Velg en side
Personer

Om Autocampers.no

Leie av bobiler og motorhomes i Europa, USA, Canada, Australia og på New Zealand.

FORSIDE » Om Autocampers.no

Om Autocampers.no

Hos Autocampers.no lever og ånder vi for å gi deg de beste tilbudene på leieavtaler for bobiler. Vi gjør det fordi ferie i bobil, eller – om du foretrekker det – i motorhome, er en ferieform vi brenner for. Men vi synes også at det generelt er for vanskelig og ugjennomskuelig å skaffe seg et overblikk over mulighetene og finne fram til den leieavtalen som er best i det enkelte tilfellet. Derfor har vi gjort det til vår misjon å endre på dette.

Enkelt å overskue, enkelt å bestille

Du kan kun bestille online hos Autocampers.no. Det har mange fordeler:

 • Butikken er åpen i alle døgnets timer
 • Du får en nøyaktig pris og kan bestille når det passer deg
 • Du kan se alle aktuelle tilbud og rabatter
 • Du har enkel adgang til all relevant informasjon om leie av bobiler
 • Det sikrer lave omkostninger og dermed en bedre pris til deg!

  Sterke priser, god veiledning

  Det er maktpåliggende for oss å tilby deg en leieavtale til en god pris. Det kan vi bare oppnå ved å holde skarpt øye med våre omkostninger. Derfor har vi valgt å ikke investere i et stort kontor med designer-møbler. Og også derfor er vi ikke tilgjengelige på telefonen hele tiden. I stedet har vi lagt en masse energi i å lage en god inspirasjons-seksjon på vår nettside – og den jobber vi hele tiden på å utvikle.

  Autocampers.no er et lite, omkostningsbevisst firma, og vi samarbeider direkte med bobil-utleiefirmaene, som vi er i tett dialog med om alt fra kjøretøyene, via IT, til anbefalinger av campingplasser og turer. Det betyr at du med Autocampers.no i ryggen får den best mulige ferien i bobil – til den best mulige prisen.

  BBESØK VÅRE REISEMÅL

  Teamet bak Autocampers.no

  Autocampers.no eies og drives av tre personer med vidt forskjellig bakgrunn, men med ett felles mål, nemlig å utvikle og drive Autocampers.no. Møt oss her: 

  Dorte Kuula

  Dorte er ansvarlig for salg og markedsføring i Autocampers.no. Hun arbeider med nettsiden, finner de gode tilbudene, lager oppslag på Facebook, og hun står bak de fleste inspirasjonsartiklene på nettsiden.

  Dorte har 19 års erfaring i reisebransjen. I de første årene arbeidet hun som reiseredaktør hos avisen Jyllands-Posten. Senere tok hun spranget over til reisebyråene, hvor hun i mange år har arbeidet med utleie av bobiler i USA, Canada, Australia og New Zealand. I dag er Dorte, ved siden av sitt engasjement i Autocampers.no, ansatt som markedssjef ved Check Point Travel, som er spesialister i eksotiske rundreiser og badeferier.

  Dortes store pasjon er reiser hvor naturopplevelser er i høysetet. Det er samtidig forklaringen på hennes begeistring for reiser i bobil. Ingen annen ferieform gir en så lett adgang til naturen, og det gjelder særlig i Nord-Amerika, som Dorte har besøkt adskillige ganger.

  Dorte er født 14. mars 1973 og bor i Brabrand nær Aarhus. Dorte er særskilt glad i Norge og har bodd i Oslo i fire år.

  Søren Kuula

  SSøren er IT-ansvarlig og dermed mannen bak magien når du søker etter priser på Autocampers.no. Det er dessuten Søren, som skriver og sender koder ned i databasene, så systemet kan lokalisere dagens beste priser til deg.

  Søren er utdannet datalog og har bred erfaring med bl.a. IT-sikkerhet, apper og XML/API- integrasjoner.

  Søren er kjent for å få ting til at fly i fritiden. For han bygger sine egne droner, helikopter og til og med ballonger. De sistnevnte har han faktisk sendt jorda rundt, båret av atmosfæriske vinder.

  Det er naturligvis Søren som står bak alle droneopptagelsene på nettsiden.

  Søren er født 31. januar 1971 og er for øvrig Dortes bror. Søren bor i Zürich, Sveits, hvor han innimellom alt det andre, utvikler et IT-system til overvåking av svinebesetninger.

  Paw Simon Krogh

  Paw er revisor og dermed tall-guru. Det er han som kan alt det med valutakurser, mva., budsjetter og regnskap.
  Det er også Paw som er primus motor for at Autocampers.no innfrir sitt løfte om å holde leieprisene – og dermed også omkostningene – nede. Dessuten er Paw en garvet forhandler, og det merker våre samarbeidspartnere når innkjøpsprisene skal forhandles.
  Paw er også iverksetter og medstifter av Solitworks, som er eksperter innenfor business intelligence.
  Paw kom til verden 8. oktober 1971 og bor i Aarhus-forstaden Brabrand, hvor han er et kjent ansikt i klubb-, forenings- og forretningslivet.

  Kontakt oss

  9 + 10 =

  Bobiler i USA, Canada, Australia eller New Zealand

  Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
  Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

  Derfor skal du bestille hos Autocampers.no

  Z

  Enkel bestilling

  Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

  Z

  Stort utvalg

  Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

  Z

  Sterke priser

  Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.