Velg en side

Tilbud på leie av bobiler i Irland

Leter du etter en bobil til leie i Irland eller Nord-Irland til en god pris? Så ta en titt på lista nedenfor og se om det er noe som passer deg. Her har vi nemlig samlet de leieavtalene som er mest attraktive akkurat nå.

Både i Irland og Nord-Irland leveres bobilene våre av Apollo, som er en av verdens største utleier av bobiler, vans og motorhomes. Vognene er godt innredet og kommer i flere forskjellige størrelser. Vognenes alder er som oftest maksimalt to år. Det kan imidlertid være enkelte vogner som er opptil 3 år gamle.

SØK VOGNER OG PRISER HER

Bobiler i Irland med rabatt

Irland er et fantastisk land å kjøre i bobil i. Her er mange åpne vidder og flotte veistrekninger – og når dagen er over, kan du søke ly i en lokal pub. Du kan finne mer inspirasjon til turen rundt i bobil i Irland her.

Når du booker bobilen din i Irland gjennom Autocampers.no, har du gode muligheter for å få rabatt. Vi gir nemlig rabatt på langtidsleie, og vi oppdaterer løpende prisene våre med aktuelle tilbud. Dessuten endrer prisene seg hele tiden – så når vi finner en mulighet for å leie en bobil i Irland til en spesielt god pris, så viser vi det her på siden.

Vår utleier i Irland er Apollo, som har stasjoner både i Dublin i Irland og i Belfast i Nord-Irland.  Apollo har nettopp overtatt det firmaet som heter Bunk Campers, så flåten er en kombinasjon av vogner fra begge firmaer. Det kan variere litt, om prisene fra Bunk eller Apollo er de mest attraktive. Vi hjelper deg naturligvis med å finne den beste leieavtalen.

Bobilene varierer i størrelse. Du kan bruke filtrene til venstre for å innsnevre søket ditt. Du kan også tilføye flere tilbud på leie av bobiler, ved å tilføye flere reisemål til søket.

 

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier