Velg en side
Personer

Bobiler fra Britz

FORSIDE » Bobiler fra Britz

Bobiler fra Britz

Britz står for gode bobiler til gode priser. Selskapet leverer 3-stjerners biler av alle størrelser i Australia og på New Zealand. Bobilene har mye utstyr, og i Australia kan du til og med leie firehjulstrekkere. Se bobilene her.

Med bobil fra Britz får du alltid:

– En bil som er maks. 5 år gammel
– En bil til en god pris
– GPS inkl. i leien
– Gratis kilometer inkl. i leien (kun 300 km/dag for 4WD)
– Grunnforsikring
– Kjøkkenutstyr og service
– Sengetøy og håndklær
– Gratis veihjelp

Utvalgte modeller fra Britz – og priser

Leier du en bobil fra Britz, kan du få en bil som passer akkurat dine behov.
OBS – hvis du er ute etter en bil med firehjulstrekk (4WD), kan du se HER
Prisene som vises er fra-priser.

BEDRE BILER?
Vil du ha en bobil av nyere dato? Så se nærmere på bobiler fra Maui

BILLIGE BILER?
Vil du ha en bobil som er enda mer budsjettvennlig?
Så kan du se nærmere på bobiler fra Mighty

Utleiestasjoner i hele Australia og New Zealand

Britz har mange utleiestasjoner. Faktisk er Britz, sammen med MAUI og Mighty, blant de bobil-utleierne som har flest stasjoner i Australia og på New Zealand. Dette er en fordel for deg, fordi det gir deg en stor frihet når du planlegger turen.

Som regel er Britz-stasjonene åpne alle ukedager i høysesongen, bortsett fra 25. og 26. desember. I høysesongen har noen stasjoner stengt på søndager, mens noen stasjoner har flere lukkedager på grunn av bl.a. regntiden. Vær oppmerksom på at når du henter bobil på en helligdag eller på nasjonaldagen, er leien underlagt en offentlig høytidsavgift.

Det er mulig å hente bobilen på en stasjon og levere den på en annen – mot et enveis-gebyr.

Her kan du hente og levere bobiler fra Britz:

MAUI udlejningsstationer i Australien og New Zealand

Her finner du Britz utleiestasjoner i Australia: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth og Sydney.

Her finner du Britz utleiestasjoner i New Zealand: Auckland, Christchurch og Queenstown.

Tilbud på bobiler fra Britz

Hver uke oppdaterer vi alle tilbud og deals på leie av Britz bobiler. Gjør en god handel her.

Derfor bør du velge en Britz-bobil

VALUTA FOR PENGENE – Med Britz får du en godt vedlikeholdt bobil med mye utstyr til en god pris.

MANGE MODELLER – Britz har et bredt utvalg av biler, så det er enkelt å finne en som passer best til dine behov.

MASSE UTSTYR – Britz bobiler har mye utstyr. Alle modellene har kjøleskap og komfyr, og de fleste modeller har toalett og dusj. Se den enkelte modellen for detaljert informasjon.

SYKLER KAN LEIES – På New Zealand er det mulig å ha sykler på flere av bobilene.

FRIHETSCAMPING – Mange av Britz’s biler er sertifisert «selvforsynt», noe som gir tilgang til såkalt frihetscamping på New Zealand.

Bobiler fra Britz

Drømmer du om å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Gode ​​tips når du leier bobil fra Britz

Britz er en del av selskapet THL, som er den største aktøren i markedet når det gjelder utleie av bobiler – eller motorhomes – som THL kaller bobilene sine. Dette betyr at du har mange utleiestasjoner å velge mellom, og det betyr at det er en stor bilpark tilgjengelig – noe som gir deg fleksibilitet på turen. Legg til at grunnforsikring, gratis kilometer, kjøkkenutstyr samt dyner og laken alltid er inkludert i grunnleien, så det er enkelt å få oversikt over prisen.

Gode ​​bobiler til gode priser

Hos Britz får du en god 3-stjerners bobil til en god pris. Bilene fra Britz har generelt mye utstyr og høy kvalitet. Når de er billigere enn bobilene fra MAUI, skyldes det at de i gjennomsnitt har flere år på baken. Leier du en Britz-bobil er du garantert en bil som er maks. 5 år gammel. Hos MAUI er bilene kun 2 år gamle.

Hos Britz er alltid grunnforsikringen inkludert

Bilforsikring og ansvarsforsikring er alltid inkludert i leieprisen hos Britz. Så du er på den sikre siden hvis noe går galt. Vær imidlertid oppmerksom på at egenandelen er ganske høy – opp til AUD 7.500 eller NZD. Sjekk reiseforsikringen din, som i mange tilfeller dekker egenandel på leiebiler. Vi tilbyr også en tilleggsforsikring, som betyr at egenandelen bortfaller helt for vanlige bobiler. For firehjulstrekkere kan egenandelen reduseres til 500 AUD/NZD.

Hjelpen er alltid nær hos Britz

Som leietaker på Britz har du tilgang til veihjelp 24 timeri døgnet. Veihjelpen er der for deg, så du kan også bruke tjenesten hvis du har spørsmål om betjening av bobilen, som også er utstyrt med et nettbrett, hvor du finner mye praktisk informasjon om bilen.

Finn den beste prisen for din Britz-bobil

Tilbud og etterspørsel er avgjørende for prisen på en bobil fra Britz. Logikken er at prisen på bilene er høy i perioder med stor etterspørsel. Husk at sesongene «snus opp ned» i Australia og på New Zealand. Dette betyr at skolens sommerferie er fra jul og inn i januar, så her er det definitivt høysesong. På den annen side er prisen veldig lav når bare noen få har muligheten til å reise. Utleier justerer prisene kontinuerlig.

Billig bobilparkering på New Zealand

På New Zealand er det lavsesong og derfor billig å leie fra juni til august. Vi anbefaler å plassere turen til New Zealand i mellomsesongen, enten om våren (september til november) eller om høsten (mars til mai). Her er det gode sjanser for fint vær OG gode priser.

Billig bobil i Australia

Årstidene i Australia er vanskeligere å beskrive. I sør er det sommer fra desember til februar. Her anbefaler vi også å reise i mellomsesongene, det vil si om våren og høsten.

Vær oppmerksom på at de nordlige utleiestasjonene er stengt fra desember til mars på grunn av regntiden.

Bestill i god tid og få en billigere leiebil

Det er en fordel å bestille i god tid, siden prisene stiger etter hvert som bobilene blir booket. Det er også noen early birds-rabatter hvis du bestiller tidlig. Disse rabattene er inkludert i prisen når du bestiller en Britz-bobil på autocampers.no.

Skaff deg Britz-appen – og få en bedre tur

Britz har utviklet en app for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å organisere turen i bobil. Appen har en guide for betjening av bobilen, i tillegg til en god instruksjonsvideo som du bør se før du setter deg bak rattet.

Appen viser også campingplasser på et kart, og det er også informasjon om fasiliteter, åpningstider og mye mer. Endelig er det en veibeskrivelse til tømmestasjoner, bensinstasjoner, supermarkeder og restauranter.

Bestill din Britz bobil på autocampers.no

Autocampers.no drives av tre bobilentusiaster, og vi sliter hver dag for å holde både dine og våre kostnader i sjakk. Det er din garanti for attraktive leiepriser, så vel som god og riktig informasjon om betingelsene dine som leietaker.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.