Velg en side
Personer

Tilbud på bobiler desember 2021

Autocampers.no gjør en dyd ut av å finne de beste prisene på leie av bobil i USA, Canada, Tyskland, Irland, Skottland, Australia, New Zealand og mange andre steder. Og når vi finner et godt tilbud i desember 2021, vil vi vise det her på siden.

Du kan finne alle priser for leie av bobil i desember 2021 her.

Tilbud på bobil i desember 2021 – hva er best?

Vær og klima spiller en stor rolle når du skal på camping. Vi anbefaler derfor at du velger et tilbud som er godt i forhold til vind og vær.

Hurtigveiledning for valg av destinasjon

Nord-Amerika: Du kan godt dra på ferie til USA og Canada i desember 2021, selv om det er vinter. Stasjonene er åpne hele året, og det er varmeanlegg i alle bobilene våre. Hvis det er vedvarende frost, kan ikke toalett og dusj brukes.

Canada: Rimelige temperaturer nær kysten. Det vil mest sannsynlig være snø i Rocky Mountains. Les mer om Canada i bobil.
Været i desember: ♥♥
Priser i desember: ♥♥ ♥♥♥

USA: Fortsatt bra med sol og varme i det sørlige USA så vel som Florida. Forvent klart vær, få turister og dypblå himmel! Mot nord vil det være kjøligere og mer uberegnelig, men fremdeles farbart langt, langt de fleste steder. Vær også oppmerksom på at dagene blir kortere. Les mer om Florida i bobil og om USA i bobil.
Været i desember: ♥♥♥
Priser i desember: ♥♥ ♥♥♥

EUROPA: Det kan være fint å reise i bobil om vinteren. Det er varmeapparater i alle bobilene våre i Europa, og alle utleiestasjoner er åpne om vinteren.

Tyskland: Lav temperatur. Snø og frost kan forekomme mange steder – spesielt i høyden. Derfor er bestilling av vinterklargjøring obligatorisk. Les mer om Tyskland i bobil.
Været i desember: ♥♥
Priser i desember: ♥♥ ♥♥♥

Frankrike: Fin temperatur i sør mot Middelhavet, kjøligere og vinterlig i nord og i fjellet. Les mer om Frankrike i bobil.
Været i desember: ♥♥
Priser i desember: ♥♥ ♥♥♥

Skottland, Irland og England: Høye temperaturer til å være i Europa, på grunn av Golfstrømmen. Snø er ekstremt sjelden i desember. Les mer om Irland, Skottland og England i bobil.
Været i desember: ♥♥
Priser i desember: ♥♥ ♥♥♥

OSEANIA
Australia: I desember 2021 er det sommer i Australia. Mot nord (i Darwin) er klimaet vått og regnfullt, og her er stasjonene stengt til regntiden er over. Mot sør er det fint, varmt og solrikt. Les mer om Australia i bobil.
Været i desember: ♥♥♥♥♥
Priser i desember: ♥♥

New Zealand: Det er forsommer på New Zealand, og dagene er lange og lyse. Været minner om den norske sommeren, og det er en perfekt tid å reise på bobiltur på. Vi anbefaler desember varmt, da du med stor sannsynlighet for mye godt vær for prisen, som vanligvis er noe høyere når vi går inn i januar og februar. Les mer om New Zealand i bobil.

Været i desember: ♥♥♥♥♥
Priser i desember: ♥♥

Denne siden er en del av vår lavpriskalender med tilbud på leie av bobiler over hele verden. Gå til lavpriskalenderen.

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier