Velg en side
Personer

Tilbud på leie av bobil i Canada

Drømmer du om å finne et flott tilbud på leie av bobil i Canada? Da er sjansen her. Se våre aktuelle tilbud på leie av bobil her.

Tilbud på leie av bobil i Canada

Du har også muligheten til å finne den leieavtalen som passer deg best. Hvis du er ute etter en skarp pris for leie av bobil i Canada, foreslår vi at du leier på våren eller høsten. Da er prisene lave, og været er så fint at du får en flott rundtur.

Finn din bobil

Med bobil mellom Calgary og Vancouver

Turen mellom Calgary og Vancouver er ekstremt populær i bobil, og mange velger å hente bilen i den ene byen og avlevere i den andre – og det er en veldig god idé, fordi du på den måten får mange forskjellige opplevelser på kort tid, og du unngår å kjøre de samme stedene flere ganger.

Vi anbefaler å starte turen i Vancouver og slutte i Calgary hvis du reiser om våren. Calgary ligger på fjellet, og temperaturene vil være gunstigere hvis du kommer hit sent på våren.

Hvis du vil reise om høsten, så start i Calgary og avslutt i Vancouver – igjen fordi det gir de beste temperaturforholdene.

Aktuelle tilbud på leie av bobil i Canada

Autocampers.no overvåker kontinuerlig prisutviklingen på bobiler/motorhomes i Canada. Når vi finner en god avtale til en god pris, viser vi den på denne siden. Du kan også finne priser for datoene som passer deg best her. Klikk her hvis du vil ha mer kunnskap om bobil i Canada.

Her kan du hente og avlevere bobilen din i Canada

Du kan velge et av tilbudene ovenfor, men du har også muligheten til å finne akkurat den bobilen og leieperioden du ønsker. Leier du bobil på Autocampers.no, kan du hente og levere bilen din flere steder i Canada, inkludert de veldig populære stasjonene Vancouver og Calgary.

Kort

Lei en bobil i Canada på Autocampers.no

Autocampers.no jobber tett med blant andre Cruise Canada. Cruise Canada tilbyr bobiler i alle prisklasser og størrelser og har utleiestasjoner på de viste stedene på kartet. Vi samarbeider også med Fraserway, som tilbyr luksuriøse bobiler med få miles på baken.

Kontakt oss hvis du vil ha mer informasjon om mulighetene.

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier