Velg en side

Tilbud på bobiler juli 2021

Autocampers.no gjør en dyd ut av å finne de beste prisene på leie av bobiler i USA, Canada, Tyskland, Irland, Skottland, Australia, New Zealand og mange andre steder. Og når vi finner et godt tilbud med start i juli 2021, så viser vi det her på siden.

Du kan også selv finne priser på leie av bobiler i juli 2021 her.

Tilbud på leie av bobiler i juli 2021 – hva er best?

Vær og klima spiller en stor rolle når man skal ut å kjøre i bobil. Vi anbefaler derfor at du velger et tilbud som er godt i forhold til nettopp vær og vind. Her kan du lese om fordeler og ulemper ved å leie bobil i juli 2021.

Hurtigguide til valg av reisemål

NORD-AMERIKA
Det er sommer i Nord-Amerika og som i Europa er dagene lange og lyse i juli. Forholdene er dermed ideelle til en tur i bobil. Det er også sommerferietid for mange, og det påvirker prisene, som dermed er på sitt høyeste.

TIPS: Du kan spare mange penger ved å leie en bobil tidlig på måneden – altså tidlig i juli 2021. Det kan også være mye å spare på flybilletten ved å reise tidlig.

Canada: Behagelige temperaturer ved vannet og i fjellene. Mange lyse timer. Les mer om Canada i bobil.
Priser i juli: ♥♥♥
Været i juli: ♥♥♥♥♥

USA: Massevis av sol og varme i det sørlige USA samt i Florida. Forvent klart vær og en del turister. Mot nord vil det være kjøligere. Lange dager med mange lyse timer.
Priser i juli: ♥♥♥
Været i juli: ♥♥♥♥♥

Les mer om Florida i bobil og om USA i bobil.

EUROPA
Det er sommer i Europa og årstiden er perfekt til en tur i bobil.

Tyskland: Det er sommer med lange dager og behagelige temperaturer. Les mer om Tyskland i bobil.
Priser i juli: ♥♥♥
Været i juli: ♥♥♥♥♥

Frankrike: Deilige milde temperaturer i sør ved Middelhavet, litt kjøligere – men fortsatt behagelig nordpå. Les mer om Frankrike i bobil.
Priser i juli: ♥♥♥
Været i juli: ♥♥♥♥♥

Skottland, Irland og England: Det er sommer, og du får varmt vær. Det sørger Golfstrømmen for. Husk imidlertid at den samme Golfstrømmen også kan gi fuktighet og regn. Lune temperaturer for årstiden sammenlignet med resten av Europa. Les mer om Irland, Skottland og England i bobil.
Priser i juli: ♥♥♥
Været i juli: ♥♥♥♥♥

OSEANIA
Australia: I juli 2021 er det vinter i Australia. Det betyr perfekte forhold lengst mot nord (tørt og solrikt, ikke for varmt). Sørover er det kjølig, men aldri for kaldt til en tur i bobil. Du får virkelig mye for pengene når du leier en bobil nå. Les mer om Australia i bobil.
Priser i juli: ♥♥♥♥♥
Været i juli: ♥♥♥♥♥

New Zealand: Det er vinter på New Zealand, og dagene er korte. Været kan minne om det norske oktoberværet. Du får virkelig mye bobil for pengene på New Zealand i juni, så hvis prisen er avgjørende, er juli 2021 et godt tidspunkt for å leie en bobil. Les mer om New Zealand i bobil.
Priser i juli: ♥♥♥♥♥
Været i juli: ♥♥

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier