Velg en side
Personer

Bobil
Calgary

Søk og bestill bobil i Calgary her!

FORSIDE » Bobil Canada » Bobil Calgary

Med bobil fra Calgary

Calgary ligger ved foten av Rocky Mountains og er et perfekt sted å starte og/eller avslutte en reise i bobil med fokus på Canadas fasinerende natur. Du kan lese mer om byen ved et av verdens vakreste fjellområder her.

Bobil Calgary – Et perfekt sted å starte en reise

Turen i bobil begynner i Calgary, som ligger ved foten av Rocky Mountains. Herfra er det kort vei til Canadas berømte nasjonalparker, Banff og Jasper, og områdene rundt de flotte isbresjøene innbyr til mange og lange turer til fots eller i kano. Calgary er også et perfekt sted å starte for deg som vil oppleve Icefields Parkway, som går for å være – ikke mindre enn – verdens vakreste veistrekning.

Calgary bobil-stasjon

Utleiestasjonen for bobiler i Calgary er den absolutt største og er en av få stasjoner i det vestlige Canada. Den har bobiler i alle størrelser og er kjent for sine gode priser. Det er mulig å avhente bobilen i Calgary og avlevere den på en av de øvrige stasjonene med bobiler i Canada. Et populært valg i den sammenhengen, er Vancouver mot vest.

Innholdet på siden er sammensatt av Dorte Kuula, stifter av autocampers.no og Canada-ekspert.

Les mer om Canada i bobil her.

Ta en avstikker til USA

Vær oppmerksom på at det er tillatt å kjøre bobilen til USA i leieperioden. Det eneste krav er at bilen avleveres i samme land som den er avhentet.

Tilbud på bobil i Calgary 

Autocampers.no er spesialister når det gjelder å lage gode tilbud på leie av bobiler i Calgary. Her viser vi noen av de beste tilbudene.

Calgary: Cowtown, oljeby og inngangsport til fjellene

På litt over 100 år vokste Calgary fra en enkel utpost for det ridende politi – til en moderne storby. I begynnelsen ble veksten skapt ved handel med kjøtt levert av lokale kvegavlere og deres cowboyer. Derfor lyder Calgarys romantiske økenavn «cowtown» fortsatt bedre hos byens en million innbyggere, i stedet for den moderne identiteten som energi- og finanssenter.
Calgary ligger flott til, med de majestetiske fjellene i bakgrunnen. Byens sentrum er preget av imponerende skyskrapere og moderne arkitektur, blandet med grønne pustehull som skaper en sjarmerende kontrast til de moderne bygningene. Byen er logisk bygget opp med vinkelrette gater, noe som gjør det lett å finne rundt i den vakre storbyen.

 

Calgary er tidligere vertsby for vinter-OL – og det fornekter seg ikke i byens flotte skyline.

Sentrum er fotgjengervennlig og byr på mange hyggelige små butikker.

Calgary Stampede

Calgary Stampede har vært en tradisjon i byen siden starten i 1923, og her kan du oppleve profesjonelle cowboyer, indianere og veddeløp med prærievogner. I dag er Calgary Stampede intet mindre enn verdens største utendørs-show, og du kan oppleve det hvis du reiser til Calgary i juli. Byen blir fullstendig satt på hodet, når en million besøkende er vitner til det enorme rodeo-showet, hvor dristige ryttere på ville hester og ungokser, kjemper om svimlende premiesummer.

Calgary Stampede byr på vill rodeo.

Stampede er tradisjon og tivoli i skjønn forening.

Lei en bobil i Calgary hos autocampers.no

Autocampers.no gjør alt vi kan for å tilby gode bobiler til gode priser. Vi samarbeider tett med Cruise Canada, som har en stor utleiestasjon for bobiler i nærheten av Calgary. Cruise Canada tilhører samme eiere som Cruise America, og er et stort firma som eies av medarbeiderne – faktisk det største av sitt slag i hele USA.

Alle bobilene fra Cruise Canada har kjøkken, toalett og bad. De er enkle å kjøre og er utstyrt med blant annet automatgir og servostyring.

Vi formidler også de luksuriøse bobilene fra Fraserway.

Gode tilbud på bobiler i Calgary

Å leie en bobil i Calgary er enkelt – og veldig ofte også billig. I Canada er det gjerne sesongen som avgjør prisen. Leier du midt på sommeren, er det høysesong, og det betyr høye priser. Leier du derimot før eller etter skolens sommerferie, kan prisen være overraskende lav. Utleiestasjonen i Calgary er dessuten stor, og et betyr at det ofte er mange bobiler som skal leies ut. Det påvirker prisen positivt, og det medvirker til at du kan finne mobilhome/motorhome/bobil billig til leie i nettopp Vancouver. Legg også til, at flyreiser til Calgary normalt ligger på et fornuftig prisnivå.

Bobil i Calgary, Canada

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Derfor skal du velge autocampers.no

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg..

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.