Velg en side
Personer

Bobil
i Europa fra Tyskland

Søk og bestill bobil her!

FORSIDE » Bobil i Europa fra Tyskland

Europa med bobil

Drømmer du om å utforske Europa? Og ønsker du deg en tur med full frihet og maksimal komfort? Så er en bobil en opplagt mulighet for deg.

I en bobil er det deg som setter dagsorden, og du kan kjøre og stoppe som du har lyst til. Og når du parkerer, har du alle fasiliteter med deg og kan tilberede lokale spesialiteter til lunsj eller middag, ta et forfriskende bad eller for den saks skyld, en velfortjent lur.

Stasjoner i mange land

Autocampers.no samarbeider med Apollo, som har utleiestasjoner i Tyskland og Frankrike. Dessuten eier Apollo engelske Bunk Campers, så man kan også finne Apollos flotte biler i Irland, Nord-Irland, Skottland og England.

Les mer om Apollos bobiler
Les mer om Bunk Campers

Innholdet på siden er satt sammen av Dorte Kuula, stifter av Autocampers.no og Apollo-ekspert.

Start i Tyskland, slutt i Frankrike

Det er mulig å hente bobilen på en stasjon og avlevere den på en annen. Så hvorfor ikke samle opp bilen i Hamburg og levere den igjen i Paris? Eller hva med en tur fra nord til sør i vakre Storbritannia? I en bobil er det kun fantasien som setter grenser.

Autocamper stationer i Europa

Når du leier hos Autocampers.no får du alltid…

Autocampers.no samarbeider med gode, velrenommerte partnere. Derfor kan du være sikker på å få en god behandling, når du drar ut på eventyr med bobil i Europa.

Når du leier en bobil i Europa gjennom oss, får du alltid:

 • Fri kilometer
 • Gratis, døgnåpen veihjelp og servicetelefon
 • En full tank gass
 • Gratis kjøkkenutstyr
 • God forsikring (med egenandel)

Leier skal ha fylt 21 år og hatt førerkort i 2 år. Maksimumalder er 75 år. Vær obs på at det er tillegg på forsikringen for de som er mellom 21 og 24 år.

Europa ligger åpent

Når du først sitter i bobilen, kan du besøke de fleste land i Europa. Utleieren din har nemlig sørget for at forsikringen dekker som den skal i mange land, herunder Norge, Sverige, Nederland, Belgia, Østerrike, Sveits, Italia, Spania og Portugal. Du kan se alle de landene som er omfattet av Apollos forsikring på kartet her på siden.

Bobiler i alle størrelser

Apollos bilflåte er enkel og overskuelig. Det finnes i alt fem modeller, og det er først og fremst størrelsen som adskiller dem. De minste har plass til to voksne. Den største har plass til seks personer og er det ideelle valg til store familier.

Apollo Duo autocamper

Apollo Duo til 2 personer.

Family Traveller Plus Apollo Europe (1)

Apollo Family Traveller Plus med hems, til 4 personer.

Apollo Family Voyager (1)

Apollo Family Voyager til 6 personer.

Avstander i Europa 

Når du leier bobil hos Autocampers.no har du fri kilometer, så du kan kjøre så mye du vil. Men vær likevel litt forsiktig med å tilbringe altfor mye tid bak rattet. Det skal også være tid til alle de opplevelsene som venter utenfor bobilen.

Norge

Km

Tid (t:mm)

Fra Hamburg til:
Oslo 814 km 10:00
Kristiansand 657 km 8:18
Bergen 1111 km 16:00

 

Sør-Europa

Km

Tid (t:mm)

Fra Hamburg til:
Nice 1447 km 14:50
Roma 1656 km 17:30
Salzburg 900 km 9:55

 

Med en bobil har du

 • Feriebolig og transport på én gang
 • Frihet til å velge hvor reisen skal starte og slutte
 • Fleksibilitet – du bestemmer hvor du vil bo og hvor lenge
 • Komfort i egen seng og med alle mulige fasiliteter
 • Ultimativ frihet – stopp nøyaktig hvor du vil

Frihet i en bobil

Nord eller sør? Verden ligger åpen foran deg når du reiser i bobil, og du kan besøke de fleste land når du reiser med Autocampers.no.

Sykkelholder er standardutstyr på alle bobilene våre i Europa. På de minste bilene er det plass til 2 sykler. På bobilene til 4 og 6 personer er det plass til maks. 3 sykler.

Fri kilometer er standard når du leier bobil hos oss. Det betyr at du kan dra på langtur uten at det koster mer i leie.

Naturen kommer virkelig i fokus når du reiser med bobil. Og du kan nyte lunsjen akkurat der hvor det er aller vakrest.

Leie av bobil i Europa hos Autocampers.no

Autocampers.no samarbeider tett med Apollo, som er en av de største utleierne av bobiler i verden. Apollo tilbyr også bobiler i New Zealand, Australia, USA og Canada.

Gode tilbud på bobil

Prisen på bobiler er dynamisk og blir tilpasset minst en gang i uken. Når etterspørselen på bilene er stor, stiger prisen. Når etterspørselen faller, faller prisen også.

Dette er en viten du kan ha glede av når du planlegger turen din i bobil i Europa. Rent økonomisk er det en stor fordel hvis du kan reise utenfor skolenes sommerferie.

Dra på vintertur

Man kan kjøre bobil hele året i Europa også om vinteren. Og da er prisen på leie av bilene også lavest.  Det sitter vinterdekk på bobilen din hvis du reiser om vinteren.

Lei en bobil

Lengter du etter å komme ut og oppleve Europa i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Vær trygg når du bestiller

Fri avbestilling på mange bobiler

Hos Autocampers.no slipper du å betale depositum ved bestilling av mange bobiler. Det betyr, at du også har fri avfbestilling.
Depositum skal først betales, når det er 2-3 måneder til avhenting av bobilen den. og dermed kan være trygg når du bestiller.

Viktig information: Visse leier er unntatt fra reglen om fri avbstilling.

Trygghet på veien: Gratis veihjelp hele døgnet

Når du reiser i bobil med autocampers.no, har du adgang til gratis veihjelp hele døgnet. Veihjelpen hjelper deg hvis du har spørsmål til betjening av bobilen, hvis du får motorstopp eller kommer ut for et uhell. 

Veihjelpen forgår på engelsk.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og avgifter er inkludert

Vi har medregnet alle skatter og avgifter som mva. og miljøavgifter i prisen. Noen amerikanske stater oppkrever imidlertid visse mindre avgifter lokalt.

Autocampers.no opplyser deg, så langt det er mulig, om disse avgiftene før bestilling, så du unngår ubehagelige overraskelser underveis.

Sikkerhet i høysetet: Alle nødvendige forsikringer er inkludert fra start

Alle forsikringer er inkludert i leieprisen, så du slipper å bekymre deg om hva forsikringene dekker.

Vær oppmerksom på at egenandelen varierer etter hvilket land du kjører i.

Egenandelen er normalt på 1.500 dollar i USA og Canada. I Australia og New Zealand er egenandelen i visse tilfeller 7.500 australske eller new zealandske dollar. Det er mulig å redusere egenandelen til kr. 0,- mot et tillegg.

Mange reiseforsikringer dekker egenandel på leide kjøretøyer. Se forsikringsbetingelsene eller kontakt forsikringsselskapet ditt for nærmere informasjon.

Hvis du leier en bobil og har egenandel, vil du bli oppkrevet et depositum ved avhenting. Depositumet refunderes ved avlevering av bobilen.

Autocampers.no gjør ferien i bobil enkel og billig

Hos autocampers.no setter vi en ære i å tilby gode priser på leie av bobiler - uansett om du skal på kjør-selv-ferie i USA, Canada, Australia eller New Zealand.

Vi viser de beste tilbudene på nettstedet vårt, og vi deler alle prisene med deg, så du kan optimere kjøpet ditt. Og så kunne vi ikke drømme om å stille krav om at du skal kjøpe fly eller hotell hos oss. Vi ønsker nemlig at du skal ha frihet til selv å bestemme hvor du vil kjøpe flyreisen.

Verdi for pengene: Prisen inkluderer mye

Når du leier bobil hos autocampers.no, vil du se at mange ytelser og tjenester er inkludert i prisen fra starten av.

I USA og Canada er det for eksempel gratis å føye til ekstra sjåfører. Faktisk kan alle de reisende på 21 år eller over, som er i besittelse av et gyldig førerkort, bli registrert som fører av bobilen.

For å bli registrert som fører må man møte opp ved avhentning av bobilen, medbragt gyldig førerkort.

I Australia og New Zealand er kjøkkenutstyr, dyner, håndklær og sengetøy inkludert i grunnprisen helt fra starten av. Så det behøver du ikke tenke på. Og leier du en firehjulstrekker, følger det i visse tilfeller også telt og soveposer med.

Lette å kjøre: Krever bare et vanlig førerkort

Uansett bobilens størrelse, er et vanlig førerkort nok. Vær imidlertid oppmerksom på at du må ha et internasjonalt førerkort ved leie av bobiler i Australia og New Zealand.

Et internasjonalt førerkort gjelder i ett eller tre år og koster mellom 200 og 300 kroner (2019).

Du kan skaffe det ved henvendelse til NAF (Norges Automobil Forbund), KNA (Kongelig Norsk Automobilklub) eller MA (Motorførernes Avholdsforbund), og du trenger:

 • Passfoto etter gjeldende regler
 • Førerkort, eventuelt attestert kopi av gyldig norsk førerkort (begge sider)
 • Opplysninger om folkeregistrert bostedsadresse i Norge og fødested

Derfor skal du velge Autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Kjøp online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – og også en som passer deg.

Z

Stærke priser

Vi har skåret inn til benet i alle ledd og tilbyr derfor markedets skarpeste priser.