøre lenger enn ca. 4.250 kilometer på 21 eller færre dager. Leier du i en lengre periode, er svaret mindre klart.

Vær også oppmerksom på at den ubegrensede mile-pakken også kan fås til reduserte priser i visse perioder. Derfor er den beste løsningen å undersøke prisen på de to forskjellige alternativene. Prøv selv her.

Bestil din bobil fra Cruise America hos autocampers.no

Autocampers.no drives av tre bobilentusiaster, og vi sliter hver dag for å holde både dine og våre kostnader i sjakk. Det er din garanti for attraktive leiepriser, så vel som god og riktig informasjon om vilkårene dine som leietaker.

Bobiler i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Drømmer du om å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste ferie i bobil online.

Derfor skal du leie bobil hos autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.