Velg en side

Tilbud på bobiler september 2021

Autocampers.no gjør en dyd ut av å finne de beste prisene på leie av bobiler i USA, Canada, Tyskland, Irland, Skottland, Australia, New Zealand og mange andre steder. Og når vi finner et godt tilbud med start i september 2021, så viser vi det her på siden.

Du kan også selv finne priser på leie av bobiler i september 2021 her.

Tilbud på bobiler september 2021 – hva er best?

Vær og klima spiller en stor rolle når man skal ut å kjøre i bobil. Vi anbefaler derfor at du velger et tilbud som er godt, også i forhold til vær og vind. Her kan du lese om fordeler og ulemper ved å leie bobil i september 2021.

Hurtigguide til valg av reisemål

NORD-AMERIKA
Det er fortsatt sommer i Nord-Amerika og i de fleste områdene er dagene er lange og varme i september. Forholdene er dermed ideelle til en tur i bobil. Mange turister er også på vei hjem, så det er mindre trengsel og ikke minst bedre priser på leie av bobiler.

Canada: Lune temperaturer ved vandet og i fjellene. Fortsatt mange lyse timer. Les mer om Canada i bobil.
Priser i september: ♥♥♥♥
Været i september: ♥♥♥♥♥

USA: Masse sol og varme i det meste av USA. Forvent klart vær. Det er også fortsatt mildt mot nord. Fortsatt mange lyse timer.
Priser i september: ♥♥♥♥
Været i september: ♥♥♥♥

Les mer om Florida i bobil og om USA i bobil.

EUROPA
Det er sensommer i Europa og årstiden er perfekt til en tur i bobil. Prisene er vesentlig lavere enn i skolenes sommerferie.

Tyskland: Det er sensommer med mange lyse timer og behagelig temperatur. Gode muligheter for sol. Les mer om Tyskland i bobil.
Priser i september: ♥♥♥♥
Været i september: ♥♥♥♥

Frankrike: Deilig varme temperaturer overalt i Frankrike – særlig sørover. Les mer om Frankrike i bobil.
Priser i september: ♥♥♥♥
Været i september: ♥♥♥♥

Skottland, Irland og England: Det er sensommer, og du får mildt vær – det sørger Golfstrømmen for. Husk imidlertid at den samme Golfstrømmen også kan gi fuktig vær og regn. Les mer om Irland, Skottland og England i bobil.
Priser i september: ♥♥♥♥
Været i september: ♥♥♥♥

OSEANIA
Australia: I september er det tidlig vår i Australia. Det betyr veldig gode forhold lengst mot nord (tørt og solrikt, ikke for varmt). Mot sør er det fortsatt noe kjølig, men aldri for kaldt til en tur i bobil. Det er ingen risiko for frost og snø. Du får virkelig mye for pengene når du leier bobil i september. Les mer om Australia i bobil.
Priser i september: ♥♥♥♥♥
Været i september: ♥♥♥♥♥

New Zealand: Det er tidlig vår på New Zealand, og dagene er korte. Været kan minne om været i Norge i april. Du får virkelig mye bobil for pengene på New Zealand i september, så hvis prisen er avgjørende, er september et godt tidspunkt for å leie bobil. Les mer om New Zealand i bobil.

Priser i september: ♥♥♥♥
Været i september: ♥♥♥

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier