Velg en side

New Zealand – Spar 10 % på leieprisen

Akkurat nå kan du spare 10 % på å leie alle standard- og luksusbobiler på New Zealand hvis du reiser mellom 1. november og 15. desember 2021 eller mellom 11. januar og 31. mars 2022. Gyldig for bestillinger innen 27. februar 2021.

Se forslagene våre nedenfor, eller bruk filtrene til venstre for å se flere tilbud.

Flere bobiltilbud

Du kan også finne priser og bestille bobil her:

Finn din bobil

Hvordan finner du det beste tilbudet på bobiler?

På Autocampers.no gjør vi en dyd ut av å vise deg de mest attraktive prisene på leie av bobiler, slik at du kan gjøre et godt kjøp. På denne siden fremhever vi det aller beste. Bruk filtrene til venstre for å finne de tilbudene som passer best til deg.

Autocampers.no er dedikert til å finne de beste leieprisene for bobiler, slik at du kan oppleve New Zealand – og resten av verden – til en gunstig pris.

De leieavtalene vi fremhever på denne siden er laget på 3 måter:

  1. KUN BILLIGSTE: Vi har samlet alle leiepriser i en stor database, og bruker den til å velge bobilutleiere der prisen er lavest. Du vil dermed kunne finne de absolutt billigste leiemulighetene på denne siden. Disse tilbudene er spesielt relevante for deg som kan reise når det passer deg.
  2. BILLIG I HØYSESONGEN: Mange må ta ferie når skolene er stengt. Det være seg sommerferien, påskeferien, høstferien, vinterferien eller juleferien. Det påvirker prisen på ferier – og leie av bobil. Noen ganger kan du fremdeles gjøre et godt kjøp i disse ferieperiodene – og med databasen vår i bakgrunnen kan vi fortelle deg om alternativene dine for å lage en best mulig leieavtale på en bobil – selv om etterspørselen er stor.
  3. RABATT-REISE: Det er ofte spesialtilbud på utstyrs- og kilometerpakker når du leier en bobil. Men det kan være vanskelig å finne ut hvordan og når man kan få tilbudene. Ved å lage pakker som de du ser på denne siden, blir de gode tilbudene lettere å få øye på. Disse tilbudene er relevante for deg som ikke vil betale med enn absolutt nødvendig. Les også Bestill Smart Guide.

Legg til det faktum at vi i Autocampers.no også jobber hardt for å holde kostnadene nede – og dermed prisene helt i bunnen.

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier