Velg en side

Tilbud på bobiler november 2021

Autocampers.no gjør en dyd ut av å finne de beste prisene på leie av bobiler i USA, Canada, Tyskland, Irland, Skottland, Australia, New Zealand og mange andre steder. Og når vi finner et godt tilbud med start i november 2021, så viser vi det her på siden.

Du kan også selv finne priser på leie av bobiler i november 2021 her.

Tilbud på leie av bobil i november 2021 – hva er best?

Vær og klima spiller en stor rolle, når man skal ut å kjøre i bobil. Vi anbefaler derfor at du velger et tilbud som er godt i forhold til nettopp vind og vær.

Hurtigguide til valg av reisemål

NORD-AMERIKA
Canada: Rimelige temperaturer ved vannet. Snø forekommer i Rocky Mountains i november. Les mer om Canada i bobil.
Været i november: ♥♥
Priser i november:

USA: Stadig en del sol og varme i den sørlige del av USA samt Florida. Forvent klart vær, få turister og dypblå himmel! Mot nord vil det være kjøligere og mer ustadig, men stadig farbart langt, langt de fleste steder. Vær også obs på, at dagene etterhvert er korte mot nord og at noen campingplasser er stengt for vinteren. Les mer om Florida i bobil og om USA i bobil.
Været i november: ♥♥♥
Priser i november:

EUROPA
Tyskland: Behagelige temperaturer og fortsatt deilig lunt mange steder. Snø kan forekomme i høyden. Les mer om Tyskland i bobil.

Været i november: ♥♥
Priser i november:

Frankrike: Behagelige temperaturer og mange steder er det fortsatt deilig og varmt. Les mer om Frankrike i bobil.
Været i november: ♥♥
Priser i november:

Skottland, Irland og England: Behagelige temperaturer pga. Golfstrømmen, og deilig og varmt mange steder. Les mer om Irland, Skottland og England i bobil.

Været i november: ♥♥
Priser i november:

OSEANIA
Australia: Det er snart sommer i Australia. Mot nord blir klimaet tørrere og mer solrikt dag for dag. Mot sør blir det gradvis kjøligere, men aldri for kaldt til en tur i bobil. Les mer om Australia i bobil.
Været i november: ♥♥♥
Priser i november:

New Zealand: Det er vår – snart sommer – på New Zealand, og dagene blir lengre dag for dag. Været i november minner om den norske våren, men her er det varmest mot nord. Les mer om New Zealand i bobil.
Været i november: ♥♥♥
Priser i november:

Denne siden er en del av vår lavpriskalender med tilbud på leie av bobiler i hele verden. Gå til Lavpriskalenderen.

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier