Velg en side

Tilbud på bobiler juni 2021

Autocampers.no gjør en dyd ut av å finne de beste prisene på leie av bobiler i USA, Canada, Tyskland, Irland, Skottland, Australia, New Zealand og mange andre steder. Og når vi finner et godt tilbud med start i juni 2021, så viser vi det her på siden.

Du kan også selv finne priser på leie av bobil i juni 2021 her.

Tilbud på bobiler juni 2021 – hva er best?

Vær og klima spiller en stor rolle når man skal ut å kjøre i bobil. Vi anbefaler derfor at du velger et tilbud som også er godt i forhold til vær og vind. Her kan du lese om fordeler og ulemper ved å leie bobil i juni 2021.

Hurtigguide til valg av reisemål

NORD-AMERIKA
Det er sommer i Nord-Amerika og som i Europa har juni de lengste dagene. Forholdene er dermed ideelle for en tur i bobil. Du har dessuten den fordelen at det er ganske få som holder ferie i juni, så du har veier og campingplasser for deg selv. Samtidig er prisene veldig rimelige.

De fleste campingplasser er åpne. Alle bobilstasjoner er åpne.

Canada: Behagelige temperaturer ved vannet og i fjellene. Mange lyse timer. Les mer om Canada i bobil.
Priser i juni: ♥♥♥♥♥
Været i juni: ♥♥♥♥♥

USA: Masse sol og varme sør i USA og i Florida. Forvent klart vær og få turister. Mot nord vil det være kjøligere og litt mer ustadig. Lange dager med mange lyse timer.
Priser i juni: ♥♥♥♥♥
Været i juni: ♥♥♥♥♥

Les mer om Florida i bobil og om USA i bobil.

EUROPA
Det er tidlig sommer i Europa og årstiden er perfekt for en tur i bobil.

Tyskland: Det er sommer med lange dager og behagelige temperaturer. Les mer om Tyskland i bobil.
Priser i juni: ♥♥♥♥
Været i juni: ♥♥♥♥♥

Frankrike: Deilige milde temperaturer i sør mot Middelhavet, litt kjøligere – men stadig behagelig – nordpå. Les mer om Frankrike i bobil.
Priser i juni: ♥♥♥♥
Været i juni: ♥♥♥♥♥

Skottland, Irland og England: Det er sommer, og du får mildt og behagelig vær. Det sørger Golfstrømmen for. Husk imidlertid at den samme Golfstrømmen også kan gi fuktighet og regn. Milde temperaturer for årstiden sammenlignet med resten av Europa. Les mer om Irland, Skottland og England i bobil.
Priser i juni: ♥♥♥♥
Været i juni: ♥♥♥♥♥

OSEANIA
Australia: I juni er det tidlig vinter i Australia. Det betyr perfekte forhold lengst mot nord (tørt og solrikt, ikke for varmt). Mot sør er det kjølig, men aldri for kaldt til en tur i bobil. Du får virkelig mye for pengene når du leier bobil nå. Les mer om Australia i bobil.
Priser i juni: ♥♥♥♥♥
Været i juni: ♥♥♥♥♥

New Zealand: Det er vinter på New Zealand, og dagene er korte. Været kan minne om det norske oktoberværet. Du får virkelig mye bobil for pengene på New Zealand i juni, så hvis prisen er avgjørende, er juni et godt tidspunkt å leie bobil. Les mer om New Zealand i bobil.
Priser i juni: ♥♥♥♥♥
Været i juni: ♥♥

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier