Velg en side

Tilbud på leie av bobiler i Skottland

Leter du etter en bobil til leie i Skottland til en god pris? Så ta en titt på lista nedenfor og se om det skulle være noe som passer til deg. Her har vi nemlig samlet de leieavtalene som er mest attraktive akkurat nå.

I Skottland leveres bobilene våre av Apollo, som er en av verdens største utleier av bobiler, vans og motorhomes. Vognene er godt innredet og kommer i flere forskjellige størrelser. Vognenes alder er som oftest maksimalt to år. Det kan imidlertid være enkelte vogner som er opptil 3 år gamle.

Vi tilbyr også premium bobiler fra Touring Cars.

 

Bobil i Skottland med rabatt

Skottland er et fantastisk land å kjøre i bobil i. Her er det massevis av åpne vidder og flotte veistrekninger – og når dagen er over, kan du søke ly i en lokal pub. Du kan finne mer inspirasjon til turen rundt i bobil i Skottland her.

Når du booker bobilen din i Skottland gjennom Autocampers.no, har du gode muligheter for å få rabatt. Vi gir nemlig rabatt på langtidsleie, samtidig som vi løpende oppdaterer våre priser med aktuelle tilbud. Dessuten skifter prisene hele tiden, så når vi finner en mulighet for å leie en bobil i Skottland til en spesielt god pris, så skilter vi med det her på siden.

Utleierne våre av bobiler i Skottland er Apollo, som har utleiestasjon i Edinburgh, og Touring Cars, som har stasjon i Glasgow.

Apollo har nettopp overtatt et firma som heter Bunk Campers, så bilflåten er en kombinasjon av vogner fra begge firmaer. Det kan variere litt om prisene fra Bunk eller Apollo er de mest attraktive, men vi hjelper deg naturligvis med å finne den beste leieavtalen.

Bobilene varierer i størrelse. Du kan bruke filtrene til venstre for å innsnevre søket ditt. Vær oppmerksom på at de minste (og billigste) vognene fra Apollo ikke har toalett og dusj.

Du kan se flere tilbud på leie av bobiler f.eks. i Irland, England og Tyskland ved å tilføye flere reisemål til søket.

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier