Velg en side

Tilbud på bobiler oktober 2021

Autocampers.no gjør en dyd ut av å finne de beste prisene på leie av bobiler i USA, Canada, Tyskland, Irland, Skottland, Australia, New Zealand og mange andre steder. Og når vi finner et godt tilbud med start i oktober 2021, så viser vi det her på siden.

Du kan også selv finne priser på leie av bobiler i oktober 2021 her.

Tilbud på bobiler i oktober 2021 – hva er best?

Vær og klima spiller en stor rolle, når man skal ut å kjøre i bobil. Vi anbefaler derfor at du velger et tilbud som også er godt i forhold til vær og vind.

Hurtigguide til valg av reisemål

NORD-AMERIKA

Oktober er et av de absolutt beste tidspunkter for å dra på ferie i bobil i USA. I Canada er det derimot litt mer utfordrende. I begge landene er stasjonene åpne hele året og det er varmeapparater i alle bobilene våre.

Canada: Rimelige temperaturer ved vannet. Det kan være snø og kulde i Rocky Mountains. Vær oppmerksom på at toalett og dusj ikke kan benyttes ved vedvarende frost. Les mer om Canada i bobil.

USA: Fortsatt mye sol og varme i den sørlige delen av USA samt i Florida, som er perfekt til en tur i bobil på høsten. Forvent klart vær og få turister. Mot nord vil det være kjøligere og mer ustadig. Høye fjelloverganger stenges for vinteren etterhvert som snøen kommer. Det er imidlertid sjelden at det skjer allerede i oktober.

De fleste campingplasser er åpne i USA i oktober.

Les mer om Florida i bobil og om USA i bobil.

EUROPA

Det går fint å reise i bobil om høsten. Det er varmeapparat i alle bobilene våre i Europa og alle utleiestasjoner holder åpent i oktober.
Tyskland: Middels temperatur. Snø og frost forekommer sjelden. Les mer om Tyskland i bobil.
Frankrike: Milde temperaturer i sør mot Middelhavet, litt kjøligere i det sentrale Frankrike og mot nord – som i Tyskland. Les mer om Frankrike i bobil.
Skottland, Irland og England: Lune temperaturer for årstiden sammenlignet med resten av Europa på grunn av Golfstrømmen. Hverken snø eller frost. Les mer om Irland, Skottland og England i bobil.

OSEANIA
Australia: I oktober er det vår i Australia. Mot nord er været ved å endre seg fra tørt og solrikt til fuktig og regnfullt. Normalt er det først i desember at den lange perioden med vedvarende regn kommer. Det er varmt. I den sørlige delen av Australia, minner været om norsk sommervær – men med mye mer sol. Les mer om Australia i bobil.
New Zealand: Det er vår på New Zealand, og dagene er lange. Været kan minne om det norske sommerværet, men her er det varmere. Vær obs på at det er varmest mot nord. Les mer om New Zealand i bobil.

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier