Velg en side
Personer
FORSIDE » Prismatch

Autocampers.no matcher prisen

Autocampers.no har gjort det enda mer attraktivt å bestille en bobil hos oss. Med vår nye prismatch-politikk, garanterer vi deg nemlig den best mulige pris når du leier en bobil.

Autocampers.no lever og ånder for å gi deg den best mulige leie av bobiler i USA, Canada, Australia og New Zealand. Og derfor matcher vi prisen. Hvis du kan vise oss at du kan finne den nøyaktig samme leieavtale til en bedre pris hos en annen leverandør, gir vi forskjellen i rabatt.

Slik gjør du

 • Dokumenter at du kan få en bestemt bobil til en lavere pris et annet sted.
 • Send dokumentasjonen til info@autocampers.no. Send med lenken hvis du har funnet prisen direkte på en nettside.
 • Vent på svar – det kommer i løpet av 24 timer.
 • Har du rett til en prismatch, mottar du en bestillings-lenke som gjør det mulig å bestille med prismatch med en gang.

Slik fungerer prismatch

For å få prismatch-rabatten skal du kunne vise dokumentasjon for at du kan leie en tilsvarende bobil, eventuelt inkludert utstyr, til en lavere pris. Det er en forutsetning at vi kan gjenfinne den andre leverandørens pris. Det skal derfor, i test-øyeblikket, være mulig å bestille bobilen til en bedre pris enn den autocampers.no tilbyr.

Du kan ikke be om prismatch, hvis du allerede har bestilt en bobil hos autocampers.no.

Når du ber om en prismatch-rabatt skjer følgende:

1. Vi forsikrer oss om at leieavtalene er like

Regel: Det er en forutsetning for å få prismatch-rabatt, at de leieavtalene vi sammenligner har identisk innhold. Det skal derfor være snakk om gjeldende priser på bobiler fra samme leverandør, samme bobil-type, samme hente- og avleveringsstasjon og samme datoer for leieforholdet. Det er også en forutsetning at de to leieavtalene vi sammenligner, inneholder de samme ekstra-ytelsene som utstyr, kilometer, forsikring m.m.

2. Vi omregner til norske kroner

Regel: Vi sammenligner alltid priser i norske kroner. Hvis det tilbudet du har sendt oss på leie av en bobil, er i en fremmed valuta, omregner vi ved hjelp av Norges Banks gjennomsnitts-kurs (https://www.norges-bank.no/tema/Statistikk/Valutakurser).

3. Vi regner med alle gebyrer og skatter

Regel: Vi undersøker også om skatter, avgifter og gebyrer er medregnet i begge leieavtalene. Vær oppmerksom på at eventuelt gebyr for betaling med kredittkort er med i sammenligningen.

Spesielt angående enveis-leie

Hvis du vil hente bobilen på én stasjon og levere den på en annen, krever det, i de fleste tilfeller, at det godkjennes av utleier. Det innebærer en ekspedisjonstid på ca. et døgn.

I forbindelse med en prismatch vil vi alltid be utleier om å godkjenne og reservere den bobilen du ønsker. Men vi kan jo ikke garantere at vi får en godkjennelse.

Vi sørger naturligvis for å orientere deg om utviklingen i saken fra start til slutt i prosessen.

Hos autocampers.no får du alltid

 • Online bestilling døgnet rundt
 • Stort utvalg av bobiler til gode priser
 • Kvalifisert rådgivning og hjelp – på norsk
 • Tydelige priser, som inkluderer alle skatter og avgifter

Utforsk USA i bobil.

Finn din bobil

Vær trygg når du bestiller

Fri avbestilling på mange bobiler

Hos Autocampers.no slipper du å betale depositum ved bestilling av mange bobiler. Det betyr, at du også har fri avfbestilling.
Depositum skal først betales, når det er 2-3 måneder til avhenting av bobilen den. og dermed kan være trygg når du bestiller.

