Velg en side

Sommerferie 2022 i USA

Drømmer du om å oppleve USA i et motorhome eller i en bobil? Så se disse tilbudene på leie i sommerferien 2022.

Finn flere tilbud på bobiler i USA selv

Du har også mulighet for selv å finne den leieavtalen som passer deg best. Går du etter en skarp pris på leie av bobil i USA, foreslår vi at du leier på våren eller høsten. Da er prisene nemlig lave, og været er så fint at du kan få en flott rundreise.

Finn din bobil

Utleierne våre har ofte rabatter som det er verdt å kikke på. Les mer om mulighetene for å få rabatt her.

Lave priser i Las Vegas, San Francisco og Los Angeles

Det er Autocampers.no’s filosofi, at kunnskap om bobiler er best når den blir delt. Så det gjør vi.

Noen stasjoner er billigere enn andre. Og leter du etter en billig leieavtale på bobil i USA, så sjekk prisene i Los Angeles, San Francisco og Las Vegas. Det er alle sammen store stasjoner, og her vil prisen normalt være lavest. Så hold øye med dem, når du søker. Husk også at fly til nettopp disse flyplassene ofte er til å betale.

Aktuelle tilbud på leie av bobil i USA

Autocampers.no holder hele tiden øye med prisutviklingen på bobiler/motorhomes og campervans i USA. Når vi finner en god avtale til en god pris, viser vi den her på siden. Du kan også selv finne priser på de datoene som passer deg her. Ønsker du å vite mer om bobiler i USA, så gå til vår side om bobil i USA.

Her kan du hente og avlevere din bobil i USA

Du kan velge et av tilbudene ovenfor, men du har også mulighet for selv å finne nøyaktig den bil og leieperiode, du vil. Leier du bobil hos Autocampers.no, kan du hente og avlevere bilen mange steder i USA.

Leie av bobil i USA hos Autocampers.no

Autocampers.no samarbeider tett med bl.a. Cruise America. Cruise America har campervans i alle prisklasser og størrelser og har utleiestasjoner på de stedene som vises på kartet.

Flere muligheter med Autocampers.no

For å gi deg de best tenkelige muligheter, samarbeider vi også med El Monte og Road Bear, som leier ut 4- og 5-stjerners bobiler i USA med massevis av finesser og stil.

El Montes biler kan søkes fram og bookes direkte her på hjemmesiden. Ønsker du å få en pris på leie av en Road Bear bobil, ber vi deg om å kontakte oss.

 

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier