Velg en side

Tilbud på leie av bobiler i England

Leter du etter en bobil til leie i England og Wales? Så se nærmere på denne siden, for her er muligheten for å gjøre et funn veldig stor. Her på siden har vi nemlig samlet de leieavtalene på bobiler i England som akkurat nå er de mest attraktive.

I England leveres våre bobiler av Apollo, som er en av verdens største utleiere av bobiler, campervans og motorhomes. Vognene er godt innredet og kommer i flere forskjellige størrelser. Vognenes alder er som oftest maksimalt to år. Det kan imidlertid være enkelte vogner som er opptil 3 år gamle i England.

Finner du ikke det du leter etter her, kan du selv søke fram tilbud på leie av bobiler i England i vår søkemaskin, som viser priser på nøyaktig de datoene du leter etter.

SØK PÅ BILER OG PRISER HER

Bobiler i England og Wales med rabatt

England er med sitt idylliske «country side» et opplagt sted å kjøre i bobil. Her finnes det massevis av hyggelige småveier og flotte veistrekninger – og når dagen er over, kan du søke ly i en lokal pub. Les mer om livet i bobil i England her.

Når du booker bobilen din i England hos Autocampers.no, har du gode muligheter for å få et godt tilbud. Vi gir nemlig rabatt på langtidsleie, samtidig som vi hele tiden oppdaterer prisene våre med aktuelle tilbud. Dessuten endres prisene hele tiden – så når vi finner en mulighet for å leie en bobil i England til en spesielt god pris, så viser vi det så raskt som mulig her på siden.

Utleieren vår i England er Apollo, som har stasjoner i London, Leeds og Birmingham. Apollo har nettopp overtatt det firmaet som heter Bunk Campers, så flåten er en kombinasjon av vogner fra begge steder. Det kan variere litt om prisene fra Bunk eller Apollo er de mest attraktive. Vi hjelper deg naturligvis med å finne den beste leieavtalen.

Vi tilbyr dessuten de flotte bobilene fra Touring Cars, som har utleiestasjon i Manchester i det sentrale England.

Bobilene varierer i størrelse. Du kan bruke filtrene til venstre for å innsnevre søket ditt. Du kan også få flere tilbud på leie av bobiler ved å tilføye flere reisemål til søket.

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier