Velg en side
Personer

Tilbud på leie av bobil i USA

Drømmer du om å oppleve USA i bobil eller «motorhome»? Da er sjansen her nå.
Se våre aktuelle tilbud på leie av bobil her.

Finn enda flere bobiler i USA

Du kan også finne den leieavtalen som passer deg best. Hvis du er ute etter en skarp pris på leie av bobil i USA, foreslår vi at du leier om våren eller høsten. Da er prisene lave, og været er så fint at du får en flott tur.

Finn din bobil

Våre utleiere har ofte rabatter som det er verdt å kikke på. Les mer om muligheter for å leie med rabatt.

Lave priser i Las Vegas, San Francisco og Los Angeles

Det er Autocampers.no’s filosofi at kunnskap om bobiler er best når den deles. Så det gjør vi.

Noen stasjoner er billigere enn andre. Og hvis du leter etter en billig leieavtale i USA, så sjekk prisene i Los Angeles, San Francisco og Las Vegas. Dette er alle store stasjoner, og her vil leieprisen normalt være lavest. Så hold øye med dem når du søker. Husk også at det ofte er billig å fly til disse byene.

Aktuelle tilbud på leie av bobil i USA

Autocampers.no holder hele tiden øye med prisutviklingen på bobiler/motorhomes og campers i USA. Når vi finner en god avtale til en god pris, viser vi den på denne siden. Du kan også finne priser for datoene som passer deg best her. Hvis du vil ha mer informasjon om bobiler i USA, kan du gå til siden vår om bobiler i USA.

Her kan du hente og avlevere bobilen din i USA

Du kan velge et av tilbudene ovenfor, men du har også muligheten til å finne akkurat den bobilen og den leieperioden du ønsker. Leier du bobil på Autocampers.no, kan du hente og avlevere bilen din mange steder i USA.

Lei en bobil i USA på Autocampers.no

Autocampers.no jobber tett med blant annet Cruise America. Cruise America har bobiler i alle prisklasser og størrelser og har utleiestasjoner på stedene som er vist på kartet.

Flere alternativer med Autocampers.no

For å gi deg de best mulige alternativene, samarbeider vi også med El Monte og Road Bear, som leier ut 4- og 5-stjerners bobiler i USA med mye finesse og stil.

Bobiler fra El Monte kan søkes og bestilles direkte her på nettstedet. Hvis du vil ha en pris for leie av en Road Bear-bobil, ber vi deg kontakte oss.

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier