Velg en side
Personer

Cruise Canada

Søk og bestill bobil her!

FORSIDE » Cruise Canada

Cruise Canada – så har du en bra bobil!

Cruise Canada er, sammen med søsterselskapet Cruise America,
Nord-Amerikas største utleier med 5 velplasserte bobilstasjoner i Canada.

FORDELER HOS CRUISE CANADA:

 – Krever bare vanlig førerkort

– Minimumsalder (fører): 21 år

– Markedets beste leiepriser

– Kjøretøyenes klasse: Standard

– Kjøretøyenes alder: Maks. 5 år (T17: Maks. 4 år)

Modeller og priser

Leier du en bobil hos Cruise Canada, kan du få du et kjøretøy som passer nøyaktig til dine behov. Finn den modellen fra Cruise Canada som passer best til deg her.

Utvalgte tilbud fra Cruise Canada

Autocampers.no hjelper deg med å finne de bedste tilbudene på leie av bobil.
Her ser du et utvalg av gode priser.

Gode ​​tips når du leier en bobil fra Cruise Canada

Cruise Canada er sammen med Cruise America den største aktøren på markedet, når det gjelder utleie av bobiler – eller motorhomes – som Cruise Canada kaller bobilene sine.

Selskapet er «one of a kind». Det ble grunnlagt helt tilbake i 1972 og eies nå av sine ansatte.

Gode, solide bobiler

Hos Cruise Canada får du en 3-stjerners bobil med toalett, kjøkken og dusj.

Bobilen er helt straight. Mer spesifikt betyr det, at virksomheten fokuserer på sikkerhet og robusthet. Det kan ses på bobilene deres, som er laget slik at de ikke går i stykker og de tåler slitasje.

Cruise Canada legger også stor vekt på at å gi deg en god ferie. Av samme grunn er det mange fine detaljer i bobilen, for eksempel myggnett, lystette gardiner og ventilasjon på det lille badet. Alt dette hjelper deg med å gjøre det mer komfortabelt å reise i bobil gjennom Canada.

Forsikring er alltid inkludert hos Cruise Canada

Det er verdt å merke seg, at bilforsikring og ansvarsforsikring alltid er inkludert i leieprisen, når du leier en Cruise Canada bobil. Dette betyr, at du er på den sikre siden, hvis noe går galt. Med Cruise Canadas forsikring har du en liten egenandel på maksimalt 1500 canadiske dollar. Det er mulig å kjøpe ekstraforsikring, så egenandelen bortfaller helt.

Veihjelp 24 timer i døgnet

Som leietaker hos Cruise Canada har du tilgang til veihjelp 24 timer i døgnet. Dette betyr, at hjelpen alltid er i nærheten, hvis du trenger den. Veihjelpen eksisterer for deg, så du kan også bruke tjenesten hvis du har spørsmål om betjening av bobilen.

Slik får du den beste prisen

Etterspørsel og tilgjengelighet er nøkkelord, når det gjelder prisen for å leie en bobil fra  Cruise Canada. Dette betyr at prisen går opp i perioder med stor etterspørsel. På den andre side er prisen veldig lav, når bare noen få har muligheten til å reise. Utleier justerer prisene kontinuerlig.

Om våren og høsten kan man ofte finne utrolig gode leietilbud i hele Canada.

Bestill i god tid og spar

Det er en fordel å bestille i god tid. Så får du early bird-rabatt og du er sikker på å finne en ledig bobil. Lær å bestille til den beste prisen her.

Miles/kilometer må kjøpes

Vær oppmerksom på at de fleste av tilbudsprisene vi viser på leiebil i Canada ikke inkluderer miles/kilometer. Disse må kjøpes særskilt.

Du kan kjøpe miles på to måter:

  • Pakker på 100 eller 500 kilometer
  • Pakke med ubegrensede miles

Prisen på kilometer-pakker varierer med den canadiske dollarkursen og lokale skatter. Det lønner seg som hovedregel bare å velge den ubegrensede milepakken, hvis du planlegger å kjøre lenger enn ca. 4.250 kilometer på 21 eller færre dager.

Leier du i en lengre periode, er svaret mindre klart.

Vær også oppmerksom på at den ubegrensede mile-pakken også kan fås til reduserte priser i visse perioder. Derfor er den beste løsningen å undersøke prisen på de to forskjellige alternativene. Prøv selv her.

Bestill bobil fra Cruise Canada hos autocampers.no

Autocampers.no drives av tre bobilentusiaster, og vi sliter hver dag for å holde både dine og våre kostnader i sjakk. Det er din garanti for attraktive leiepriser, så vel som god og riktig informasjon om vilkårene dine som leietaker.

Cruise Canadas bobilstasjoner i Canada

Du kan hente og levere bobilen fra Cruise Canada i Vancouver, Calgary, Toronto, Montreal og Halifax. Det er lov å leie en bobil i Seattle, USA og kjøre over grensen til Canada. Det er også lov å hente bobilen på én canadisk stasjon og returnere den på en annen.

Bobiler i USA, Canada, Australia eller New Zealand

Lengter du etter å komme ut å oppleve verden i en bobil?
Så klikk her for å gå til markedets beste priser og bestill din neste reise i bobil online.

Z

Enkel bestilling

Bestill online og finn selv den leieavtalen som passer best til deg – på norsk!

Z

Stort utvalg

Vi formidler bobiler i mange størrelser og prisklasser – også en som passer til deg.

Z

Prisgaranti

Vi har skåret inn til beinet i alle ledd – og kan derfor tilby markedets beste priser.