Velg en side
Personer

Bobil
Los Angeles

Søk og bestill bobil her!

FORSIDE » Bobil USA » Bobil vest USA » Bobil Los Angeles

Leie av bobil i Los Angeles

Finn bobiler til leie i Los Angeles her. Se tilbudene og finn de beste prisene på leie av campervan/motorhome/mobilhome og bobil. Leier du bobilen i Los Angeles hos autocampers.no er du garantert markedets beste priser. Les mer.

Los Angeles er perfekt til kjør-selv-ferie i bobil

Det er opplagt å utforske Los Angeles og California i bobil. Det er enkelt å skaffe en camper, campingplassene er mange og gode, og avstandene mellom severdighetene er overkommelige.

Utleiestasjonen i Los Angeles

Los Angeles bobil-stasjon er bare en av mange i det vestlige USA. Den har bobiler i alle størrelser og er kjent for å ha gode priser. Det er mulig å hente bobilen i Los Angeles og avlevere den på en av de øvrige bobil-stasjonene i USA – mot et gebyr. Blant de andre stasjonene, er San Francisco mot nord og Las Vegas mot øst, populære valg.

Inneholdet på siden er sammensatt av Dorte Kuula, stifter av autocampers.no og USA-ekspert.

Bestill nå: Tilbud på bobiler i Los Angeles

Autocampers.no er spesialister når det gjelder å lage gode tilbud på leie av bobiler fra Los Angeles, USA. Her viser vi noen av de beste tilbudene fra Los Angeles akkurat nå.

Vær og klima i Los Angeles

Los Angeles ligger ut til Stillehavet i det sørvestlige USA i et område med tørt, solrikt vær året rundt. Klimaet er subtropisk som ved Middelhavet, med varme og tørre somre og milde vintre.

Om våren (mars, april og mai) er været mildt og behagelig. Sommeren (juni, juli, august og september) er varm og tørr med mange soltimer. Tåke kan forekomme om morgenen, på grunn av temperaturforskjellene mellom vann og luft.

Høsten kommer sent: Først fra slutten av oktober eller i begynnelsen av november endrer været seg, og det kommer flere regnbyger. Vintrene (desember, januar og februar) er milde. Det snør nesten aldri, og kuldegrader om natten er sjelden.

De kalde havstrømmene gjør at temperaturen i vannet er lav hele året rundt.

 

Måned Maks. temperatur Min. temperatur Vanntemperatur Solskinnstimer Nedbørsdager
Januar 20 8 14 7 6
Februar 20 9 14 8 5
Mars 21 10 14 9 6
April 22 11 14 10 3
Mai 24 13 14 9 1
Juni 26 15 15 10 1
Juli 29 17 17 12 1
August 30 18 17 11 2
September 29 17 18 9 2
Oktober 26 15 17 8 2
November 22 11 16 7 4
Desember 20 8 15 7 5

Severdigheter i Los Angeles

Los Angeles er en enorm by uten et egentlig sentrum. I stedet har byen mange mindre bysentre, hvor Beverly Hills og Hollywood hører til de mest kjente. Her kan du se hvordan de rike og berømte lever (og shopper) og du kan få et innblikk i filmens verden. Los Angeles har også flotte strender, for eksempel Santa Monica, som faktisk er Route 66’s offisielle endestasjon.

Ved Griffith-observatoriet kan man studere nattehimmelen og ikke minst den fantastiske utsikten over Los Angeles.

Santa Monica er bare en av mange strender i Los Angeles. Den er morsom å besøke, for her er det alltid mye liv – og så er det her Route 66, som starter i Chicago, offisielt stopper.

Storslått natur venter utenfor Los Angeles

Når det gjelder naturopplevelser i det vestlige USA, så er kunsten ofte å velge. For USA er et skattkammer av fantastisk natur, og fra Los Angeles har du mange muligheter. Du kan ta den berømte turen på Highway 1 (også kalt Pacific Coast Highway eller bare California 1), hvor du får se fantastiske landskap, kan besøke Carmel og Monterey eller dra på hvalsafari. Kommer du så langt som til San Francisco, er det opplagt også å kjøre til Yosemite National Park, hvor du finner fjellandskap med brusende fossefall. Her er det for øvrig et godt nettverk av stier og camping-muligheter i hjertet av parken.

En tur på Highway 1 fra Los Angeles til San Francisco er en uforglemmelig opplevelse.

Yosemite National Park er et av de vakreste naturområdene i hele USA.

Route 66 og de store nasjonalparkene mot øst

Los Angeles er et godt sted å leie en bobil, hvis du vil oppleve de store nasjonalparkene Grand Canyon, Zion og Bryce. Turen dit kan gå langs den gamle Route 66 via Barstow og Kingman. Her kommer du på en ekte road trip, og du vil forstå hvorfor nettopp Route 66 ble et symbol på den amerikanske drømmen og friheten i egen bil.

Der er ikke mye tilbake av den opprinnelige veien, men turen vest for Seligman er en av de lengste opprinnelige strekningene. Her kan du besøke Hackberry General Store, hvor du kan nyte en kald “Route 66 root beer”, mens du ser på biler fra en svunnen tid. Veien fortsetter rett forbi Hualapai Indian Reservation og videre til Kingman. Ved Kingman bør du overveie en avstikker til spøkelsesbyen Oatman, som også ligger på historiske Route 66.

Det er opplagt å sette kursen mot Grand Canyon, hvis du leier en bobil i Los Angeles. Det er et stykke dit, men det er mye å oppleve underveis.

Route 66 er knapt 4.000 km lang og forbinder Chicago med USAs vestkyst, nærmere bestemt Santa Monica. Mellom Los Angeles og Grand Canyon kan du oppleve noe av den opprinnelige veien.

Du kan feriere i bobil i området rundt Los Angeles hele året

Los Angeles og hele USAs vestkyst, kan oppleves hele året. Kjører du sørover fra Los Angeles, vil du – i tillegg til den vakre Stillehavskysten – finne mildt og solrikt vær, også om vinteren. Ved nasjonalparkene i det sørlige California, for eksempel Joshua Tree National Park, er himmelen som regel blå – sommer som vinter. Her er det innlandsklima, så nettene kan være kalde om vinteren. Dagene derimot, er som regel milde, og man kan godt nyte både lunsj og piknik-kaffe under åpen himmel.

Lei bobil i Los Angeles hos autocampers.no

Autocampers.no samarbeider tett med Cruise America, som har en stor utleiestasjon for bobiler i Los Angeles. Alle bobiler fra Cruise America har kjøkken, toalett og bad. De er lette å kjøre og er utstyrt med blant annet automatgir og servostyring.

Gode tilbud på leie av bobiler i Los Angeles

Utleiestasjonen for bobiler i Los Angeles er stor. Det betyr at det ofte er mange bobiler som skal leies ut. Det påvirker prisen positivt, og dermed kan du finne mobilhome/motorhome/bobil billig til leie nettopp i Los Angeles. Du kan også legge til, at flyreiser hit ofte kan fås til en god pris. Så lei bobil i Los Angeles og få en opplevelse for livet.

Camping ved Los Angeles

Der er mange muligheter for å campe i og rundt Los Angeles. Ved Disneyland i Anaheim er det mange campingplasser. Kikk også på Dockweiler RV Park, som ligger helt ut til vannet litt nord for Redondo Beach. Se også Walnut RV Park i den nordvestlige delen av Los Angeles.

Bobiler i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Drømmer du om å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste tur i bobil online.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.