Viktig information: Visse leier er unntatt fra reglen om fri avbstilling.

Trygghet på veien: Gratis veihjelp hele døgnet

Når du reiser i bobil med autocampers.no, har du adgang til gratis veihjelp hele døgnet. Veihjelpen hjelper deg hvis du har spørsmål til betjening av bobilen, hvis du får motorstopp eller kommer ut for et uhell. 

Veihjelpen forgår på engelsk.

Ingen overraskelser: Alle ordinære skatter og avgifter er inkludert

Vi har medregnet alle skatter og avgifter som mva. og miljøavgifter i prisen. Noen amerikanske stater oppkrever imidlertid visse mindre avgifter lokalt.

Autocampers.no opplyser deg, så langt det er mulig, om disse avgiftene før bestilling, så du unngår ubehagelige overraskelser underveis.

Sikkerhet i høysetet: Alle nødvendige forsikringer er inkludert fra start

Alle forsikringer er inkludert i leieprisen, så du slipper å bekymre deg om hva forsikringene dekker.

Vær oppmerksom på at egenandelen varierer etter hvilket land du kjører i.

Egenandelen er normalt på 1.500 dollar i USA og Canada. I Australia og New Zealand er egenandelen i visse tilfeller 7.500 australske eller new zealandske dollar. Det er mulig å redusere egenandelen til kr. 0,- mot et tillegg.

Mange reiseforsikringer dekker egenandel på leide kjøretøyer. Se forsikringsbetingelsene eller kontakt forsikringsselskapet ditt for nærmere informasjon.

Hvis du leier en bobil og har egenandel, vil du bli oppkrevet et depositum ved avhenting. Depositumet refunderes ved avlevering av bobilen.

Autocampers.no gjør ferien i bobil enkel og billig

Hos autocampers.no setter vi en ære i å tilby gode priser på leie av bobiler - uansett om du skal på kjør-selv-ferie i USA, Canada, Australia eller New Zealand.

Vi viser de beste tilbudene på nettstedet vårt, og vi deler alle prisene med deg, så du kan optimere kjøpet ditt. Og så kunne vi ikke drømme om å stille krav om at du skal kjøpe fly eller hotell hos oss. Vi ønsker nemlig at du skal ha frihet til selv å bestemme hvor du vil kjøpe flyreisen.

Verdi for pengene: Prisen inkluderer mye

Når du leier bobil hos autocampers.no, vil du se at mange ytelser og tjenester er inkludert i prisen fra starten av.

I USA og Canada er det for eksempel gratis å føye til ekstra sjåfører. Faktisk kan alle de reisende på 21 år eller over, som er i besittelse av et gyldig førerkort, bli registrert som fører av bobilen.

For å bli registrert som fører må man møte opp ved avhentning av bobilen, medbragt gyldig førerkort.

I Australia og New Zealand er kjøkkenutstyr, dyner, håndklær og sengetøy inkludert i grunnprisen helt fra starten av. Så det behøver du ikke tenke på. Og leier du en firehjulstrekker, følger det i visse tilfeller også telt og soveposer med.

Lette å kjøre: Krever bare et vanlig førerkort

Uansett bobilens størrelse, er et vanlig førerkort nok. Vær imidlertid oppmerksom på at du må ha et internasjonalt førerkort ved leie av bobiler i Australia og New Zealand.

Et internasjonalt førerkort gjelder i ett eller tre år og koster mellom 200 og 300 kroner (2019).

Du kan skaffe det ved henvendelse til NAF (Norges Automobil Forbund), KNA (Kongelig Norsk Automobilklub) eller MA (Motorførernes Avholdsforbund), og du trenger:

 • Passfoto etter gjeldende regler
 • Førerkort, eventuelt attestert kopi av gyldig norsk førerkort (begge sider)
 • Opplysninger om folkeregistrert bostedsadresse i Norge og fødested