Velg en side

Europa

USA

Canada

Australia

New Zealand

 

Finn din bobil
FORSIDE » Reisemål

Reisemål med kvalitet

Det er knapt noen reisemål i verden som har så mange gjester som kommer tilbake år etter år som Nord-Amerika. Og det er knapt noen reisemål med så spennende og variert natur som Australia og New Zealand. Det er nettopp derfor vi her på autocampers.no fokuserer nettopp på USA og Canada samt Australia og New Zealand. Og så er alle fire reisemål til og med sikre og enkle å reise i.

Bobilferie i Europa

Hvorfor rejse til den anden ende af verden, når man kan leje autocamper i Europa? Sådan spørger mange, og det afspejler sig på markedet, der vokser dag for dag. Mange forestrækker nemlig at leje autocamper frem for at eje – fordi de på den måde kan opleve vidt forskellige lande uden lang transporttid og uden at skulle binde penge i autocamper, der trods alt holder i indkørslen og venter det meste af året.

I Europa kan du lave din autocamperleje hos Apollo, som har stationer i Tyskland, Frankrig, England, Irland og Skotland. Vores autocampere er alle af nyere dato (ma. 3 år gamle), og de findes i alle størrelser.

USA har det hele

USA er stjernen til alle reisemål for veldig mange mennesker. Og mange av dem drømmer om å reise i bobiler. Og det er helt naturlig at USA er bobil. Mange amerikanere har sin egen bobil, så det er campingplasser og fasiliteter for bobiler mange steder. Legg til at landet er som skapt for en ferie med bobiler med flott natur, mange severdigheter og rikelig med solskinnstimer. 

Canada er vakkert – og mye mer

Vi blir heller aldri lei av Canada som reisemål. Få steder i verden er like varierte som Canada, der det snakkes både fransk og engelsk. Her kan du oppleve majestetiske fjell, flate prærier, bjørner og hvaler – og deretter mange vennlige kanadiere.

Australia: ørken, fjell, koraller og skjær

Australia er sannsynligvis reisemålet som tilbyr det største utvalget av dem alle. Her finner du den enorme utmarken der den er så tørr at ingen trær kan vokse, du finner dyp tett regnskog og frodig natur. Andre steder er det fjell og ville månelandskap. Og så er her mange dyr: kenguru, dingo, hvaler, koraller og mer.

New Zealand – som skabt til bobil

Mange velger bobilen som sin transportmåte når de reiser til New Zealand. Og det er ikke rart. New Zealand er laget for en ferie i en bobil. Her er vakker natur, lav befolkningstetthet og høy, høy sikkerhet. Og da er avstand rimelig, slik at du kan bruke så mye tid som mulig på de store opplevelsene.

Innholdet på siden er sammensatt av  Dorte Kuula, stifter af Autocampers.no.

«Bobilen er den perfekte rammen for en tur i det vestlige USA.»

Susan Krohn, Det vestlige USA, oktober 2017

Bobil tilbud

Autocampers.no er spesialist når det gjelder å lage gode leietilbud på bobiler på våre reisemål. Her viser vi noen av de beste pakkene på destinasjonene våre.