Velg en side

Tilbud på bobiler august 2021

Autocampers.no gjør en dyd ut av å finne de beste prisene på leie av bobiler i USA, Canada, Tyskland, Irland, Skottland, Australia, New Zealand og mange andre steder. Og når vi finner et godt tilbud med start i august 2021, så viser vi det her på siden.

Du kan også selv finne priser på leie av bobil i august 2021 her.

Tilbud på bobiler august 2021 – hva er best?

Vær og klima spiller en stor rolle når man skal ut å kjøre i bobil. Derfor anbefaler vi at du velger et tilbud som også er godt i forhold til vær og vind. Her kan du lese om fordeler og ulemper ved å leie bobil i august 2021.

Hurtigguide til valg av reisemål

NORD-AMERIKA
Det er sommer i Nord-Amerika, og som i Europa er dagene lange og varme i august. Forholdene er dermed ideelle til en tur i bobil. Det er også sommerferie for blant andre mange søreuropeere og amerikanere, og det påvirker prisene som er på sitt høyeste.

TIPS: Du kan spare mange penger ved å leie bobil sent i juni 2021 eller tidlig i juli 2021. Det kan også være mye å spare på flybilletten ved å reise tidlig på sommeren.

Canada: Varme temperaturer ved vannet og i fjellene. Fortsatt mange lyse timer. Les mer om Canada i bobil.
Priser i august: ♥♥
Været i august: ♥♥♥♥♥

USA: Massevis av sol og varme (for mye for noen) i det sørlige USA og i Florida. Forvent klart vær og mange turister. Mot nord vil det også være varmt. Fortsatt mange lyse timer.
Priser i august: ♥♥
Været i august: ♥♥♥♥

Les mer om Florida i bobil og om USA i bobil.

EUROPA
Det er sommer i Europa og årstiden er perfekt til en tur i bobil.

Tyskland: Det er sommer med lange dager, sol og varme. Les mer om Tyskland i bobil.

Priser i august: ♥♥♥
Været i august: ♥♥♥♥♥

Frankrike: Deilig varme temperaturer over hele Frankrike. Les mer om Frankrike i bobil.
Priser i august: ♥♥♥
Været i august: ♥♥♥♥♥

Skottland, Irland og England: Det er sommer, og du får milde temperaturer. Det sørger Golfstrømmen for. Husk imidlertid at den samme Golfstrømmen også kan gi fuktighet og regn. Les mer om Irland, Skottland og England i bobil.
Priser i august: ♥♥♥
Været i august: ♥♥♥♥♥

OSEANIA
Australia: I august er det vinter i Australia. Det betyr perfekte forhold lengst mot nord (tørt og solrikt, ikke for varmt). Sørover er det kjølig, men aldri for kaldt til en tur i bobil. Du får virkelig mye for pengene når du leier bobil i august. Les mer om Australia i bobil.
Priser i august: ♥♥♥♥♥
Været i august: ♥♥♥♥♥

New Zealand: Det er vinter på New Zealand, og dagene er korte. Været kan minne om det norske været i oktober. Du får virkelig mye bobil for pengene på New Zealand i august, så hvis prisen er avgjørende, er dette et godt tidspunkt å leie en bobil. Les mer om New Zealand i bobil.

Priser i august: ♥♥♥♥♥
Været i august: ♥♥

Filter

Reisemål

Avhenting

Personer

Varighet

Utleier