Velg en side

Sommerferie i autocamper

FORSIDE » Sommerferie

Sommerferie i autocamper

Find din sommerferie 2019 her. Masser af vogne, skarpe priser og nem bestilling.
Leder du efter et godt tilbud på leje af autocamper i sommerferien 2019? Så tag et kig på disse pakker, som alle har det tilfælles, at du har autocamperen i 2 eller 3 uger.

Find den bedste pris på autocamper leje i sommerferien

autocampers.no arbejder hele tiden på at gøre det nemt for dig at finde den bedste pris på autocamper i USA, Canada, Australien og New Zealand. Vi gennemsøger markedet hver eneste dag – og viser de bedste tilbud her på siden.

Fleksible tilbudspakker

Vi viser alle de gode tilbud lige her. Skulle du ønske at flytte, forlænge eller forkorte lejen, så kan det sagtens lade sig gøre. Du har nemlig mulighed for at tilpasse lejen præcis efter dine ønsker – du skal blot være opmærksom på, at det kan få betydning for prisen.

Kontakt os for assistance

Vi lever og ånder for, at du får den bedst mulige leje af autocamper – og du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi svarer hurtigt! 

Bestil tidligt og spar

Prisen på autocamper i USA og Canada afhænger af efterspørgslen. Jo nærmere, vi kommer sommerferien, bliver prisen alt andet lige. Det kan derfor betale sig at bestille i god tid. Du får desuden bestil tidligt-rabat på 15% af basislejen, når du lejer autocamper i enten USA eller Canada.

Hold tidlig sommerferie

Rejser til USA og Canada: Er du ude efter at leje camper i sommerferien til den lavest mulige pris, så kan det som hovedregel betale sig at placere ferien først i ferien, da priserne her er lavest. Vigtigt. På rejser til USA og rejser til Canada, skal fører af autocamperen have mindst en overnatning, inden autocamperen afhentes.

Rejser til New Zealand og Australien: Du kan få rigtig meget autocamper for pengene, hvis du lejer autocamper i New Zealand i juni, juli eller august. Det skyldes, at det er lavsæson i New Zealand. Det betyder lavere temperaturer og lidt mere nedbør – men det er ikke noget, der forhindrer en rejse i autocamper. Det kræver blot lidt anderledes påklædning.

De samme lave priser får du i Australien. Her er det også lavsæson i juni, juli og august, men det betyder ikke dårligt vejr. Faktisk er det i vores sommermåneder, at det er bedst at besøge Ayers Rock og Den Røde Ørken. Ligeledes er det nu, at det er tørketid i nord. Det nordlige Queensland (Cairns-området) viser sig også fra sin bedste side på denne årstid. 

 

Vær trygg når du bestiller

Fri avbestilling på mange bobiler

Hos Autocampers.no slipper du å betale depositum ved bestilling av mange bobiler. Det betyr, at du også har fri avfbestilling.
Depositum skal først betales, når det er 2-3 måneder til avhenting av bobilen den. og dermed kan være trygg når du bestiller.

Viktig information: Visse leier er unntatt fra reglen om fri avbstilling.

Trygghet på veien: Gratis veihjelp hele døgnet

Når du reiser i bobil med autocampers.no, har du adgang til gratis veihjelp hele døgnet. Veihjelpen hjelper deg hvis du har spørsmål til betjening av bobilen, hvis du får motorstopp eller kommer ut for et uhell. 

Veihjelpen forgår på engelsk.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og avgifter er inkludert

Vi har medregnet alle skatter og avgifter som mva. og miljøavgifter i prisen. Noen amerikanske stater oppkrever imidlertid visse mindre avgifter lokalt.

Autocampers.no opplyser deg, så langt det er mulig, om disse avgiftene før bestilling, så du unngår ubehagelige overraskelser underveis.

Sikkerhet i høysetet: Alle nødvendige forsikringer er inkludert fra start

Alle forsikringer er inkludert i leieprisen, så du slipper å bekymre deg om hva forsikringene dekker.

Vær oppmerksom på at egenandelen varierer etter hvilket land du kjører i.

Egenandelen er normalt på 1.500 dollar i USA og Canada. I Australia og New Zealand er egenandelen i visse tilfeller 7.500 australske eller new zealandske dollar. Det er mulig å redusere egenandelen til kr. 0,- mot et tillegg.

Mange reiseforsikringer dekker egenandel på leide kjøretøyer. Se forsikringsbetingelsene eller kontakt forsikringsselskapet ditt for nærmere informasjon.

Hvis du leier en bobil og har egenandel, vil du bli oppkrevet et depositum ved avhenting. Depositumet refunderes ved avlevering av bobilen.

Autocampers.no gjør ferien i bobil enkel og billig

Hos autocampers.no setter vi en ære i å tilby gode priser på leie av bobiler - uansett om du skal på kjør-selv-ferie i USA, Canada, Australia eller New Zealand.

Vi viser de beste tilbudene på nettstedet vårt, og vi deler alle prisene med deg, så du kan optimere kjøpet ditt. Og så kunne vi ikke drømme om å stille krav om at du skal kjøpe fly eller hotell hos oss. Vi ønsker nemlig at du skal ha frihet til selv å bestemme hvor du vil kjøpe flyreisen.

Verdi for pengene: Prisen inkluderer mye

Når du leier bobil hos autocampers.no, vil du se at mange ytelser og tjenester er inkludert i prisen fra starten av.

I USA og Canada er det for eksempel gratis å føye til ekstra sjåfører. Faktisk kan alle de reisende på 21 år eller over, som er i besittelse av et gyldig førerkort, bli registrert som fører av bobilen.

For å bli registrert som fører må man møte opp ved avhentning av bobilen, medbragt gyldig førerkort.

I Australia og New Zealand er kjøkkenutstyr, dyner, håndklær og sengetøy inkludert i grunnprisen helt fra starten av. Så det behøver du ikke tenke på. Og leier du en firehjulstrekker, følger det i visse tilfeller også telt og soveposer med.

Lette å kjøre: Krever bare et vanlig førerkort

Uansett bobilens størrelse, er et vanlig førerkort nok. Vær imidlertid oppmerksom på at du må ha et internasjonalt førerkort ved leie av bobiler i Australia og New Zealand.

Et internasjonalt førerkort gjelder i ett eller tre år og koster mellom 200 og 300 kroner (2019).

Du kan skaffe det ved henvendelse til NAF (Norges Automobil Forbund), KNA (Kongelig Norsk Automobilklub) eller MA (Motorførernes Avholdsforbund), og du trenger:

  • Passfoto etter gjeldende regler
  • Førerkort, eventuelt attestert kopi av gyldig norsk førerkort (begge sider)
  • Opplysninger om folkeregistrert bostedsadresse i Norge og fødested