Velg en side
Personer

Bobil
San Francisco

Søk og bestill bobil her!

FORSIDE » Bobil USA » Bobil vest USA » Bobil San Francisco

Lei bobil i San Francisco

Bobil i San Francisco – Les alt om leie av bobiler i San Francisco her.

Lei bobil i San Francisco og få et perfekt utgangspunkt for en ferie med både storby og natur. San Francisco er ganske enkelt et perfekt sted å starte en ferie i bobil. Selve byen har en fantastisk stemning og er full av attraksjoner. Det samme gjelder områdene rundt byen.

Et perfekt sted å starte turen i bobil

San Francisco hører til blant USAs absolutt flotteste storbyer – med sin plassering ut mot Stillehavet og sin kreative atmosfære. Derfor er San Francisco også et perfekt sted for å starte ferien i bobil.

Utleiestasjonen for bobiler i San Francisco

San Francisco bobil-stasjon er bare en av mange i den vestlige delen av USA. Den har bobiler i alle størrelser og er kjent for sine gode priser. Det er mulig å hente bobilen i San Francisco og avlevere den på en av de andre stasjonene for bobiler i USA. Populære valg i den sammenheng, er Los Angeles mot sør og Las Vegas mot sørøst.

Siden er satt sammen av Dorte Kuula, stifter av autocampers.no og USA-ekspert.

Tilbud på bobiler i San Francisco

Autocampers.no er spesialister når det handler om å lage gode tilbud på leie av bobiler. Her viser vi noen av de beste tilbudene på leie av bobiler i San Francisco.

Tilbud på bobiler i San Francisco

Autocampers.no er spesialister når det handler om å lage gode tilbud på leie av bobiler. Her viser vi noen av de beste tilbudene på leie av bobiler i San Francisco.

Vær og klima i San Francisco

Man kan feriere hele året i bobil i området rundt San Francisco. Klimaet er subtropisk med en tørr, ikke altfor varm sommer og mild, men også litt våtere vinter.

Om våren (mars, april og mai) er været mildt og behagelig i San Francisco. Sommeren (juni, juli, august og september) er ofte ikke så mye varmere enn våren, men det regner sjelden, og det er gode muligheter for sol. Tåke forekommer ofte.

Høsten kommer relativt sent, så været endrer seg først fra slutten av oktober eller i starten av november. Det kommer flere regnbyger. Om vinteren (desember, januar og februar) er været mildt. Det snør nesten aldri, og det er sjelden kuldegrader om natten.

Temperaturen i havet er lav året rundt, på grund av arktiske havstrømmer.

 

Måned Maks. temperatur Min. temperatur Havtemperatur Solskinnstimer Nedbørsdager
Januar 13 7 12 6 10
Februar 16 8 12 7 9
Mars 16 8 12 9 10
April 17 9 12 10 6
Mai 18 10 12 11 3
Juni 19 11 12 11 1
Juli 20 12 13 10 1
August 20 13 14 10 1
September 22 13 14 9 2
Oktober 21 12 14 8 4
November 17 10 14 6 8
Desember 14 7 13 5 9

San Francisco er USAs hyggeligste storby

San Francisco er blant de vakreste storbyene i hele verden. Det er hav på alle kanter og i den sentrale delen av byen finnes det mange hyggelige, viktorianske hus. Gatene er bratte mange steder, så du får fantastiske utsyn over byen og bukten. Selve byen har et kompakt sentrum med gode muligheter for shopping. Her finner du også restauranter og cafeer i alle prisklasser. Severdigheter er det mange av: Alcatraz-fengselet, Golden Gate Bridge og sjøløvene ved Pier 39 er bare noen få.

De viktorianske husene ved Alamo Square er et yndet motiv i San Francisco.

Lombard Street med de 5 hårnålsvingene skal oppleves når du besøker San Francisco. Du kan for eksempel ta sporvognen dit.

Stor natur venter utenfor San Francisco

Utenfor San Francisco er det enda flere flotte steder å besøke. Ta for eksempel Highway 1 sørover langs den vakre stillehavskysten (det meste av strekningen er fredet), og se hvaler, sjøløver og mye mer underveis.

Lone Cypress er et ensomt tre, som tross alle odds, overlever på en værhard klippe utenfor Pepple Beach langs Highway 1. Området er et av de vakreste på turen fra San Francisco til LA.

I California dyrkes det mye vindruer – og på en reise i bobil har du muligheten til å besøke noen av de store vindistriktene. Her er vi i Sonoma, som ligger nord for San Francisco.

Det fantastiske Nord-California

Når du leier en bobil i San Francisco, er det også opplagt å begi seg nordover. Her er det færre turister, barskere landskap og befolkningstettheten er lavere.

En tur mot de store nasjonalparkene og fjellene i øst, er enda en mulighet, og Yosemite National Park er et «must see» på veien.

Tips: Hvis turen går til Yosemite National Park, så legg veien over Tioga Pass og til spøkelsesbyen Bodie, som er en opplevelse i særklasse.

Yosemite er et fantastisk sted å besøke i bobil. Det ligger en campingplass i bunnen av Yosemite Valley, som er parkens naturlige sentrum. Herfra kan du og familien dra på turer i dette fasinerende fjellområdet.

Yosemite National Park er kjent for alle fossefallene som finnes her. Det er anlagt stier som fører til mange av dem. Husk for øvrig å ta med mye drikkevann på turen. Man får opp varmen ved å gå i sommersolen.

Lei bobil i San Francisco hos autocampers.no

Autocampers.no gjør alt vi kan for å tilby gode bobiler til gode priser. Vi samarbeider tett med Cruise America, som har en stor utleie-stasjon for bobiler i Newark, litt utenfor San Francisco. Cruise America er et stort firma som eies av medarbeiderne – faktisk det største av sitt slag i hele USA.

Alle bobiler fra Cruise America har kjøkken, toalett og bad. De er lette å kjøre og er utstyrt med blant annet automatgir og servostyring.

Gode tilbud på bobiler i San Francisco

Å leie bobiler i San Francisco er enkelt – og veldig ofte også billig. Utleiestasjonen i San Francisco er stor, og det betyr at det kan være mange bobiler som skal leies ut. Det påvirker prisen positivt, og det fører til at du kan finne utleie av mobilhome/motorhome/bobil nettopp i San Francisco, til en billig penge. Legg også til, at flyreiser til San Francisco ofte ligger på et fornuftig prisnivå.

Bobiler i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.