Velg en side

Tilbud på bobiler mai 2021

Autocampers.no gjør en dyd ut av å finne de beste prisene på leie av bobiler i USA, Canada, Tyskland, Irland, Skottland, Australia, New Zealand og mange andre steder. Og når vi finner et godt tilbud med start i mai 2021, så viser vi det her på siden.

Du kan også selv finne priser på leie av bobil i mai 2021 her.

 

Tilbud på bobiler mai 2021 – hva er best?

Vær og klima spiller en stor rolle når man skal ut å kjøre i bobil. Vi anbefaler derfor at du velger et tilbud som også er godt i forhold til vær og vind.

Hurtigguide til valg av reisemål

NORD-AMERIKA
Nord-Amerika, og særlig USA, egner seg perfekt til en tur i bobil i mai. Alle bobilstasjonene er åpne og det samme gjelder de fleste campingplassene.

Canada: Behagelige temperaturer ved vannet. Det vil ligge snø på toppene i Rocky Mountains og isen på vannene på fjellet er i ferd med å smelte. Les mer om Canada i bobil.
Priser i mai: ♥♥♥♥
Været i mai: ♥♥♥

USA: Mai er en flott måned for en tur i bobil i USA. Det er mye sol og varme i det meste av landet. Du kan regne med klart, stabilt vær og ikke så mange turister. Mot nord vil det være kjøligere og mer ustadig – men ikke noe som forhindrer deg i å reise. Fjelloverganger og fjellveier er i utgangspunktet åpne.
Priser i mai: ♥♥♥♥♥
Været i mai: ♥♥♥♥

Les mer om Florida i bobil og om USA i bobil.

EUROPA
Mai er perfekt for en tur i bobil.

Tyskland: Deilige temperaturer. Stort sett alle campingplasser er åpne, men ikke overfylte. Les mer om Tyskland i bobil.
Priser i mai: ♥♥♥♥
Været i mai: ♥♥♥♥

Frankrike: Sommerlige temperaturer ved Middelhavet, kjøligere – men stadig behagelig i nord. Les mer om Frankrike i bobil.
Priser i mai: ♥♥♥♥
Været i mai: ♥♥♥♥

Skottland, Irland og England: Milde temperaturer for årstiden sammenlignet med resten av Europa på grunn av Golfstrømmen. Les mer om Irland, Skottland og England i bobil.
Priser i mai: ♥♥♥♥
Været i mai: ♥♥♥♥

OSEANIA
Australia: I mai er det høst i Australia – og det betyr oppklaring og sol i nord. Så hvis du vil til Cairns, er dette en god årstid. Sørover er det kjøligere, men aldri for kaldt til en tur i bobil. Les mer om Australia i bobil.
Priser i mai: ♥♥♥♥♥
Været i mai: ♥♥♥

New Zealand: Det er høst på New Zealand, og dagene er kortere. Været kan minne om det norske høstværet, men det er generelt mildere her og det er varmest mot nord. Les mer om New Zealand i bobil.
Priser i mai: ♥♥♥♥♥
Været i mai: ♥♥

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier