Velg en side
Personer

Bobil-tilbud i Vest-Europa

Finn de beste tilbudene her!

FORSIDE » Bobil tilbud i Vest-Europa

Bobil-tilbud i Vest-Europa

Drømmer du om å oppleve Europa i en bobil? Da er sjansen her nå. Se våre attraktive tilbud på leiebiler her.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Finn flere priser selv

Du har også muligheten til å finne den bilen eller den avtalen som passer deg best. Hvis du er ute etter en god pris på leiebil i Europa, så foreslår vi at du leier om våren eller høsten. For da er prisene lave og været er godt nok til at du kan ha en flott ferie.

Med bobil fra Hamburg

Turen fra Hamburg og sørover er ekstremt populær i bobil, og de fleste velger å kjøre i egen bil til Hamburg, og parkere den der. Det finnes både overvåkt parkering til noe få Euro om dagen, og tillatt gratis parkering i nabolagene omkring både Apollos og McRent’s utleiestasjoner. Det er også mulig å ta toget til Hamburg, og komme til utleiestasjonene med utmerket offentlig transport, eller å fly til Hamburg – flyplassen er ikke langt fra stasjonene.

Finn din bobil

 

Aktuelle tilbud på leie av bobil i Europa

Autocampers.no holder øye med prisutviklingen for bobiler i Europa og særlig Tyskland. Når vi finner en god bil til en god pris, viser vi den her på siden. Du kan også finne priser selv på datoene som passer deg her.

Her kan du hente og levere bobilen i Vest-Europa

Du kan velge et av tilbudene ovenfor, men du har også muligheten til å finne akkurat den bilen og leieperioden du ønsker. Leier du bobil på autocampers.no, kan du hente og levere den flere steder i Vest-Europa, inkludert de to (Apollo og McRent) veldig populære stasjonene i Hamburg.

Bobilutleie i Vest-Europa på autocampers.no

Autocampers.no samarbeider tett med Apollo, McRent og Touring Cars. Apollo er det mest populære valget, og har et overskueligt utvalg i bobiler av høy kvalitet fra 2 til 6 personer. For øyeblikket er Apollo bare representert i Hamburg, men det er planer om en ny stasjon ved Lörrach nær Basel, og gjenåpning i Paris.

McRent er en oversett stjerne i Europa, og har alt fra den minste California VW buss, mange forskjellige bobiler til par og familier, opp til campingbusser i premiumklassen, som er så store og velutstyrte, at du må ha førerbevis C/D for å kjøre dem. McRent utmerker sig med utleiestasjoner mange stedet i Tyskland, og mange av dem (bl.a. Hamburg) tilbyr medbringning af hund i bobilen uten merpris.

Flere muligheter med autocampers.no

For å gi deg de best mulige alternativene, samarbeider vi også med Touring Cars, som leier ut 5-stjerners bobiler med mye finesse og stil i stort ser alle vest-europæiske lander.

Kontakt oss hvis du vil ha mer informasjon om mulighetene med Apollo, McRent eller Touring Cars og/eller få en god leiepris.

Lei bobil i Europa

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste ferie i bobil online.

Vær trygg når du bestiller

Fri avbestilling på mange bobiler

Hos Autocampers.no slipper du å betale depositum ved bestilling av mange bobiler. Det betyr, at du også har fri avfbestilling.
Depositum skal først betales, når det er 2-3 måneder til avhenting av bobilen den. og dermed kan være trygg når du bestiller.

Viktig information: Visse leier er unntatt fra reglen om fri avbstilling.

Trygghet på veien: Gratis veihjelp hele døgnet

Når du reiser i bobil med autocampers.no, har du adgang til gratis veihjelp hele døgnet. Veihjelpen hjelper deg hvis du har spørsmål til betjening av bobilen, hvis du får motorstopp eller kommer ut for et uhell. 

Veihjelpen forgår på engelsk.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og avgifter er inkludert

Vi har medregnet alle skatter og avgifter som mva. og miljøavgifter i prisen. Noen amerikanske stater oppkrever imidlertid visse mindre avgifter lokalt.

Autocampers.no opplyser deg, så langt det er mulig, om disse avgiftene før bestilling, så du unngår ubehagelige overraskelser underveis.

Sikkerhet i høysetet: Alle nødvendige forsikringer er inkludert fra start

Alle forsikringer er inkludert i leieprisen, så du slipper å bekymre deg om hva forsikringene dekker.

Vær oppmerksom på at egenandelen varierer etter hvilket land du kjører i.

Egenandelen er normalt på 1.500 dollar i USA og Canada. I Australia og New Zealand er egenandelen i visse tilfeller 7.500 australske eller new zealandske dollar. Det er mulig å redusere egenandelen til kr. 0,- mot et tillegg.

Mange reiseforsikringer dekker egenandel på leide kjøretøyer. Se forsikringsbetingelsene eller kontakt forsikringsselskapet ditt for nærmere informasjon.

Hvis du leier en bobil og har egenandel, vil du bli oppkrevet et depositum ved avhenting. Depositumet refunderes ved avlevering av bobilen.

Autocampers.no gjør ferien i bobil enkel og billig

Hos autocampers.no setter vi en ære i å tilby gode priser på leie av bobiler - uansett om du skal på kjør-selv-ferie i USA, Canada, Australia eller New Zealand.

Vi viser de beste tilbudene på nettstedet vårt, og vi deler alle prisene med deg, så du kan optimere kjøpet ditt. Og så kunne vi ikke drømme om å stille krav om at du skal kjøpe fly eller hotell hos oss. Vi ønsker nemlig at du skal ha frihet til selv å bestemme hvor du vil kjøpe flyreisen.

Verdi for pengene: Prisen inkluderer mye

Når du leier bobil hos autocampers.no, vil du se at mange ytelser og tjenester er inkludert i prisen fra starten av.

I USA og Canada er det for eksempel gratis å føye til ekstra sjåfører. Faktisk kan alle de reisende på 21 år eller over, som er i besittelse av et gyldig førerkort, bli registrert som fører av bobilen.

For å bli registrert som fører må man møte opp ved avhentning av bobilen, medbragt gyldig førerkort.

I Australia og New Zealand er kjøkkenutstyr, dyner, håndklær og sengetøy inkludert i grunnprisen helt fra starten av. Så det behøver du ikke tenke på. Og leier du en firehjulstrekker, følger det i visse tilfeller også telt og soveposer med.

Lette å kjøre: Krever bare et vanlig førerkort

Uansett bobilens størrelse, er et vanlig førerkort nok. Vær imidlertid oppmerksom på at du må ha et internasjonalt førerkort ved leie av bobiler i Australia og New Zealand.

Et internasjonalt førerkort gjelder i ett eller tre år og koster mellom 200 og 300 kroner (2019).

Du kan skaffe det ved henvendelse til NAF (Norges Automobil Forbund), KNA (Kongelig Norsk Automobilklub) eller MA (Motorførernes Avholdsforbund), og du trenger:

  • Passfoto etter gjeldende regler
  • Førerkort, eventuelt attestert kopi av gyldig norsk førerkort (begge sider)
  • Opplysninger om folkeregistrert bostedsadresse i Norge og fødested

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtale, som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser